Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
και εγώ έτσι το βλέπωpagotatzis έγραψε:Εγώ είμαι από αυτούς που γενικόποιώ
Δλδ, δεν μας έκατσε άλλος ένας Ιταλός (Μπερετα)
ας αφήσουμε κατά μέρος τους Ιταλούς
Οι απόψεις διίστανται...Από την μια ο Ιταλός φαίνεται πως είναι φέρελπις και φιλόδοξος(άσχετα αν είναι 55 χρόνων) από την άλλη όμως εκπροσωπεί μια τελείως διαφορετική σχολή που θέλει αρκετό χρόνο αφομείωσης...Θα προτιμούσα Ίβιρα και ιδανικά τον Σάντος...είναι ότι πρέπει για τον ΠΑΟΚ και την αυτοκρατορία που θέλει να χτίσει και μπορεί να φέρει πλειάδα καλών παικτών...Ας του δώσουν ένα χρυσό συμβόλαιο μπας και έρθει...αν και το θεωρώ δύσκολο να γίνει λόγω εθνικής...
Αν κρίνω από την απαίτηση του κόσμου να παίζει βασικός ο Πάμπλο ενώ ήταν φανερό πως ήταν παλαίμαχος και απλώς περπατούσε στο ημικυκλιο του κέντρου , τότε ως προπονητης θα φύγει μόνο για τον άλλο κόσμο...
- pagotatzis
rainmaker έγραψε:Παγωτατζη αν είναι έτσι τα πράγματα τότε δε μένουν πολλές εθνικότητες που να μην έχουμε δοκιμάσει

Λαμπντια ελεύθερος ,δε τον αναφέραμε
- pagotatzis
Σα πιντο Πουλενseaman έγραψε:Τότε να φέρουμε Σα Πίντο που έχει εμπειρία στα στημένα
Καμία διαφορετική σχολή.
Ο Λουτσεσκου είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου και τόσο ο τρόπος παιχνιδιού όσο και δουλειάς (στημένα, κτλ) είναι άμεσα επηρεασμένα από την ιταλική σχολή.
Ισα ισα είναι η πιο ομαλή μετάβαση που μπορεί να γίνει σε τακτικό επίπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λουτσεσκου είναι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου και τόσο ο τρόπος παιχνιδιού όσο και δουλειάς (στημένα, κτλ) είναι άμεσα επηρεασμένα από την ιταλική σχολή.
Ισα ισα είναι η πιο ομαλή μετάβαση που μπορεί να γίνει σε τακτικό επίπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ αν έφερνα καρρερα, θα έσπαγα το τιμ του Ρουμάνου.
Με κάθε τρόπο και για πολλούς λόγους.
Η εκδίκηση ο τελευταίος.
Θα βοηθηθεί ο προπονητής
Θα βοηθηθούν οι παίκτες
Ομαλότερη μετάβαση.
Θα έσπρωχνα χρήμα, θα έβαζα τον καρρερα να πάρει τον κόντε, να πάρει τον λονγκο
Να πάει ο Ρουμάνος μόνο με τον παντελή στην Αραβία
Η εκδίκηση ο τελευταίος.
Θα βοηθηθεί ο προπονητής
Θα βοηθηθούν οι παίκτες
Ομαλότερη μετάβαση.
Θα έσπρωχνα χρήμα, θα έβαζα τον καρρερα να πάρει τον κόντε, να πάρει τον λονγκο

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία από το την ιστοσελίδα του Ιταλού
https://www.massimocarrera.com/career/manager
When I received the offer from Spartak Moscow I immediately accepted because I knew that Spartak is the" Juventus of Russia ", I knew that it has a strong tradition and that it is an ambitious club with a lot of fans
I had never coached my own team before arriving in Moscow. I learned so much from Antonio Conte and I was lucky to work with him. I learned how to organize training, how to talk to the team, how to organize it tactically. He has been my teacher from all points of view
https://www.massimocarrera.com/career/manager
When I received the offer from Spartak Moscow I immediately accepted because I knew that Spartak is the" Juventus of Russia ", I knew that it has a strong tradition and that it is an ambitious club with a lot of fans
I had never coached my own team before arriving in Moscow. I learned so much from Antonio Conte and I was lucky to work with him. I learned how to organize training, how to talk to the team, how to organize it tactically. He has been my teacher from all points of view
Δύσκολο αυτό γιατί οι περισσότεροι, εκτός του Έλληνα γυμναστή, συνεργάζονται χρόνια με τον Λουτσέσκου, Αυτός τους έφερε άλλωστε Και ο επόμενος όμως προπονητής σίγουρα θα θέλει τους δικούς του συνεργάτες. Μέχρι στιγμής για τον Καρρέρα δεν έχω δει τι τεχνική ομάδα συνεργατών είχε στη Ρωσίαkos έγραψε:Εγώ αν έφερνα καρρερα, θα έσπαγα το τιμ του Ρουμάνου.
Η εκδίκηση ο τελευταίος.
Θα βοηθηθεί ο προπονητής
Θα βοηθηθούν οι παίκτες
Ομαλότερη μετάβαση.
Θα έσπρωχνα χρήμα, θα έβαζα τον καρρερα να πάρει τον κόντε, να πάρει τον λονγκο![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 29 Ιουν 2019, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos έγραψε:Εγώ αν έφερνα καρρερα, θα έσπαγα το τιμ του Ρουμάνου.
Η εκδίκηση ο τελευταίος.
Θα βοηθηθεί ο προπονητής
Θα βοηθηθούν οι παίκτες
Ομαλότερη μετάβαση.
Θα έσπρωχνα χρήμα, θα έβαζα τον καρρερα να πάρει τον κόντε, να πάρει τον λονγκο![]()
Σατανικό!!

Ρε παιδιά ποιος Σάντος; Πριν μερικές μέρες Nations League πήρε. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να αφήσει την εθνική του για τον ΠΑΟΚ;
Και το σενάριο να τα κάνει και τα 2 απλά δεν υπάρχει. Για Σάντος μιλάμε και για εθνική Πορτογαλίας, όχι για Τρινιντάντ. Στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα εκεί θα τον δικάσουν. Τα ίδια κι εδώ, όταν θα φεύγει για να προπονεί τους άλλους ή θα χάνει προετοιμασία για να είναι στο Euro του χρόνου.
Μιλάμε για άκρως ουτοπικά σενάρια.
Γι' αυτό είπα. Αν είναι να πιάσουμε τέτοια συζήτηση, καλύτερα να αρχίσουμε να λέμε για Αλέγκρι και Μουρίνιο. Το ίδιο πιθανά είναι.
Και το σενάριο να τα κάνει και τα 2 απλά δεν υπάρχει. Για Σάντος μιλάμε και για εθνική Πορτογαλίας, όχι για Τρινιντάντ. Στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα εκεί θα τον δικάσουν. Τα ίδια κι εδώ, όταν θα φεύγει για να προπονεί τους άλλους ή θα χάνει προετοιμασία για να είναι στο Euro του χρόνου.
Μιλάμε για άκρως ουτοπικά σενάρια.
Γι' αυτό είπα. Αν είναι να πιάσουμε τέτοια συζήτηση, καλύτερα να αρχίσουμε να λέμε για Αλέγκρι και Μουρίνιο. Το ίδιο πιθανά είναι.
Ιταλοί είναι....seaman έγραψε:Δύσκολο αυτό γιατί οι περισσότεροι, εκτός του Έλληνα γυμναστή, συνεργάζονται χρόνια με τον Λουτσέσκου, Αυτός τους έφερε άλλωστε Και ο επόμενος όμως προπονητής σίγουρα θα θέλει τους δικούς του συνεργάτες. Μέχρι στιγμής για τον Καρρέρα δεν έχω δει τι τεχνική ομάδα συνεργατών είχε στη Ρωσίαkos έγραψε:Εγώ αν έφερνα καρρερα, θα έσπαγα το τιμ του Ρουμάνου.
Η εκδίκηση ο τελευταίος.
Θα βοηθηθεί ο προπονητής
Θα βοηθηθούν οι παίκτες
Ομαλότερη μετάβαση.
Έχεις δει στον νονο την σκηνή με τον τύπο που αρνήθηκε στον Δον και ξύπνησε αγκαλιά με το κεφάλι αλογου

Ας πέσει το τηλ από Ιταλία και θα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν τον ρουμανο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Σάβ 29 Ιουν 2019, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
A κι επίσης στην Πορτογαλία ο Σάντος παίρνει 2,5 μυριάκια. Θα του σκάσουμε κάνα 4άρι να τον πείσουμε ας πούμε;