Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
απλα δεν ακους ρε μαουρισιο τους κατω..
παιδια, οχι ρε παιδια ουζουνιδης..
εννοειται οποιον επιλεξουν θα ειμαι μαζι τους αλλα οχι ο κλαρινος ρε παιδια..
παιδια, οχι ρε παιδια ουζουνιδης..
εννοειται οποιον επιλεξουν θα ειμαι μαζι τους αλλα οχι ο κλαρινος ρε παιδια..
Πάντως, μέσα σε 12 ώρες γεμίσαμε 30 περίπου σελίδες...
και αντί να συζητάμε για Αουγκούστο και Στοχ που είναι στο ξενοδοχείο και περιμένουν να υπογράψουν, ψάχνουμε μεταγραφή προπονητή!
ΠΑΟΚ είσαι αφού!

και αντί να συζητάμε για Αουγκούστο και Στοχ που είναι στο ξενοδοχείο και περιμένουν να υπογράψουν, ψάχνουμε μεταγραφή προπονητή!
ΠΑΟΚ είσαι αφού!

- kostasAthens
Για το πρωτάθλημα δεν έχουμε θέμα είναι και τα play of φέτος για τα προκριματικά είναι το πρόβλημα και πρέπει να τρεξειgiapas έγραψε:Σφίξαμε σε υπερβολικό βαθμό μετά την αλλαγή προπονητή. Έχω την αίσθηση πως όποιον και να φέρεις ξεκινάς φέτος ως 2ο φαβορί. Ακόμα και ο πιο συνεργάσιμος προπονητής να έρθει , δε ξέρεις κατά πόσο θα εγκρίνει το συγκεκριμένο ρόστερ και τι αλλαγές θα θέλει να κάνει.
Μέχρι να αξιολογήσει τους παίκτες , να φέρει δικούς του και να μάθει τα κατατόπια , ζήτω που καήκαμε.
Σφίξαμε
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Ποιος Ουζουνίδης ρε παλικάρια θα μας τρελάνετε θέλετε?Σιγα να μην παρόυμε και τον Λεμονή!Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρει εναν προπονητή ξένο που να είναι τώρα σε ομάδα και σε καλό Πρωταθλημα!
Άποψη μου ο Ουζουνίδης δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.. Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά αν θέλουμε το κάτι παραπάνω πρέπει να γίνει η υπέρβαση
- Mauricio-8-
Ουζουνίδη Δώνη για αυτοτιμωρια ,να έρθει η εξιλέωση κ μετά η θέωση.
Και αν δεν έρθει , άγγελο για σίγουρο αποτέλεσμα.Διπλο στο Μπερναμπέου κ ήττα εντός από Παναιτωλικό.
Και αν δεν έρθει , άγγελο για σίγουρο αποτέλεσμα.Διπλο στο Μπερναμπέου κ ήττα εντός από Παναιτωλικό.
-
Το κακο ειναι οτι φευγει ολο το επιτελείο που εκαναν φανταστικη δουλειά ολοι τους.Φέρτε Πογιετ κ βαλτε διπλα Παπλο ...

- Mauricio-8-
crazy nagbe4 έγραψε:Το κακο ειναι οτι φευγει ολο το επιτελείο που εκαναν φανταστικη δουλειά ολοι τους.Φέρτε Πογιετ κ βαλτε διπλα Παπλο ...![]()
![]()

Aς πω κι εγώ την λαλακία μου....
Βιεϊρίνια παίκτης προπονητής
Βιεϊρίνια παίκτης προπονητής
- navigator11
barlow4 έγραψε:Ουζουνίδη Δώνη για αυτοτιμωρια ,να έρθει η εξιλέωση κ μετά η θέωση.

- Sick Bastard
giapas έγραψε:Για αυτό , ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ , αλλά θα ήθελα κάτι σε Ουζουνίδη - Δώνη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Εμετός, πάω να ξεράσω τώρα
barlow4 έγραψε:Ουζουνίδη Δώνη για αυτοτιμωρια ,να έρθει η εξιλέωση κ μετά η θέωση.
Σκάστε ρε μ@λ@κες, να πούμε.
Ούτε γι αστείο αυτά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αν είναι η παιχτουρα από την Λίβερπουλ τον θέλω. Μη σου πω και για παίχτη προπονητή! Τι σουταρες έβαζε ο τρελός!Mauricio-8- έγραψε:Luis Garcia Προπονητης Ελευθερος απο Βιγιαρεαλ ειναι καλός?