Νέος προπονητής 2019/2020
Re: Νέος προπονητής 2019/2020
Παιδια ο Βενγκερ ειναι 70 ετων, ο Μπολονι 66. Σε λιγο θα ζητησουμε να αναστηθει κι ο Ελενιο Ερερα
Θέλω προπονητή με καλό χαρακτήρα και να έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια.
Εννοείται ως προπονητής να έχει γνώσεις και πλάνο.
Εννοείται ως προπονητής να έχει γνώσεις και πλάνο.
Ο Philip Cocu είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στην PSV πριν φύγει το καλοκαίρι του 2018. Έπειτα βέβαια στην Fenerbahce δεν τα πήγε καλά(αν και φαντάζομαι ότι απλά είχε ελλιπέστατο και γεμάτο παλαίμαχους ρόστερ, ενώ αυτός είχε συνηθίσει σε νεανικό ρόστερ στην PSV, όπως σχετικά νεανικό είναι πλέον και το δικό μας). Ίσως να ενδιαφερόταν και να μπορούσαμε να τον πείσουμε για ένα αντίστοιχο project με αυτό της PSV, δηλαδή το δικό μας. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο με την PSV κι έχει εμπειρία πρωταθλητισμού από Ολλανδικό πρωτάθλημα(όχι χειρότερο από το δικό μας). Έχει παίξει και 2 φορές σε ομίλους ch.l.(την μία προκρίθηκε). Εγώ θα του έριχνα μία ματιά.
- GiorgosAtha
- Dimitris_L4
Ο μπολονι δεν ηταν αυτος που μέσα στη χρονιά πηγε στους κελεμπιες.....????
ο Μπόλονι ήταν αυτός που ο Ζήσης του έκανε περικοπές στον μισθό και αυτός τις δέχθηκε αλλά τελικά ο Ζήσης έφερε Δώνη
- john4serres
Ο Μιλόγεβιτς συνδιαζει γνώση της σουπερλιγκ και εμπειρία από ομίλους στην Ευρώπη. (εντάξει μια φορά πήγε, αλλά είναι φρέσκο, έκανε αξιόλογη σεζόν με τον Αστέρα)
Για εμένα οι επιλογές είναι τρεις και ξεκάθαρες. Πρώτη επιλογή τριετές σε Πάμπλο Γκαρσία δεύτερη Λαζλο Μπολονι και τέλος με κλειστά μάτια Άλαν Παρντιου από τους ελεύθερους.
-
Ο Ουζουνιδης πάντως σίγουρα θα είναι μια επιλογή, ελπίζω εναλλακτική, ίσως η μοναδική απ την εγχώρια αγορά αφού ο Καναντι έφυγε. Ξέρει το πρωτάθλημα, ξέρει τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες, έχει περάσει πέρσι τα προκριματικά κ μπήκε ομιλους, άρα θεωρητικά καλύπτει κάποιες ανάγκες. Αναρωτιέμαι αν ήταν τελείως τυχαία αυτή η συντευξη στον Κολκα κ τον Τσακαλεα στο τέλος της χρονιάς. Προσωπικά θα ήθελα νέο κ φιλόδοξο, που έχει δείξει όμως δείγματα δουλειάς όπως ήταν ο Βαλβερδε όταν ήρθε Ελλάδα. Ξαναείπα παραπάνω ο Καρανκα είναι καλή περιπτωση
- fiorentinos
Ο Cocu είναι καλο project αλλά πιθανόν να προτιμηθεί προπονητής από την Ιβηρική λόγω της σύνθεσης του ροστερ. Θετικό είναι ότι λογικά θα παραμείνει στο τιμ ο Σκιαθίτης που κάνει εξαιρετική δουλειά.
-
Αλαν Παρντιου; Όχι ρε φίλε μου, δεν παίζουμε για παραμονή στην κατηγορία να μας σώσει. Καλύτερα Τόνι Πουλις, είναι πιο γραφικος
Γενικά Άγγλος προπονητής δύσκολα να ταιριάξει εδώ. Αλλά αν θες Άγγλο δε κ καλά, νομίζω καλή περίπτωση είναι ο Λι Μπογιερ, νέος, φιλόδοξος έχει ήδη μια πετυχημένη σεζον

Μια νεα μέρα ξημερώνει.. Αν δεν είχε 3 χρόνια διακοπών, ιδανική επιλογή θα ήταν ο Μαρκεβιτς της Ντνιπρο.. Μεγάλος Κοουτς αλλά μάλλον συνταξιοδοτήθηκε.
- fiorentinos
Προπονητής που δεν έχει προπονήσει ποτέ εκτός Αγγλίας θέλει ένα χρόνο για να προσαρμοστεί εδώ. Θα ήταν κίνηση χωρίς νόημα. Μακριά!