Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Σε πρωτη φαση νιωθω οτι μας προδωσες, στην δευτερη φαση νιωθω οτι εκανες την σωστη κινηση. Μαζι σου ζησαμε επιτυχιες που δεν φανταζομασταν. Αλλα αν αποκλειομασταν απο το τσουλου και χαναμε και κανα 2 ματς ακομα, μπορει να ειμασταν εμεις που θα σε διωχναμε εμεις και το κασε σου θα ηταν αλλο. Ορθη επαγγελματικη επιλογη λοιπον.
Ο Λουτσεσκου πρέπει να είναι ο μοναδικος προπονητής στον κόσμο που ήρθε απαξιωμενος και εφυγε το ίδιο ενώ πήρε πρωτάθλημα! Μια χαρά ήταν η ρήτρα μιλάμε για προπονητή και όχι για παίχτη και την φυγή του την βλέπω σαν μια ευκαιρία να παίξουμε επιτέλους πιο επιθετικό και ποιοτικο ποδόσφαιρο. Κακό το ταιμινγκ αλλά δεν λέει και κάτι... Αν η διοίκηση δράσει γρήγορα θα έχεις έναν προπονητή από την αρχή σχεδόν της προετοιμασίας. Προσωπικά θα ήθελα Μιρτσεα είναι ένα κλικ πάνω, ξέρει την ομάδα, θα πάρει τα σχέδια έτοιμα από τον γιο. Ο Κάναντι ήταν καλή περίπτωση αλλά έκλεισε ηδη(εκτος και αν έχει μικρή ρήτρα..
). Εμένα μου αρέσει και ο Τσέχος Zeman... Νομίζω είναι ελεύθερος και είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου... Ευχαριστούμε Λουτσε... Καλή μπάζα!

Διαβάζοντας κανείς στην επίσημη δήλωση του λουτσέσκου και τις δηλώσεις που έκανε στους ποδοσφαιριστές του, νομίζει κανείς ότι απολύθηκε και όχι ότι έφυγε από μόνος του.
Το τι πραγματικά έχει συμβεί θα μας το πει κατά 80% ο μιρτσέα,ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν κλείνουν το στόμα του σε ότι έχει σχέση με τον γιο του
Το τι πραγματικά έχει συμβεί θα μας το πει κατά 80% ο μιρτσέα,ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν κλείνουν το στόμα του σε ότι έχει σχέση με τον γιο του
Όποιος είναι επαγγελματίας (ειδικά σε τέτοιο επίπεδο μισθών) ξέρει ότι προσφορά εργασίας με τετραπλασιασμο μισθού και ασφάλεια διετίας είναι απόφαση που δυσκολα απορρίπτεις. Όλα τα άλλα είναι για το σχεδιασμό, τους παίκτες, τις διαφωνίες κτλπ είναι προφάσεις που χτίζεις εσωτερικά για να δικαιολογήσεις την απόφαση σου.
Ο σύλλογος πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο του και στη θέση του προπονητή. Ίσως δεν ήταν αυτό το σωστό timing αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη.
Όσο υπάρχει το μέγεθος Σαββίδη στην προεδρία ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η διαρκής αναβάθμιση παντού.
Σίγουρα η εξέλιξη μας φέρνει σε μειονεκτική θέση στην έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύω όμως η ποιότητα θα καλύψει τα κενσ και η ομάδα θα κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα.
Συμφωνώ με cello μόνος στόχος το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Για chl έχουμε ακόμα.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ο σύλλογος πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο του και στη θέση του προπονητή. Ίσως δεν ήταν αυτό το σωστό timing αλλά δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη.
Όσο υπάρχει το μέγεθος Σαββίδη στην προεδρία ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η διαρκής αναβάθμιση παντού.
Σίγουρα η εξέλιξη μας φέρνει σε μειονεκτική θέση στην έναρξη του πρωταθλήματος, πιστεύω όμως η ποιότητα θα καλύψει τα κενσ και η ομάδα θα κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα.
Συμφωνώ με cello μόνος στόχος το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Για chl έχουμε ακόμα.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
wtf ???????
αυτή ήταν η αντίδραση μου όταν έμαθα οτι ήρθε ξαφνικά ο Λουτσέσκου και αυτή είναι και η αντίδραση μου τώρα που έμαθα οτι φεύγει ο Λουτσέσκου,κατά τις δέκα παρά όταν βρήκα ευκαιρία στη δουλειά να απαντήσω στα μηνύματα που είχα "παρε με τηλ μόλις βρεις ευκαιρία".
Εδώ και μιάμιση ώρα που γύρισα απο τη δουλειά διαβάζω τα μηνύματα στο νήμα. Μου έμεινε το μήνυμα του σελοφάν.
α ρε Ρασβαν είναι ανάγκη να πάρεις και το τεχνικό επιτελείο μαζί??? φοβάμαι και εγώ για τη χημεία της ομάδας και θεωρώ οτι το επιτελείο του Ράσβαν είναι πολύ καλό.
και φεύγει λέει και ο Παντελής?? (αλήθεια ο Μπόλονι τι κάνει ???)
τουλάχιστον η φίλαθλος της ομάδας στην οποία ο Ράσβαν χάρισε το σκουφάκι του να το παραδώσει στην ομάδα για να δοθεί στον επόμενο προπονητή
Καλή συνέχεια στον Ράζβαν Λουτσέσκου που μας χάρισε μεγάλες στιγμές και ακόμη καλύτερη συνέχεια σε μας που δε θα χαθούμε και θα κάνουμε το μπαμ με προπονητή. απλά μέχρι να γίνουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μια γροθιά ίσως μας στοιχίσει το αήττητο
αυτή ήταν η αντίδραση μου όταν έμαθα οτι ήρθε ξαφνικά ο Λουτσέσκου και αυτή είναι και η αντίδραση μου τώρα που έμαθα οτι φεύγει ο Λουτσέσκου,κατά τις δέκα παρά όταν βρήκα ευκαιρία στη δουλειά να απαντήσω στα μηνύματα που είχα "παρε με τηλ μόλις βρεις ευκαιρία".
Εδώ και μιάμιση ώρα που γύρισα απο τη δουλειά διαβάζω τα μηνύματα στο νήμα. Μου έμεινε το μήνυμα του σελοφάν.
α ρε Ρασβαν είναι ανάγκη να πάρεις και το τεχνικό επιτελείο μαζί??? φοβάμαι και εγώ για τη χημεία της ομάδας και θεωρώ οτι το επιτελείο του Ράσβαν είναι πολύ καλό.
και φεύγει λέει και ο Παντελής?? (αλήθεια ο Μπόλονι τι κάνει ???)
τουλάχιστον η φίλαθλος της ομάδας στην οποία ο Ράσβαν χάρισε το σκουφάκι του να το παραδώσει στην ομάδα για να δοθεί στον επόμενο προπονητή

Καλή συνέχεια στον Ράζβαν Λουτσέσκου που μας χάρισε μεγάλες στιγμές και ακόμη καλύτερη συνέχεια σε μας που δε θα χαθούμε και θα κάνουμε το μπαμ με προπονητή. απλά μέχρι να γίνουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μια γροθιά ίσως μας στοιχίσει το αήττητο
Δεν ειναι γραφτο να ζησουμε στη ησυχια μας. Λογικο να φυγει για τα λεφτα, απαραδεκτος ο χρονος που επελεξε να το κανει. Μακαρι να μην επηρεαστουν οι παικτες αλλα βλεπω και ηττες προσαρμογης. Η ευρωπη ειναι πολυτελεια για ελληνικη ομαδα και δεν με νοιαζει αλλα το πρω4αθλημα που με καιει πλεον ειναι ερωτηματικο. Οχι αυτη τη στιγμη στον Παυλαρα. Μην καει ως επιλογη.
Δεν υπάρχει Έλληνας πρωταθλητής, που δεν έχει μπει στους Ομίλους.cellophan έγραψε:.... Εδώ και πολύ καιρό και κυρίως μετά την τυπική λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας, ακούω πολλούς φίλους να επικεντρώνουν τις σκέψεις τους, τα θέλω τους από την ομάδα, τα μεταγραφικά και οργανωτικά τους σχόλια, γύρω από τις υποχρεώσεις που αυτή έχει στα προκριματικά του Champions League. Θα είμαι πολύ ωμός. Αν ήμουν στη διοίκηση της ομάδας και χάραζα στρατηγική, η τελευταία μου έννοια για φέτος θα ήταν η πορεία της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση.....
Θέλεις να είσαι ο πρώτος;
Να στο κοπανάνε για τα επόμενα 40 χρόνια, πως είσαι ο μοναδικός πρωταθλητής που δεν μπήκε στους Ομίλους;
Σε ενδιαφέρει να τρέχεις να παίζεις με τα Αγρίνια, αντί να συμμετέχεις στην πιο όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή;
Δηλαδή αν δεν μπούμε στους Ομίλους, και τα φράγκα σου τα πάρει ο γαύρος, αυτό θα είναι καλό για εμάς;
Είσαι λάθος φίλε μου, αν θεωρείς πως το CL πρέπει να είναι δευτερεύον στόχος.
Το γράφεις και στο παρακάτω κείμενό σου ''μας πολεμάνε''.
Θέλεις σε αυτό τον πόλεμο να είσαι αυτός που δεν μπόρεσε , ο μοναδικός, να μπει στους Ομίλους;
Είσαι λάθος φίλε μου.
- NIKOS_PAOK04
Εγώ παρότι σοκαρίστηκα (πόνεσε λίγο) από την φυγή του Ραζβάν και πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει μερικά βήματα πίσω θα δω την αισιόδοξη πλευρά για την ομάδα μου.
Αν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία ο Τεχνικός Διευθυντής κάνει κουμάντο στις αγοροπωλησίες παικτών και εάν θεωρήσουμε ότι ο Μπράνκο ξέρει τι κάνει δεν βλέπω πως μπορεί το ταιμινγκ να είναι τόσο κακό η προετοιμασία ξεκινάει την δευτέρα και έχεις ένα Σαββατοκύριακο να βρεις ελεύθερο προπονητή !!!
Οι προπονητές δεν είναι σαν τους παίκτες λένε ΝΑΙ στην πρώτη καλή γι αυτούς πρόταση και συνήθως δεν έχουν μάνατζερ εύχομαι λοιπόν ο Μπράνκο να έχει ήδη ετοιμάσει μια λίστα με ονόματα που μπορούν να δώσουν ώθηση για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις π.χ. ακόμα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο με περισσότερους τρόπους στησίματος της ομάδος από το σταθερό 4-2-3-1
Μπορεί αυτός ο νέος προπονητής να θέλει χρόνο για να «διαβάσει» τις προσωπικότητες και αυτό να είναι βήμα πίσω αλλά να μπορεί να δει καλύτερα τις «ποδοσφαιρικές αρετές» του κάθε παίκτη και αυτό να είναι βήμα μπροστά.
Εγώ όσο ο Σαββίδης είναι εδώ και αποφασίζει για το μέλλον της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ δεν φοβάμαι τίποτα.
Στοχ και Αουγκούστο Ντούγκλας είναι εδώ θα έρθει και ένας ακόμη μέσος από το πάνω ράφι και πάμε με λίγο τύχη ομίλους CL
Αν στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία ο Τεχνικός Διευθυντής κάνει κουμάντο στις αγοροπωλησίες παικτών και εάν θεωρήσουμε ότι ο Μπράνκο ξέρει τι κάνει δεν βλέπω πως μπορεί το ταιμινγκ να είναι τόσο κακό η προετοιμασία ξεκινάει την δευτέρα και έχεις ένα Σαββατοκύριακο να βρεις ελεύθερο προπονητή !!!
Οι προπονητές δεν είναι σαν τους παίκτες λένε ΝΑΙ στην πρώτη καλή γι αυτούς πρόταση και συνήθως δεν έχουν μάνατζερ εύχομαι λοιπόν ο Μπράνκο να έχει ήδη ετοιμάσει μια λίστα με ονόματα που μπορούν να δώσουν ώθηση για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις π.χ. ακόμα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο με περισσότερους τρόπους στησίματος της ομάδος από το σταθερό 4-2-3-1
Μπορεί αυτός ο νέος προπονητής να θέλει χρόνο για να «διαβάσει» τις προσωπικότητες και αυτό να είναι βήμα πίσω αλλά να μπορεί να δει καλύτερα τις «ποδοσφαιρικές αρετές» του κάθε παίκτη και αυτό να είναι βήμα μπροστά.
Εγώ όσο ο Σαββίδης είναι εδώ και αποφασίζει για το μέλλον της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ δεν φοβάμαι τίποτα.
Στοχ και Αουγκούστο Ντούγκλας είναι εδώ θα έρθει και ένας ακόμη μέσος από το πάνω ράφι και πάμε με λίγο τύχη ομίλους CL
Λουτσε σ ευχαριστουμε για τις χαρες που μας προσφερες αλλα για να μας τις δωσεις σου εδωσαν τα απαραιτητα εργαλεια η οικογενεια Σαββιδη...
στην Ξανθη δεν θα ενιωθες ποτε ετσι...
στο καλο λοιπον και να μας γραφεις...
ο ΠΑΟΚ δεν τελειωσε επι πριγιογκολ ουτε μετα απο σενα θα τελειωσει ειμαστε ολοι εδω να στηριξουμε το νεο προτζεκτ
εχω εμπιστοσυνη στον συλλογο που μας χαρισε ανειπωτες χαρες
στην Ξανθη δεν θα ενιωθες ποτε ετσι...
στο καλο λοιπον και να μας γραφεις...
ο ΠΑΟΚ δεν τελειωσε επι πριγιογκολ ουτε μετα απο σενα θα τελειωσει ειμαστε ολοι εδω να στηριξουμε το νεο προτζεκτ
εχω εμπιστοσυνη στον συλλογο που μας χαρισε ανειπωτες χαρες
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν τα θετικά υπάρχουν και τα αρνητικά! ΠΧ διώχνεις τον ουαρντα για να μην σου γ!@% τα αποδυτήρια και να έχεις ενα καλό περιβαλλον αλλα ταυτόχρονα χανεις και πολυ ποιότητα στα εξτρεμ, τα ζυγίζεις και βλέπεις τι σε συμφέρει! Στον ΠΑΟΚ μπορούμε να πουμε πως ήταν μια ήττα η αποχώρηση του προπονητή που έφερε το νταμπλ, η μπορούμε να πουμε οτι πήραμε τον προπονητή της Ξάνθης τον αναδείξαμε, μας έφερε επιτυχίες και στο τέλος σαν να μην έφθανε αυτο τσεπώσαμε και 2 εκατομμύρια! πιο απο τα 2 είναι σωστό δεν μπορούμε να ξέρουμε, θα το μάθουμε τον Μαη! Αν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους και κατακτήσει το νταμπλ τοτε απο τον λουτσεσκου κερδίσαμε το max που είναι η ρήτρα του! Ας μη βγάζουμε συμπεράσματα τόσο γρήγορα! Ολα κάνουν τον κύκλο τους!
Ο Λουτσεσκου είναι ενας καλός προπονητής , περισσότερο ψυχολόγος θα ελεγα , που θα σου πει "μπες μέσα και γάμα τους παιχταρά μου "
είναι ενας προπονητής που κρατάει τον σχηματισμό και την φιλοσοφία του οτι και να γίνει, κερδίσαμε τις ομάδες που ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε απο αυτες που ήμασταν χειρότεροι! ΔΕΝ ειδα να αλλάζει κανέναν σχηματισμό στο καραισκακι οταν μας βομβάρδιζε ο γαύρος και καθε ευκαιρία μύριζε γκολ! Επίσης είδα μια μπεμφικα στην τούμπα να βρίσκει κενούς χώρους ενώ την κερδίζεις 1-0 και στα + οτι ειχες και το εκτός εδρας γκολ, σχεδόν τα ίδια και με την τσελσι! μένεις με 10 παιχτες στν λαμια και στο οακα και απλά μια θέση μένει κενή κανεις δεν τραβιέται λίγο παραπέρα να συμπληρώσει αυτόν που έφυγε! Ενα πλάνο φτιαγμένο για να κερδίζεις τους χειρότερους, έστω και με μικρή διαφορά χειρότερους!
Σίγουρα δεν κατηγορώ αυτή την φιλοσοφία, θα έπαιρνε το cl αν ηταν πρόπερσι στην ρεαλ, αλλά μην τρελαθούμε τελείως, κανένας λουτσεσκου δεν ειπε στον βιερινια μέσα στο αγρινιο πάρε την μπαλα και σούταρε απο του διαόλου την μάνα, ουτε θα το καρφονε ο πριγιοβιτς στο Χαρίλαου αν έβγαινε η μπαλα εξω 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα!
σίγουρα θα του χρεώσω το όραμα με τον βιερινια αριστερό μπακ και μας απογείωσε, και πολλά ακόμα πράγματα αλλα δεν θα κατσω και να στεναχωρηθώ που φευγει ο προπονητής που πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα με τον μεγαλύτερο μπάτζετ
Ο Λουτσεσκου είναι ενας καλός προπονητής , περισσότερο ψυχολόγος θα ελεγα , που θα σου πει "μπες μέσα και γάμα τους παιχταρά μου "
είναι ενας προπονητής που κρατάει τον σχηματισμό και την φιλοσοφία του οτι και να γίνει, κερδίσαμε τις ομάδες που ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε απο αυτες που ήμασταν χειρότεροι! ΔΕΝ ειδα να αλλάζει κανέναν σχηματισμό στο καραισκακι οταν μας βομβάρδιζε ο γαύρος και καθε ευκαιρία μύριζε γκολ! Επίσης είδα μια μπεμφικα στην τούμπα να βρίσκει κενούς χώρους ενώ την κερδίζεις 1-0 και στα + οτι ειχες και το εκτός εδρας γκολ, σχεδόν τα ίδια και με την τσελσι! μένεις με 10 παιχτες στν λαμια και στο οακα και απλά μια θέση μένει κενή κανεις δεν τραβιέται λίγο παραπέρα να συμπληρώσει αυτόν που έφυγε! Ενα πλάνο φτιαγμένο για να κερδίζεις τους χειρότερους, έστω και με μικρή διαφορά χειρότερους!
Σίγουρα δεν κατηγορώ αυτή την φιλοσοφία, θα έπαιρνε το cl αν ηταν πρόπερσι στην ρεαλ, αλλά μην τρελαθούμε τελείως, κανένας λουτσεσκου δεν ειπε στον βιερινια μέσα στο αγρινιο πάρε την μπαλα και σούταρε απο του διαόλου την μάνα, ουτε θα το καρφονε ο πριγιοβιτς στο Χαρίλαου αν έβγαινε η μπαλα εξω 10 δευτερόλεπτα νωρίτερα!
σίγουρα θα του χρεώσω το όραμα με τον βιερινια αριστερό μπακ και μας απογείωσε, και πολλά ακόμα πράγματα αλλα δεν θα κατσω και να στεναχωρηθώ που φευγει ο προπονητής που πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα με τον μεγαλύτερο μπάτζετ
Κάτσε λίγο ρε φίλε. Αν κληρωθείς ας πούμε με τον τωρινό Ajax, που πέρσι πήγε ημιτελικά Ch.L. αποκλείοντας Real και Juventus πως ακριβώς περιμένεις να περάσουμε; Να λαδώσουμε τον θεό να κοιμηθεί εκείνες τις 4 ώρες των 2 παιχνιδιών; Τους έχεις δει έστω σε ένα ματς πέρσι; Όσο πιο γρήγορα συνηδειτοποιήσετε πως το σύστημα εισαγωγής στους ομίλους άλλαξε και πως οι πρωταθλητές δεν μπαίνουν απευθείας στους ομίλους τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.gpap έγραψε: Δεν υπάρχει Έλληνας πρωταθλητής, που δεν έχει μπει στους Ομίλους.
Θέλεις να είσαι ο πρώτος;
Να στο κοπανάνε για τα επόμενα 40 χρόνια, πως είσαι ο μοναδικός πρωταθλητής που δεν μπήκε στους Ομίλους;
Σε ενδιαφέρει να τρέχεις να παίζεις με τα Αγρίνια, αντί να συμμετέχεις στην πιο όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή;
Δηλαδή αν δεν μπούμε στους Ομίλους, και τα φράγκα σου τα πάρει ο γαύρος, αυτό θα είναι καλό για εμάς;
Είσαι λάθος φίλε μου, αν θεωρείς πως το CL πρέπει να είναι δευτερεύον στόχος.
Το γράφεις και στο παρακάτω κείμενό σου ''μας πολεμάνε''.
Θέλεις σε αυτό τον πόλεμο να είσαι αυτός που δεν μπόρεσε , ο μοναδικός, να μπει στους Ομίλους;
Είσαι λάθος φίλε μου.
Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα μου λένε οι υπόλοιποι που έμπαιναν απευθείας στους ομίλους ως πρωταθλητές, αξιοποιώντας τους βαθμούς που κι εγώ απλόχερα μάζευα και στήνοντας τα πάντα στο αιλλεινικό πρωτάθλημα. Πλέον για να μπεις χρειάζεσαι και τύχη ώστε να αποφύγεις τα μεγαθήρια στην κλήρωση.
Εγω ειμαι πεπεισμενος πως ο καλοκαιρινος μεταγραφικος σχεδιασμος επαιξε καθοριστικο ρολο στην αποφαση αποχωρησης του Λουτσεσκου, καθως εκτος των αλλων, αδυνατω να πιστεψω πως ακομα και οι Σαουδαραβες αποφασισαν να δεκαπλασιασουν σχεδον συμβολαιο, για να προσελκυσουν εναν κατα τα αλλα ασημο προπονητη.Ειπαμε εχουν λεφτα για ξοδεμα αλλα δεν ειναι και λαλακες.Ακους εκει 4 μυρια για τον Λουτσεσκου...Αδυνατω σε συνεχεια των περι σχεδιασμου επισης να πιστεψω πως ο ΠΑΟΚ αποφασισε να κανει καποιου ειδους υπερβαση για να κρατησει στην ομαδα Κανιας και Σαχοφ και αυτοι αποφασισαν να πανε σε Ερυθρο Αστερα και Λετσε.Η διοικηση αποφασισε φετος πως πρεπει να σταματησει να πληρωνει υπεραξιας ακομα και αν αυτο θα ερθει σε συγκρουση με τις επιθυμιες του προπονητη και σε αυτο ειμαι 100% συμφωνος με αυτη.
Αν όντως ισχύει ότι μπήκε φρένο στους απίστευτους μισθούς μετρίων παικτών τότε μπράβο στη διοίκηση .
Φτάνει πια με τα 700αρια σε "τίμιους" ρολιστες με δύο αριστερά παπούτσια.
Και αν έφυγε για αυτό ο Λουτσεσκου καλά έκανε και εφυγε.
Άλλο πραμα να κρατάς κορμό άλλο να έχεις εμμονή με μετριους
Φτάνει πια με τα 700αρια σε "τίμιους" ρολιστες με δύο αριστερά παπούτσια.
Και αν έφυγε για αυτό ο Λουτσεσκου καλά έκανε και εφυγε.
Άλλο πραμα να κρατάς κορμό άλλο να έχεις εμμονή με μετριους
Δε θα μάθουμε ποτε προφανώς
Αλλά λογικά θα χρ να κανει κ με παρεμβατικότητα γιωργη κ με ότι καλύτερα χρόνια δυσξολα μα κανεις
Καλύτερα να φυγέις Καβάλα στο αλογο
Αλλά λογικά θα χρ να κανει κ με παρεμβατικότητα γιωργη κ με ότι καλύτερα χρόνια δυσξολα μα κανεις
Καλύτερα να φυγέις Καβάλα στο αλογο
Περσυ δεν τον πειραζε η παρεμβατικοτητα.lol.μολις βρεθηκαμ 4εκ τον χρονο τον ενοχλησαν.