Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Για μενα η ομαδα είναι σχετικα ετοιμη και υπαρχει κ χρονος.
Αουγκουστο ,Μελιοπουλος στο 6,Μισιτς Καντουρη στο 8,ευτηχως με τον Στοχ αριστερα ο Μπισε παει στο 10.
Θα το γραψω αν και ξερω ότι θα φανει λαθος αλλα θα ηθελα Ουαρντα πισω για αλαγη του Μπισε στο 10.
Στα καλα της ημερας τα 2 χαρτια,
Η ομαδα εχει κανει μεγαλες αλαγες μαζεμένες όπως ο κοουτς,ο Μιχελς,ο Κυρ Κυρ,τεχνικο τημ.
Εχω όμως πιστη στους παιχτες για τα δυσκολα.
Αουγκουστο ,Μελιοπουλος στο 6,Μισιτς Καντουρη στο 8,ευτηχως με τον Στοχ αριστερα ο Μπισε παει στο 10.
Θα το γραψω αν και ξερω ότι θα φανει λαθος αλλα θα ηθελα Ουαρντα πισω για αλαγη του Μπισε στο 10.
Στα καλα της ημερας τα 2 χαρτια,
Η ομαδα εχει κανει μεγαλες αλαγες μαζεμένες όπως ο κοουτς,ο Μιχελς,ο Κυρ Κυρ,τεχνικο τημ.
Εχω όμως πιστη στους παιχτες για τα δυσκολα.
Πράγματι, αν ισχύει, είναι τέλεια πρόταση..prax έγραψε:Και για να επανέλθω στα των παιχτών...
Εμένα δε Μ βγαίνει απ' το μυαλό η ενδεχόμενη πρόταση της Βέρντερ για ζαμπα με 18 μύρια..
joshua έγραψε:Εμένα λέτε γκρινιάρη αλλά μου φαίνεται τελικά είμαι από τους πιο ψύχραιμους και αισιόδοξους. Είχα γράψει πολλές φορές πως η ομάδα φέτος έπρεπε να εξελιχθεί. Η περσινή ομάδα ήταν ομάδα ειδικού σκοπού ,μια ομάδα προσηλωμένη σε έναν μοναδικό στόχο, με μεγάλο όπλο της ουτε τόσο την ποιότητα, ουτε το εξαιρετικό ποδόσφαιρο ,αλλά μια ομάδα απίστευτα προσηλωμένη ,απίστευτα δεμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Η ομάδα που έκλεισε τη χρόνια μετά και τις απουσίες λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να επαναλάβει τα ίδια αποτελέσματα.Επρεπε να αλλάξουν πολλά τόσο σε αγωνιστικό στυλ όσο και σε στελέχωση ρόστερ με συγκεκριμένες πινελιές ποιότητας. Ήθελα και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές να τις υλοποιεί ο Λουτσεσκου ,καθώς αν μη τι άλλο το κέρδισε με την εκπληκτική χρόνια του,όμως ίσως ο ίδιος δεν το πίστευε ιδιαίτερα.Ειμαι σίγουρος ότι με τα καλά και τα στραβά της η οικογένεια μέσα στη τρέλα της στιγμής θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της και αν λειτουργήσει γρήγορα είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό.
Συμφωνώ μέχρι τελειας.
η μόνη μου "ένσταση" για τον Στοχ είναι οτι η προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ ήταν την εποχή που οι πρασινοκοκκινοκιτρινοι "έλληνες διεθνείς" που είχαμε μαζέψει στην ομάδα συμπεριφερόταν λες και ο ΠΑΟΚ ήταν τσιφλίκι τους και ανεβοκατέβαζαν προπονητές, και ίσως έρχεται με την σκέψη οτι θα περάσει χαλαρά εδώκάνοντας τα ίδια τσαλιμάκια στον νέο προπονητή όποτε γουστάρει.
κατά τα άλλα τον θεωρώ παίκτη με αρκετά προτερήματα στο αγωνιστικό κομμάτι
κατά τα άλλα τον θεωρώ παίκτη με αρκετά προτερήματα στο αγωνιστικό κομμάτι
Διαβάσα τυχαία δεν με έπαιρνε ύπνος για Κλαρίνο Ουζουνίδη ελπίζω μην ισχύει..
ειλικρινά όσο χάρηκα για το double τέτοια ξενέρα θα φάω στο 101%
ειλικρινά όσο χάρηκα για το double τέτοια ξενέρα θα φάω στο 101%
Τι λες μωρέ;;;aspromauritrela έγραψε:Μεταγγραφες χωρις προπονητη καμια σοβαρη ομαδα δεν κανει..
Καταφεραμε να χασουμε τον επομενο πρωταθλημα πιο γρηγορα απ οτι το χασε περσι η αεκ.
Ασοβαροι εντελως.
Και ξανά προς την δόξα τραβά.Mauricio-8- έγραψε:Ο ΠΑΟΚ μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει προπονητή.Ξενος που δεν έχει ξανάερθει Ελλάδα με πολύ καλό βιογραφικό και με βαρβάτο συμβόλαιο.
Ναι αλλα τα καλυτερα σκοραρισματα τα κανει η Asia. Και βασικα η Tia ειναι Carrere και δεν σκοραρει.
Εγω προτιμω την Porsche Carrera...
Ματι δεν εκλεισα ...
Εγω προτιμω την Porsche Carrera...
Ματι δεν εκλεισα ...
rainmaker έγραψε:Εγώ από όλα αυτά που λέτε ένα πράγμα κρατάω:
Θέλω είτε Tia είτε Asia Carrera . Με προτίμηση στην πρώτη επιλογή .
Υγ. ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opaloka την Σάβ 29 Ιουν 2019, 05:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην τρελαινεσαι, ο (παρα)μορφωμενος το εγραψε.Isi4 έγραψε:Τι λες μωρέ;;;aspromauritrela έγραψε:Μεταγγραφες χωρις προπονητη καμια σοβαρη ομαδα δεν κανει..
Καταφεραμε να χασουμε τον επομενο πρωταθλημα πιο γρηγορα απ οτι το χασε περσι η αεκ.
Ασοβαροι εντελως.
Μια χαρά επιλογή είναι ο Ουζουνίδης.
Δεν κατάλαβα δηλαδή τι το τόσο κακό έκανε στην πορεία του ως τώρα;
Βεβαίως όλοι θέλουμε ξένο και έμπειρο για τσ.λ.
Σήμερα με λίγο πιο καθαρό μυαλό βλέπω την απώλεια του πιο σημαντικού στελέχους του νταμπλούχου ΠΑΟΚ. Σημαντικό, αλλά όχι αναντικαταστατο γιατί αυτή την ιδιότητα την έχει μόνο ο Σαββίδης! Τα τρελά ποσά από Αραβία μας κάνουν για δεύτερη φορά σε 6 μήνες άνω κάτω, όμως πόσο λογικό θα ήταν να μην πάει στον οχτώ; εννιά; φορές πολλαπλασιασμό των αποδοχών του ο Λουτσεσκου που κόστιζε στον ΠΑΟΚ όσο ο Λεβέκ, ή ο Γλύκος, ή ο Τόσκα κ. α. ;
rainmaker έγραψε:Μια χαρά επιλογή είναι ο Ουζουνίδης.

είμαστε και απροπόνητοι.
Δεν χρειαζόταν τον Κλαρίνο Ουζουνίδη όταν μπήκε ομίλους ούτε γκόλ πέτυχαν φαντάσου.. καλός/χρυσός για ομάδες μέτριες για τον Ατρόμητο την Ξάνθη τέτοιες όχι για εμάς.
Τώρα μετά την φυγή που έγινε που ομολογώ δε το περίμενα θες εκεί καλό προπονητή @@μένο με παραστάσεις και Cl να μπορέσουμε να μπούμε και καλή πορία σε Εuropa League.
Εκεί θέλουμε τον Vladan Milojević τον άλλο τον ΠΑΟΚτσή το έγραψα και χθές της Vidi τον Nikolic τέτοιους
Μαλλί έχουμε(Σαββιδέικο) ας σπάσουν κανένα από τέτοιους το συμβόλαιο χρόνος δεν υπάρχει.
Με τον Κλαρίνο δεν πας για να μπεις ομίλους πας να νικας την ΑΕΚ και τον ΑΡΗ εντός-εκτός.
Αυτό βλέπω εγώ ποδοσφαιρικά πάντος φίλε!
- Dimitris_L4
Αφου εχει καταλαγιασει λιγο το πραγμα ας πω κ εγω τη γνωμη μου..
Για το χθεσινο δεν ευθυνεται καμια πλευρα..Η μεν οικογενεια έχει δειξει τωρα 2 χρονια οτι εμπιστευοταν κ με πραξεις κ οχι μονο με λογια τον ραζβαν..
Απο την αλλη ο ραζβαν δεχεται μια μυθικη προταση που δν γινεται να μην τν αποδεχτει καποιος...αυτα περι οικονομικης ανεσης κ λοιπα τ ακουω βερεσε..οταν ερχεται ο αλλος κ σ κουναει τα μιλιονια αστα βραστα..και εχουν κ πολλα οι κελεμπιες ρε πουστη μου...
Απο σημερα κιολας θα αρχισουν οι ευθυνες της οικογενειας Σαββιδη με την επιλογη προπονητη..μακρυα απο κλαρινους κ λοιπα σιχαματα..
Η ομαδα μας εχει την τυχη να εχει στα στεγανα της τεραστιες προσωπικοτητες που ειναι η ωρα να βγουν μπροστα και να κρατησουν την ομαδα ενωμενη..
Ραζβαν σ ευχαριστω για ολα οσα μου χαρισες..για ολες τις στιγμες που τις ονειρευομουν απο μικρος και με εσενα κοουτς τα καταφεραμε..Μ μενει μια πικρα για τον τροπο αλλα παμε παρακατω..ελπιζω να ΜΗΝ ξανασυναντηθουμε ομως...δε θα ηθελα να σε ξαναδω στο τιμονι της ομαδας..
2 ρουμανους προπονητες ειχαμε και μολις εμεμφανιστηκαν κελεμπιες μας αφησαν στα κρυα του λουτρου..
Για το χθεσινο δεν ευθυνεται καμια πλευρα..Η μεν οικογενεια έχει δειξει τωρα 2 χρονια οτι εμπιστευοταν κ με πραξεις κ οχι μονο με λογια τον ραζβαν..
Απο την αλλη ο ραζβαν δεχεται μια μυθικη προταση που δν γινεται να μην τν αποδεχτει καποιος...αυτα περι οικονομικης ανεσης κ λοιπα τ ακουω βερεσε..οταν ερχεται ο αλλος κ σ κουναει τα μιλιονια αστα βραστα..και εχουν κ πολλα οι κελεμπιες ρε πουστη μου...
Απο σημερα κιολας θα αρχισουν οι ευθυνες της οικογενειας Σαββιδη με την επιλογη προπονητη..μακρυα απο κλαρινους κ λοιπα σιχαματα..
Η ομαδα μας εχει την τυχη να εχει στα στεγανα της τεραστιες προσωπικοτητες που ειναι η ωρα να βγουν μπροστα και να κρατησουν την ομαδα ενωμενη..
Ραζβαν σ ευχαριστω για ολα οσα μου χαρισες..για ολες τις στιγμες που τις ονειρευομουν απο μικρος και με εσενα κοουτς τα καταφεραμε..Μ μενει μια πικρα για τον τροπο αλλα παμε παρακατω..ελπιζω να ΜΗΝ ξανασυναντηθουμε ομως...δε θα ηθελα να σε ξαναδω στο τιμονι της ομαδας..
2 ρουμανους προπονητες ειχαμε και μολις εμεμφανιστηκαν κελεμπιες μας αφησαν στα κρυα του λουτρου..
Αν κατι με ενοχλει στην αποχωρηση Λουτσεσκου ειναι οι επιπτωσεις αυτης στον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.Τι κανεις τωρα,συνεχιζεις τον σχεδιασμο οπως αυτος ξεκινησε να υλοποιειται η σταματας και περιμενεις την ελευση νεου προπονητη,αξιολογηση ροστερ και εισηγησεις για την συνεχεια? Ειδικα στη περιπτωση του χαφ η αποψη μου ειναι πως πρεπει να προχωρησουμε στην αποκτηση του.Οι αλλες περιπτωσεις μπορει να περιμενουν,αυτη οχι.