Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από chrisg4 »

seaman έγραψε:Στο σπορ φμ γράφουν ότι ο Λουτσέσκου στη συνάντηση με το ιβάν επικαλέστηεκ πρβληματική συμπεριφορά του Γιώργη και άρνησή του να ανανεώσουν Σάχοφ και Κάνιας, αλλά και πρόθεση να πουληθεί ο Καντουρί. Αν ισχύουν στο καλό να πάει γιατί η Ομάδα μεγάλωσε και το πρώτος στο χωριό δεν την εκφράζει πλέον.
Αν το λέει στο sport fm έτσι θα είναι. Τα ΜΜΕ του Αφραγκουζου άλλωστε φημίζονται για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα τους χεχεχεχε
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ειπαμε αυτες τις πιπες τις ειπε ο ζαχαριαδης ολα καλα σαν να μιλησε ο πετρωτος για κλεισμενη μεταγραφη ειναι
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ναι κοροϊδεύετε εσείς. Ας μας πάρουν καμία νύχτα το Μαράκι πληρώνοντας το buy out του, και θα δείτε τι έχει να γίνει μετά!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μόνο με τη ρήτρα τον Καντουρί στην Αλ Χιλάλ. Ούτε δολάριο λιγότερο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

paok re niamou έγραψε:ενα πεσιμο και στο φειςμπουκ και να κλασει μεντες
Τετοιες μλκιες ειναι επικινδυνες, doxing και cyber bullying δεν επιτρεπονται. Κοψτα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

seaman έγραψε:Στο σπορ φμ γράφουν ότι ο Λουτσέσκου στη συνάντηση με το Ιβάν επικαλέστηκε προβληματική συμπεριφορά του Γιώργη και άρνησή του να ανανεώσουν Σάχοφ και Κάνιας, αλλά και πρόθεση να πουληθεί ο Καντουρί. Αν ισχύουν στο καλό να πάει γιατί η Ομάδα μεγάλωσε και το πρώτος στο χωριό δεν την εκφράζει πλέον.
Βασικά αν υποθέσουμε ότι με κάποιον τρόπο το σπορ φμ ξέρει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από μέσα (λέμε τώρα)

Και αν υποθέσουμε ότι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Τότε ΜΠΡΑΒΟ στον Γιώργη και στη διοίκηση.

Όχι θα παρακαλάμε τον Σαχοφ να μείνει για να πάμε Τσάμπιονς λιγκ με αυτόν.

Ρε δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.

Όσο για καντουρι , είναι αστείο. Ήδη δύο φορές τον απέτρεψε ο Ιβάν απ το να φύγει . Και μια βδομάδα πίεζε ο παίκτης να τον αφήσουμε να πάει Λιέγη με λιγότερα λεφτά. Ποια προσπάθεια πώλησης βλέπουν οι φωστηρες του σπορ φμ;

Τι κάθομαι και ασχολουμε με σκουπιδια
TheCursed

Ναι ρε niamou σιγα μν ασχοληθουμε κιολας με το στοκο
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που χάρηκε για τον Λουτσεσκου.
Το ταιμινγκ ομως είναι λάθος.
Τώρα πρέπει να έρθει προπονητής με διεθνή εμπειρία.Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνουμε και με τον βιερινια στο πάγκο, ποιον να φοβηθώ τον πρεζεμπορα η την χάρτινη;

Αυτός που έγραψε για ιβιτς πρεπει να γεννήθηκε εχθές ή έχει αμνησία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα λέτε γκρινιάρη αλλά μου φαίνεται τελικά είμαι από τους πιο ψύχραιμους και αισιόδοξους. Είχα γράψει πολλές φορές πως η ομάδα φέτος έπρεπε να εξελιχθεί. Η περσινή ομάδα ήταν ομάδα ειδικού σκοπού ,μια ομάδα προσηλωμένη σε έναν μοναδικό στόχο, με μεγάλο όπλο της ουτε τόσο την ποιότητα, ουτε το εξαιρετικό ποδόσφαιρο ,αλλά μια ομάδα απίστευτα προσηλωμένη ,απίστευτα δεμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Η ομάδα που έκλεισε τη χρόνια μετά και τις απουσίες λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να επαναλάβει τα ίδια αποτελέσματα.Επρεπε να αλλάξουν πολλά τόσο σε αγωνιστικό στυλ όσο και σε στελέχωση ρόστερ με συγκεκριμένες πινελιές ποιότητας. Ήθελα και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές να τις υλοποιεί ο Λουτσεσκου ,καθώς αν μη τι άλλο το κέρδισε με την εκπληκτική χρόνια του,όμως ίσως ο ίδιος δεν το πίστευε ιδιαίτερα.Ειμαι σίγουρος ότι με τα καλά και τα στραβά της η οικογένεια μέσα στη τρέλα της στιγμής θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της και αν λειτουργήσει γρήγορα είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

seaman έγραψε:Στο σπορ φμ γράφουν ότι ο Λουτσέσκου στη συνάντηση με το Ιβάν επικαλέστηκε προβληματική συμπεριφορά του Γιώργη και άρνησή του να ανανεώσουν Σάχοφ και Κάνιας, αλλά και πρόθεση να πουληθεί ο Καντουρί. Αν ισχύουν στο καλό να πάει γιατί η Ομάδα μεγάλωσε και το πρώτος στο χωριό δεν την εκφράζει πλέον.
Aν ειναι ετσι ας εφευγε πιο νωρις και ας τους επαιρνε μαζι του
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

wickerman έγραψε:Ναι κοροϊδεύετε εσείς. Ας μας πάρουν καμία νύχτα το Μαράκι πληρώνοντας το buy out του, και θα δείτε τι έχει να γίνει μετά!

Αποκλείεται, Μαράκι και μπούργκα δε πάνε μαζί. :opaokara:
T16

Δημοσίευση από T16 »

και ο ραγκατσης με τον τζορμπα και τον τζατζαρα ειπαν πως το προβλημα ηταν η σχεση γιωργου λουτσε.
δεν ξερω εγω θυμαμαι τον γιωργο να τον εκθεαζει στο ινστα σαν να ειναι ο μουρινιο παντος
TheCursed

joshua έγραψε:Εμένα λέτε γκρινιάρη αλλά μου φαίνεται τελικά είμαι από τους πιο ψύχραιμους και αισιόδοξους. Είχα γράψει πολλές φορές πως η ομάδα φέτος έπρεπε να εξελιχθεί. Η περσινή ομάδα ήταν ομάδα ειδικού σκοπού ,μια ομάδα προσηλωμένη σε έναν μοναδικό στόχο, με μεγάλο όπλο της ουτε τόσο την ποιότητα, ουτε το εξαιρετικό ποδόσφαιρο ,αλλά μια ομάδα απίστευτα προσηλωμένη ,απίστευτα δεμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Η ομάδα που έκλεισε τη χρόνια μετά και τις απουσίες λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να επαναλάβει τα ίδια αποτελέσματα.Επρεπε να αλλάξουν πολλά τόσο σε αγωνιστικό στυλ όσο και σε στελέχωση ρόστερ με συγκεκριμένες πινελιές ποιότητας. Ήθελα και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές να τις υλοποιεί ο Λουτσεσκου ,καθώς αν μη τι άλλο το κέρδισε με την εκπληκτική χρόνια του,όμως ίσως ο ίδιος δεν το πίστευε ιδιαίτερα.Ειμαι σίγουρος ότι με τα καλά και τα στραβά της η οικογένεια μέσα στη τρέλα της στιγμής θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της και αν λειτουργήσει γρήγορα είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό.
4 φορα που συμφωνουμε στο φορουμ απο το 2014 το λες και θαυμα ωραιος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:στα παπαρια μας τι λεει το σπορφμ.
Stochευμένη παρέμβαση :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

rainmaker έγραψε:
Βασικά αν υποθέσουμε ότι με κάποιον τρόπο το σπορ φμ ξέρει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από μέσα (λέμε τώρα)

Και αν υποθέσουμε ότι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Τότε ΜΠΡΑΒΟ στον Γιώργη και στη διοίκηση.

Όχι θα παρακαλάμε τον Σαχοφ να μείνει για να πάμε Τσάμπιονς λιγκ με αυτόν.

Ρε δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας.

Όσο για καντουρι , είναι αστείο. Ήδη δύο φορές τον απέτρεψε ο Ιβάν απ το να φύγει . Και μια βδομάδα πίεζε ο παίκτης να τον αφήσουμε να πάει Λιέγη με λιγότερα λεφτά. Ποια προσπάθεια πώλησης βλέπουν οι φωστηρες του σπορ φμ;

Τι κάθομαι και ασχολουμε με σκουπιδια
Ακριβώς αυτό έγραψα. Μπράβο στο Γιώργη. Η Ομάδα μεγάλωσε και η εμμονή στο αυτό ξέρουμε αυτό χρησιμοποιούμε της βάζει χαλινάρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”