Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Πολλοί πονεμένοι είναι εδώ και παρακολουθούν ελπίζοντας σε εσωστρέφεια δική μας.
Κάποιοι με μεγαλύτερο θράσος γράφουν και σχόλια ως ντεμεκ ΠΑΟΚτσηδες.
Σας έχω νέα, θα σας πονάμε για πολλά χρόνια με Πριγιο ή χωρίς, με σκούφο ή χωρίς.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιοι με μεγαλύτερο θράσος γράφουν και σχόλια ως ντεμεκ ΠΑΟΚτσηδες.
Σας έχω νέα, θα σας πονάμε για πολλά χρόνια με Πριγιο ή χωρίς, με σκούφο ή χωρίς.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι σωστά να δίναμε 4 εκατ στον λουτσεσκουaspromauritrela έγραψε:Μεταγγραφες χωρις προπονητη καμια σοβαρη ομαδα δεν κανει..
Καταφεραμε να χασουμε τον επομενο πρωταθλημα πιο γρηγορα απ οτι το χασε περσι η αεκ.
Ασοβαροι εντελως.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι δουλειά έχεις εσύ ο μορφωμένος ανάμεσα στους αμορφωτουςaspromauritrela έγραψε:Και φυσικα η διοικηση βρισκει και τα κανει, στους πιο αμορφωτους-χαζους οπαδους πρωταθλητριας ομαδας στην ευρωπη.
Που δεν εχουν ιδεα , δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν τι εγινε
Μην ασχολειστε ρε δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ το παιδακι η παλετας ειναι η χαρτινος η παλετας κ χαρτινος μαζι ο λουτσεσκου εφυγε αλοθρησκα οχι ο σαββιδης μν τρελενεσται να μν πω τπτ πιο βαρυ
Συντεταγμένα τα ατιμαTaseos έγραψε:Ηρθαν κ τα τρολ απτην γειτονια
ετσι ειναι αγαπουλες. τωρα που γνωριστηκαμε καλυτερα, θα σας πηδαμε χωρις σκουφακι.
2 εκ πηρε ο ΠΑΟΚ απο προπονητη φιλε σκωλικα.οσο ολο σου το μπατζετ
Και ο Αλέγκρι να έρθει που λέει ο λόγος, ο χρόνος που χάθηκε είναι σημαντικός. Ούτε ενα ματς δε θα χει δει της ομάδας. Θα έρθει και την άλλη μέρα θα προπονήσει παίκτες που δεν έχει ξαναδεί ούτε σε video. Το timing ήταν τραγικό.
Ο μπουγάτσας είναιpsiras67 έγραψε:έχει πολύ ζέστη στη παπαναστασίου ?aspromauritrela έγραψε:Και φυσικα η διοικηση βρισκει και τα κανει, στους πιο αμορφωτους-χαζους οπαδους πρωταθλητριας ομαδας στην ευρωπη.
Που δεν εχουν ιδεα , δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν τι εγινε

Στο σπορ φμ γράφουν ότι ο Λουτσέσκου στη συνάντηση με το Ιβάν επικαλέστηκε προβληματική συμπεριφορά του Γιώργη και άρνησή του να ανανεώσουν Σάχοφ και Κάνιας, αλλά και πρόθεση να πουληθεί ο Καντουρί. Αν ισχύουν στο καλό να πάει γιατί η Ομάδα μεγάλωσε και το πρώτος στο χωριό δεν την εκφράζει πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 28 Ιουν 2019, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος από την Ανατολή!
Μας παίρνουν τους παίκτες,μας παίρνουν τους προπονητές...
σε λίγο θα δίνουν λεφτά και σε μας για να τους κάνουμε κερκίδα...
Μας παίρνουν τους παίκτες,μας παίρνουν τους προπονητές...
σε λίγο θα δίνουν λεφτά και σε μας για να τους κάνουμε κερκίδα...
Ναι πρόθεση να πουλήσει τον Καντουρί, που ο καημένος παρακαλούσε να μείνει... Ρε τι ακούμε...
- paok re niamou