Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ale »

Ήρθε η ώρα, φέρτε τον Σάντος.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τί κρέμασμα ήταν αυτό ρε συ Ράσβαν :?:

Ένιωσα σαν να μου τράβηξες το χαλί κάτω από τα πόδια :!:

Πω-πω ξενέρωμα... :(
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μας γάμησες τη νύχτα. Σε ευχαριστούμε για τις επιτυχίες σου και καλή τύχη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

O'Neal φευγει απο Nottingham...
Παντως η φυγη λογω ταιμινγκ φαινεται εκδικητικη...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Μάγκες χαλαρώστε.
Πάει ο Λουτσο στον Άραβα και λέει πάρε μου Βαρέλα με 10 μύρια,
πάρε μου και το πουλεν Ουάρντα με 5 μύρια , δώσε και 3 μύρια για Κάτσε και είμαστε κομπλέ..
Όλα κατόπιν συνεννόησης γίνονται χαλαρά θα πάμε Τσου Λου.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Σημερα στο ποδόσφαιρο δυστυχώς όταν εμφανιζεται ευκαιρία για cash out δεν χάνεται από κανέναν.

Έδωσες στον ΠΑΟΚ πολλά περισσότερα απ' όσα πίστευα ότι μπορείς . Βασικά έδωσες τα πάντα και για αυτό σ ευχαριστώ .

Αν ήταν άλλος στη θέση σου και άφηνε την ομάδα δύο μέρες πριν την προετοιμασία θα τον είχα περάσει πριονοκορδελα τωρα, αλλά προπονητή που μου έδωσε double δεν μπορώ να τον βρίσω.

Τρομερό τεστ για τα αντανακλαστικά της ομάδας .
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Θα τρίβει τα χέρια του ο Μανι, θα πάρει μαζί του και καμπόσους παίκτες στην ΑλΧάλια πληρώνοντας στην ρήτρα τους και θα χεστούμε στα μύρια :mrgreen: :evil:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συν π :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ.Σ ευχαριστουμε.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το θέμα είναι αν βγήκε προς τα έξω τώρα το θέμα, όντας εδώ και κάποιο διάστημα σε γνώση των υπευθύνων, οπότε θα τελειώσει σύντομα η υπόθεση νέος προπονητής. Οκ, αν δε μας βρήκαν σαν ΠΑΕ με το στόμα ανοιχτό οι εξελίξεις και διευθετήσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο, έχοντας γίνει προεργασία, δε θα κακίσω επ' ουδενί τον Ρουμάνο. Η αλήθεια είναι ότι και δε θέλω αλλά και αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να φέρθηκε ανέντιμα στον ΠΑΟΚ. Δεν έδωσε τέτοια δείγματα ποτέ στην παρουσία του στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Π.Α.Ο.Κ. το μεγαλείο σου,
τελειωμό δεν έχει...........

Τον ευχαριστώ, προσωπικά, για την μαγκιά, την υπομονή και την επιμονή του, απέναντι και στους αλλόθρησκους, αλλά και στον οργανισμό μας, ολόκληρο, ημών των οπαδών συμπεριλαμβανομένων και εύχομαι καλή συνέχεια....

Σήμερα θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής της Ιστορίας μας, αλλά μπορούμε να βρούμε καλύτερο...
Μακροβιότερο δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε ποτέ να ξαναβρούμε κι αυτό με προβληματίζει περισσότερο...

Τέσπα....Προχωράμε...Π.Α.Ο.Κ. είσαι...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εντάξει λοιπόν, θα το πω τώρα που έγινε η στραβή και μπορεί να ακουστεί καλύτερα, δυστυχώς για όλους τους λάθος λόγους και κυρίως αυτούς που βασίζονται στην εσωστρέφεια που δημιουργεί μια επικοινωνιακή αλλά και κυρίως ουσιαστική ήττα. Παρένθεση, πριν μπω στο ζουμί, μεγαλύτερη απώλεια ακόμα και από τον ίδιο τον προπονητή, ίσως να είναι η ομάδα που δουλεύει δύο χρόνια γύρω από αυτόν. Αυτοί έρχονται σε διαρκή και καθημερινή επαφή με τους παίκτες, αυτοί δημιουργούν ένα μεγάλο κομμάτι της ομοιογένειας που αποτέλεσε τον βασικό λόγο της περσινής επιτυχίας. Αn φύγουν μαζί του, είτε γιατί τους πάρει ως συνηθίζεται είτε γιατί αναγκαστούν σε υποχώρηση με την έλευση του team του καινούριου προπονητή, η απώλεια σε αγωνιστικούς όρους είναι πράγματι δυσβάσταχτη.

Στο ζουμί τώρα. Εδώ και πολύ καιρό και κυρίως μετά την τυπική λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας, ακούω πολλούς φίλους να επικεντρώνουν τις σκέψεις τους, τα θέλω τους από την ομάδα, τα μεταγραφικά και οργανωτικά τους σχόλια, γύρω από τις υποχρεώσεις που αυτή έχει στα προκριματικά του Champions League. Θα είμαι πολύ ωμός. Αν ήμουν στη διοίκηση της ομάδας και χάραζα στρατηγική, η τελευταία μου έννοια για φέτος θα ήταν η πορεία της ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση. Ναι είναι ευκαιρία, ναι έχουμε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες ξεκινώντας από το μονοπάτι του πρωταθλητή, αλλά ο μόνος τρόπος για να ξαναέχεις αυτή την ευκαιρία είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, το οποίο δεν πρέπει να χαθεί για κανένα λόγο.

Δεν ξέρω αν κάποιος διαφωνεί, αλλά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με αφετηρία την πολιτική σκηνή, μαίνεται ένας αδυσώπητος επιχειρηματικός πόλεμος ο οποίος μεταφέρεται αυτούσιος και στο ποδόσφαιρο. Αυτούσιος. Η χρονιά που έρχεται θα είναι η πιο άγρια που έχουμε ζήσει εδώ και χρόνια. Αμιγώς αθλητικά γιατί εξαιτίας των περσινών και των προπέρσινων, οι δύο βασικοί αντίπαλοι (ιδίως ο Ολυμπιακός) έχουν συμμαζέψει τα του οίκου τους και έχουν μπει, παρόλη την διαχρονικά αλλοιωμένη φύση τους, σε συνθήκες ποδοσφαιρικής και αθλητικής κανονικότητας. Σε παρα-αθλητικό επίπεδο και με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, όλα θα γίνουν πολύ-πολύ πιο δύσκολα. Δε ξέρω σε τι βαθμό θα καταφέρει το σύστημα να επηρεάσει καταστάσεις, το σίγουρο είναι πως το όποιο element of surprise ή η υποτίμηση του αντιπάλου από τον Βορρά έχει πάει περίπατο. Τους έχουμε πια δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και επιτέλους το κάναμε και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό. Και θα πρέπει να περιμένουμε πολυμέτωπη, δομημένη αλλά και ασύμμετρη αντεπίθεση.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι να καθαρίσεις όλα τα loose ends στο εγχώριο πεδίο μάχης. Τίποτα καλό ποτέ δε βγήκε από μεγαλεπίβολα σχέδια για εκστρατείες και κατακτήσεις όταν στο εσωτερικό επικρατούσε χάος και εμφύλιος. Ή να το πω λιγότερο στρατόκαβλα, δεν γυρνάς την πλάτη να πανηγυρίσεις αν δεν είσαι σίγουρος πως ο αντίπαλος σου είναι κάτω και δεν πρόκειται να σηκωθεί. Με αυτή την λογική, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι έτοιμη η καλύτερη δυνατή ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις τα ματς του Αυγούστου, σημαίνει όμως πως το βάρος του σχεδιασμού πρέπει να πέσει στην ομάδα που θα στήσει τις βάσεις ακόμα και αν αποτύχει στην Ευρώπη, αν θεωρείται αποτυχία το Europa League- για το επόμενο πρωτάθλημα.

Μια τρίτη χρονιά, με το ΠΟΚ εκτός τίτλων (μιλάω κυρίως για τον Ολυμπιακό), και υπό τις ευνοϊκές για αυτούς συνθήκες που μάλλον θα διαμορφωθούν μετά τη μεθεπόμενη Δευτέρα, θα είναι ένα καίριο χτύπημα σε όλο το σαθρό αλλά ανθεκτικό στο χρόνο οικοδόμημα και θα τους βυθίσει σε πρωτόγνωρη για αυτούς εσωστρέφεια. Τα οφέλη δε, είναι ανυπολόγιστα και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να τα συγκρίνω με τα 25 εκατομμύρια του Champions League και 4-5 κερδισμένους πόντους στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει παρένθεση αλλά τελεία και παράγραφος για αυτούς. Μια νέα παράγραφος που θα σημάνει κάτι πολύ μεγάλο, σε στέρεες βάσεις. Προσοχή, δε μιλώ για μια χρονιά στην Ευρώπη σαν την περσινή κατά τη διάρκεια της οποίας βυθιστήκαμε στην αγωνιστική και διοικητική εσωστρέφεια. Μιλάω για μια χρονιά που θα χαρούμε το παιχνίδι το καλοκαίρι και το χειμώνα θα δρέψουμε τους καρπούς της δουλειάς που έγινε.

Αυτή είναι η άποψη μου. Kill the beast first, then kiss the Princess. Και τα δύο δε γίνονται. Λυπάμαι που την εκφράζω με αφορμή ενός άσχημου γεγονότος, όπως είπα στην αρχή, με την ελπίδα να έχει μεγαλύτερη απήχηση, δυστυχώς για όλους τους λάθος λόγους.
kos

Δημοσίευση από kos »

Sekeris έγραψε:Ο πιο πετυχημενος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ.Σ ευχαριστουμε.

:pano: :pano: :pano: :pano:
ισως και να ηταν αν ειχε πεθανει. δεν πεθανε, παρατησε την ομαδα δυο μερες πριν την προετοιμασια και εφυγε. μια χρονια που θεωρητικα εχεις τις περισσοτερες ελπιδες στην ιστορια σου να μπεις ομιλους. τωρα για δεν το λαμβανεις αυτο υποψιν σου.....
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Ale έγραψε:Ήρθε η ώρα, φέρτε τον Σάντος.
Μόνο αυτό μπορεί να με γλυκάνει.
Μου είχε πει ένας στην αρχή της εβδομάδας ότι υπάρχει πρόβλημα με το Λουτσι. Είπε κάτι για συμβόλαια στους βοηθούς και για τις τρέλες του Γιωργάκη στις μεταγραφές, αλλά δεν τον πίστεψα. Νόμιζα ότι είναι μαλακιες. Μακάρι και πάλι να μην είναι αληθές αυτό και να φταίει μόνο η μεγάλη πρόταση των Αράβων.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Ωραιο κειμενο celophan. Φοβαμαι ομως οτι θα χαθει στις δεκαδρς σελιδες που θα γραφουν σημερα....Δες αν μπορεις να το βαλεις σε καποιο αλλο τοπικ που κολλαει κ περισσοτερο για στοχους (νομιζω υπαρχει)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”