Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1.3.09 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1.03.09 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα
Ψήφισα τον αρχηγό γιατί και τις δύο σέντρες-ακριβείας τις έκανε αυτός....Φυσικά Σάντος και Μπακαγιόκο ήταν super σήμερα αλλά ο Σέρτζιο κέρδισε στα σημεία....
- alexpaok4
Δεν έχω φωνή.
Μετά το γκόλ του Πανιωνίου, χωροπηδούσαμε και τραγουδούσαμε εμείς λές και το είχαμε βάλει εμείς, αυτή τη στιγμή θα μείνει αξέχαστη.
Πολύ καλός ο Βερόν σήμερα.
Μετά το γκόλ του Πανιωνίου, χωροπηδούσαμε και τραγουδούσαμε εμείς λές και το είχαμε βάλει εμείς, αυτή τη στιγμή θα μείνει αξέχαστη.
Πολύ καλός ο Βερόν σήμερα.
αδερφε που εισουν και στο γηπεδο ποσο κοσμο ειχε περιπου στο πεταλο ???εμενα απο την τηλεοραση με φανηκαν πανω απο 1000 σιγουρα
Ξεχάστε την Αθηναϊκή Κυριακή. Σημασία έχει ότι είμαστε 2οι και πάμε να νικήσουμε τα γαυράκια δις. Θα τους γλεντήσουμε Τετάρτη και Κυριακή.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
χαχαχαχ σαντος με βακαγιοκο η στιγμη της χρονιας με χαμογελα του σαντος...... δεν υπαρχει ............
-
Όντως συλλεκτική φώτο, αν γίνει κάποιο άλμπουμ από το site με τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς (κάτι που θα ήταν πολύ όμορφο να κάνουμε όταν τελειώσει με το καλό η σαιζόν) είναι υποψήφια για πρωτοσέλιδο.
mastoras έγραψε:αδερφε που εισουν και στο γηπεδο ποσο κοσμο ειχε περιπου στο πεταλο ???εμενα απο την τηλεοραση με φανηκαν πανω απο 1000 σιγουρα
Καμμιά 1,200 είμασταν σίγουρα αδερφέ

Φοβερή κερκίδα!

Άξιζε το καρδιοχτύπι μια τέτοια παλικαρίσια νίκη, πονάει πιο πολύ!

Κόντρα στους πάντες (πανιώνιο,κοράκια,μπάτσους) πήραμε πανάξιο διπλό και πάμε φορτσάτοι στο τηγάνι να φέρουμε τη πρόκριση στο κύπελλο!
Μου άρεσαν Μούσλι, Βερόν,Κοντρέρας και φυσικά Μπακαγκόλ

- bL4cK_religion
Είμαι περήφανος π η πόλη π μεγάλωσα κατα κάποιο τρόπο χαρακτηρίζει την σημερινή μέρα....ΚΑΒ-α-ΛΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και χωρίς να παίζουν μπάλα. Οι μεγάλες ομάδες παλεύον τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα ένα φανατικό κοινό μαζί τους, όπου κι αν παίζουν. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και τους διαιτητές. Οι μεγάλες ομάδες αναγκάζουν ακόμα και πρώην διαιτητές στα κανάλια να παραδέχονται την ανωτερότητά τους!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΗΛΕΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΗΛΕΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Συγνώμη αλλά εγώ νομίζω ότι οι μικρές ομάδες ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά, αλλά εμείς αντέξαμε στα δύσκολα. Παίχτηκε και μπάλα και από τις δύο ομάδες! Κορυφαίος ο Σάντος με απίστευτη διαχείριση υλικού, βούλωσε στόματα με τον Μπακαγιόκο. Πολυ μου άρεσε που πήγε μετά και αγκάλιασε τον Σάντος. Υπέροχος κόσμος! Σπουδαία νίκη μέσα στην Αθήνα και φοβερό ντοπάρισμα πριν το διπλό πάρτυ με το γαύρο. Και μόνοι δεύτεροι! Απίστευτα πράγματα ζούμε!
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, δεν έχω λόγια. Πανηγύριζα σαν μικρό παιδί!
ΤΕΛΟΣ!
Τώρα τα κεφάλια μέσα, αυτοσυγκέντρωση και πολύ δουλειά. Έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό και με πολύ-πολύ σοβαρότητα! Η νίκη με το νιόνιο ήταν σημαντική, αλλά μέχρι εκεί. Αν περάσουμε την Τετάρτη και το γαύρο, τότε παιδιά, θα μιλάμε για ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Σκεφτείτε όσα έχουν γίνει στην ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια και θα καταλάβετε...
Πολύ μου άρεσε που ακόμα και ο Βαρούχας αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και απέριψε όλες τις ενστάσεις του Πανιωνίου για ορισμένες φάσεις ως ανυπόστατες! Αυτή είναι η εκδίκησή μας!
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, δεν έχω λόγια. Πανηγύριζα σαν μικρό παιδί!
ΤΕΛΟΣ!
Τώρα τα κεφάλια μέσα, αυτοσυγκέντρωση και πολύ δουλειά. Έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό και με πολύ-πολύ σοβαρότητα! Η νίκη με το νιόνιο ήταν σημαντική, αλλά μέχρι εκεί. Αν περάσουμε την Τετάρτη και το γαύρο, τότε παιδιά, θα μιλάμε για ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Σκεφτείτε όσα έχουν γίνει στην ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια και θα καταλάβετε...
Πολύ μου άρεσε που ακόμα και ο Βαρούχας αναγκάστηκε να παραδεχτεί την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και απέριψε όλες τις ενστάσεις του Πανιωνίου για ορισμένες φάσεις ως ανυπόστατες! Αυτή είναι η εκδίκησή μας!

- DimisK
- Επικοινωνία:
ARMY έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ νομίζω ότι οι μικρές ομάδες ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ.
Οι μεγάλες ομάδες ζηλεύουν τον ΠΑΟΚ γιατί απλά, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες που κάποιοι τις λένε μεγάλες. Αυτό ήταν το νόημα της φράσης μου αδελφέ...

O Ιβοριανός με τα παλικαρίσια γκολ μας "υποχρέωσε" να τον ψηφίσουμε. Ένα τεράστιο μπράβο στον παίκτη για την ολική επαναφορά του στην ομάδα αλλά και στον Σάντος που για μια φορά ακόμα δίνει ευκαιρίες σε όσους προσπαθούν...
Συμφωνώ. Το ματς με Πανιώνιο τελείωσε. Συγκέντρωση για το παιχνίδι της Τετάρτης. Η φετεινή χρονιά θα πρέπει να συνοδευτεί από έναν τίτλο. Είμαστε σε θέση να πάρουμε το κύπελλο αφού το πρωτάθλημα είναι ακατόρθωτο (πιο σωστά, δεν εξαρτάται από εμάς). Και προσοχή στα κοράκια...
Στην αρχή φάνηκε λιγάκι η απουσία του Παυλάρα αλλά ο Μπαλάφας όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και γενικότερα όλη η ομάδα έπαιξε με πάθος και πίστη ως το τέλος. Ήμουν σίγουρος ότι ο Μπακαγκόλ θα το έβαζε το τεμάχιο και αυτός μας επιφύλασσε 2!! Τελικά η αποχή του έκανε καλό. Μπράβο σε όλους τους παικταράδες μας που μας έκαναν χαρούμενους για μια ακόμη φορά.