Dimg4 έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
ΟΥΣΤ
Razvan Lucescu II
- constadine
Re: Razvan Lucescu II
Ντροπή σου ξεφτυλισμένε και διάβαζα παλαιότερα άρθρα δεν φεύγει για καμιά ομάδα.. ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για αυτόν! Νροπη..!
Μάλλον ήρθε η ώρα του μεγάλου Πάμπλο...... Ο λουτσεσκου είναι ό ποιο επιτυχημένος προπονητής μας, αν και τελείως άκομψος το λιγότερο ο τρόπος που φεύγει.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος σαντος καλά είναι εκεί που είναι.....gaz έγραψε: Φέρτε τον Σάντος χθες.
ρε σεις, μη αρχίζετε το κράξιμο
δε μπορεί προχθές να τον αποθεώνουμε και σήμερα να του τα σέρνουμε
λίγη αρχοντιά πια
σε ευχαριστούμε για όλα ράζβαν
γράφτηκες στην ιστορία με ολόχρυσα γράμματα
αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ
καλή συνέχεια
δε μπορεί προχθές να τον αποθεώνουμε και σήμερα να του τα σέρνουμε
λίγη αρχοντιά πια
σε ευχαριστούμε για όλα ράζβαν
γράφτηκες στην ιστορία με ολόχρυσα γράμματα
αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ
καλή συνέχεια
τζορμπατζογλου άφησε κάτι υπονοούμενα ότι δεν έφυγε μόνο για τα λεφτά των Αράβων. Κάτι δε του άρεσε. Και προφανώς πρέπει να εννοούσε το μεταγραφικό τομέα. τι άλλο τέτοιον καιρό..
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Σ'ευχαριστουμε πάρα πολύ για όλα αλλά, κακά τα ψέματα, έπιασες ταβάνι. Στο καλό!
Κι Ο Θεός ΠΑΟΚ είναι!!
Χορεύω!!!!!!
Υ.Γ. Τιμή και δόξα.....
Κι Ο Θεός ΠΑΟΚ είναι!!
Χορεύω!!!!!!
Υ.Γ. Τιμή και δόξα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Παρ 28 Ιουν 2019, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Αν και διαφωνω σε πολλα με σενα, συμφωνω. Γκαρσια χθες. Φτανει με τις αλεπουδεςeorptol1 έγραψε:Μάλλον ήρθε η ώρα του μεγάλου Πάμπλο...... Ο λουτσεσκου είναι ό ποιο επιτυχημένος προπονητής μας, αν και τελείως άκομψος το λιγότερο ο τρόπος που φεύγει.....
Γνώμη σου. Η δική μου είναι ότι αν έρθει θα μας ανεβάσει πολύ σαν οργανισμό.eorptol1 έγραψε:Ποιος σαντος καλά είναι εκεί που είναι.....gaz έγραψε:Ο Ρουμάνος δεν είναι εθνικότητα αλλά επάγγελμα.
Φέρτε τον Σάντος χθες.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο άνετος στην συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα.Το είχε πάρει απόφαση.
Φεύγει απόλυτα πετυχημένος αγωνιστικά, είναι η δεύτερη φορά που παίρνουμε λεφτά από προπονητή, αλλά το timing της αποχώρησης του είναι μια σκληρή υπενθύμιση της καταγωγής του.Ουσιαστικα αδειάζει την ομάδα παρατώντας την σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο.
Είναι πολλά τα λεφτά.οκ. Στην τελική ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του.
Φεύγει απόλυτα πετυχημένος αγωνιστικά, είναι η δεύτερη φορά που παίρνουμε λεφτά από προπονητή, αλλά το timing της αποχώρησης του είναι μια σκληρή υπενθύμιση της καταγωγής του.Ουσιαστικα αδειάζει την ομάδα παρατώντας την σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο.
Είναι πολλά τα λεφτά.οκ. Στην τελική ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του.
Δεν χάνουμε και χρόνο πράγμα πολύ σημαντικόDimg4 έγραψε:Αν και διαφωνω σε πολλα με σενα, συμφωνω. Γκαρσια χθες. Φτανει με τις αλεπουδεςeorptol1 έγραψε:Μάλλον ήρθε η ώρα του μεγάλου Πάμπλο...... Ο λουτσεσκου είναι ό ποιο επιτυχημένος προπονητής μας, αν και τελείως άκομψος το λιγότερο ο τρόπος που φεύγει.....