Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Φευγει η Παρασκευη χωρις νεο για δευτερο χαφ
.Μεταγραφες εμεις ΣΚ δεν κανουμε αρα ελπιζουμε να ενσωματωθει στην Ολλανδια...(reverse psychology)

- Σουριναμέζος
Επιθυμία είναι μην δημιουργούνται και λανθασμένες εντυπώσεις. Πρόκειται για παίκτη σε πολύ καλή ηλικία που μπορεί να αποκτηθεί με 4-5 χαρτιά και ανεβάζει επίπεδο το κέντρο για την επόμενη τριετίαΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Απλά επιθυμία σου ή κάτι παραπάνω;
Αν ειναι απο Λατινικη Αμερικη...Λογικα η επομενη κινηση θα ειναι απο Ευρωπη.
Το θέμα είναι ότι σε ελεύθερο κανάλι θα δημιουργηθουν ΠΑΟΚτσηδες σε όλη την Ελλάδα.kos έγραψε:Θα κλείσουν μαγαζιά έτσι και πάμε στην ΕΡΤ...obanebane έγραψε:Αν δεν υπήρχε συμφωνία θα έκανε ότι έκανε ο γαύρος;
Εγω πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που θα μας δείξει τελικά η ΕΡΤ,θα σας πω μετά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΥΠΌΘΕΣΗ.
Αν τον μπασκετικο ΠΑΟΚ του Μπανε τον έδειχνε συνδρομητικό θα είχαμε λιγότερους οπαδούς από Θεσσαλία και κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Παρ 28 Ιουν 2019, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Να τα γούστα. Το in γράφει για σούπερ πρόταση από Αραβία και ότι πληρώνουν τη ρήτρα αποδέσμευσης αν δεχτεί.
99% αυτός δεν φεύγει. Τουλάχιστον φέτος. Τον βλέπω καυλωμένο από την αρχή
iNPAOK.com
https://inpaok.com/574774/treli-protasi-se-loutseskou/
Τρελή» πρόταση σε Λουτσέσκου!
28. Ιουνίου 2019 19:25 Παναγιώτης Κυρικλίδης
Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» μια… τρελή πρόταση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, για να αφήσει τον Δικέφαλο και την Θεσσαλονίκη και να γίνει «Άραβας», ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από την Σαουδική Αραβία έχει προτείνει στον Ρουμάνο τεχνικό, συμβόλαιο με απίστευτους οικονομικούς όρους, για να τον πείσει να εγκαταλείψει την Τούμπα μετά την κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ.
Μάλιστα, δείχνουν διάθεση να καλύψουν την ρήτρα των δυο εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τους «ασπρόμαυρους», εφόσον λάβουν την θετική απάντηση του 50χρονου τεχνικού.
Υπενθυμίζεται ότι οι νταμπλούχοι έχουν ενεργό συμβόλαιο με τον προπονητή τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020, άρα για να προχωρήσει η όποια συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να αποζημιωθούν.
99% αυτός δεν φεύγει. Τουλάχιστον φέτος. Τον βλέπω καυλωμένο από την αρχή
iNPAOK.com
https://inpaok.com/574774/treli-protasi-se-loutseskou/
Τρελή» πρόταση σε Λουτσέσκου!
28. Ιουνίου 2019 19:25 Παναγιώτης Κυρικλίδης
Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» μια… τρελή πρόταση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, για να αφήσει τον Δικέφαλο και την Θεσσαλονίκη και να γίνει «Άραβας», ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από την Σαουδική Αραβία έχει προτείνει στον Ρουμάνο τεχνικό, συμβόλαιο με απίστευτους οικονομικούς όρους, για να τον πείσει να εγκαταλείψει την Τούμπα μετά την κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ.
Μάλιστα, δείχνουν διάθεση να καλύψουν την ρήτρα των δυο εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τους «ασπρόμαυρους», εφόσον λάβουν την θετική απάντηση του 50χρονου τεχνικού.
Υπενθυμίζεται ότι οι νταμπλούχοι έχουν ενεργό συμβόλαιο με τον προπονητή τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020, άρα για να προχωρήσει η όποια συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να αποζημιωθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 28 Ιουν 2019, 18:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Λουτσε δεν εχει αναγκη απο φραγκα!
Χορτασμενος ειναι!
Την καυλα του κανει στην προπονητικη!
Σιγα μην αφησει τον ΠΑΟΚ μετα απο νταμπλ και με προοπτικη για τσου λου για να παει να θαφτει προπονητικα στην αραβια...
Αν φυγει θα φυγει μονο για μεγαλο πρωταθλημα...
εχει φιλοδοξιες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χορτασμενος ειναι!
Την καυλα του κανει στην προπονητικη!
Σιγα μην αφησει τον ΠΑΟΚ μετα απο νταμπλ και με προοπτικη για τσου λου για να παει να θαφτει προπονητικα στην αραβια...
Αν φυγει θα φυγει μονο για μεγαλο πρωταθλημα...
εχει φιλοδοξιες
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω το ακουσα απο ενα φιλοτιμο φιλαρακι μου που δουλευει σε σαιτ ''μεγαλο'' του ΠΑΟΚ νωρις το μεσημερι και ειπε ειναι σοβαρο ...χωρις πλακα τωρα