Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
False alarm παιδια είδε τους μανατζαραιους κ θεωρησε οτι ειναι κ αυτος... βράδυ έρχεται..ζητω συγγνώμη..
- Σουριναμέζος
Από το έγγραφο που έστειλε η ΕΡΤ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκύπτει ότι κάναμε εγγράφως πρόταση (7 Ιουνίου) ώστε να παραχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αποδεχτήκαμε πάλι εγγράφως παρα προχτές τη σχετική αντιπρόταση της ΕΡΤ.
Άσχετο μεν με το τόπικ, ιδιαίτερα σημαντικό δε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 28 Ιουν 2019, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην στεναχωριέσαι εδώ τρώμε παπάδες από πάνω ράφι , στον ερχομό του στοχ θα κολλήσουμε
Αν δεν υπήρχε συμφωνία θα έκανε ότι έκανε ο γαύρος;
Εγω πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που θα μας δείξει τελικά η ΕΡΤ,θα σας πω μετά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
Εγω πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που θα μας δείξει τελικά η ΕΡΤ,θα σας πω μετά το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.
Κάτι λίγο άσχετο αλλά για να το δεί αρκετός κόσμος. Όσοι ασχολείστε με social media. Όταν βλέπετε να γράφει κανένας γαύρος σε δικά μας θέματα, απαντήστε με ένα απλό "Τί λες βρε άτιτλε". Τους μπαρουτιάζεις με τη μία, μερικοί μπορεί να το παίζουν ανώτεροι και να λένε 44 κτλ αλλά στάνταρ γίνονται μπαρούτι

Απ' ότι κατάλαβα κάνει μια περιγραφή με τις συμβάσεις - προτάσεις που έχει κάνει στις μεγάλες ΠΑΕ και στο τέλος αναφέρει τη σύμβαση με τον γκευ το 2008seaman έγραψε:Από το έγγραφο που έστειλε η ΕΡΤ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκύπτει ότι κάναμε εγγράφως πρόταση (7 Ιουνίου) ώστε να παραχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και αποδεχτήκαμε πάλι εγγράφως παρα προχτές τη σχετική αντιπρόταση της ΕΡΤ.
Οποτε είναι σαν να λέει, δε γαμιεσαι ρε γκευ, θυμάσαι τη σύμβαση που είχες υπογράψει το 2008?? Εε γάμησε μας τωρα
Ακριβώς
Από την ΕΡΤ ο γαύρος πήρε 134,5 εκ 2006-2007 & 2007-2008
και 8,2 εκ. για καθένα από τα επόμενα 2 έτη
Από την ΕΡΤ ο γαύρος πήρε 134,5 εκ 2006-2007 & 2007-2008
και 8,2 εκ. για καθένα από τα επόμενα 2 έτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 28 Ιουν 2019, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα κλείσουν μαγαζιά έτσι και πάμε στην ΕΡΤ...obanebane έγραψε:Αν δεν υπήρχε συμφωνία θα έκανε ότι έκανε ο γαύρος;
Όλο το παιχνίδι γίνεται για να πάρουμε 8 από τη νοβα ..εκεί θα κλείσουμε... και θα μείνουν με τη κλαψα οι γαύροι ...
Υγ με χατσεριδι τι γίνεται πότε θα αποδεσμευτεί;;;
Υγ με χατσεριδι τι γίνεται πότε θα αποδεσμευτεί;;;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης