Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Και απο γερμανικη ομαδα μαλιστα...Αυτη που πηρε και τον Ρετσο με 19 θα ειναι...
- Dimitris_L4
Συντασσομαι με Τζος...θεωρω αδιανόητο ομάδα να δώσει 18 για ζαμπα..εκτος αν δικτυωθηκαμε τόσο καλά με μανατζαραιους οπότε χιλια μπράβο μας..
- constadine
Πολλά μου φαίνονται τα 18 εκ. για Ζαμπά,του χρόνου μετά από μια καλή του χρονιά μπορεί .
Αν έλεγε 8 εκ. θα μου φαίνονταν πιο λογικό .
Καμιά φορά δεν ξέρεις, μακάρι να ισχύει !
Αν έλεγε 8 εκ. θα μου φαίνονταν πιο λογικό .
Καμιά φορά δεν ξέρεις, μακάρι να ισχύει !
- constadine
2,3 μου φαίνεται .teod1980 έγραψε:Εμείς πόσο πήραμε τον ζαμπά; Θυμάται κάποιος;
Αν υφίσταται τέτοια πρόταση με τα χρήματα αυτά και με λογική και τεχνογνωσία που επιτρέπει την εκμετάλλευσή τους για την ενίσχυση της ομάδας, τότε δημιουργούνται οικονομικές συνθήκες για τρομερά ολοκληρωμένο ροστερ. και φυσικά πρέπει να γίνει αποδεκτή. Δεν είναι ο Ζαμπά ο ακρογωνιαίος λίθος και παίχτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Εδώ βέβαια θα αποδειχτεί και τι ποσοστά ιδιοκτησίας επί του παίχτη έχουμε. Προσωπικά, δε νομίζω να είναι πάνω από 70%
- black_star_ninja
Κορδελιτσα να βαλουμε..! Ειδικα αμα μας δωσουν και κανενα 10% μπορουμε να τους δωσουμε και εκπτωση στον επομενο!
Τον "σκοτώνουν" για ένα καρβέλι ψωμί(εφόσον ισχύει). Τουλάχιστον διαπραγματευτείτε να πληρώσουν τα άλλα 2 εκατομμύρια να φτάσει στα 20 η πρόταση που είναι η ρήτρα.Sekeris έγραψε:Ξεπούλημα
Αρχικα ελεγαν οτι ειχαμε δωσει 5 ,αλλα μαλλον ενα ποσο καπου στα 2.5 πρεπει να ισχυε.Παιδια δωσαμε με 3.5 τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος.Για τον Πριγιοβιτς η μεγαλυτερη προσφορα που ειχαμε απο ευρωπαικο συλογο εφτασε νομιζω τα 6,καποτε ειχαμε δωσει τον Βιερινια με 2.5 συν μπονους,δεν μπορει να μιλαμε για 18 μυρια για τον Ζαμπα,εναν ταλαντουχο παικτη που ειχε μια χρονια με σκαμπανευασματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 28 Ιουν 2019, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ραγκατσης παπατζης δεν ειναι,αν ηρθε τετοια προταση κορδελα και στο αεροδρομιο.Σεκερη,περήφανη πωληση λεγεται
- black_star_ninja
20 νομιζω.. Αυτος και ο Ινγκασον εχουν απο 20.rainmaker έγραψε:Συγγνώμη, τι ρήτρα έχει ο παίκτης;