Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πάντως για τον νεαρό προπονητή (Χουάν Φεράντο) του Βόλου γράφονται και λέγονται τα καλύτερα. 2 χρονιές, ισάριθμες ανόδους και με όμορφο, σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Αχιλλέας εξέδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 27 Ιουν 2019, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλός κι ο Macho, αλλά εγώ είμαι με ΠΟΡΚΥ
Αυτός έσκασε το όνομα πρώτος
πόρκαρε ό,τι μαθαίνεις ρίχτο!
ο λαός σου σε στηρίζει
Αυτός έσκασε το όνομα πρώτος
πόρκαρε ό,τι μαθαίνεις ρίχτο!
ο λαός σου σε στηρίζει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εγώ νομίζω ο Macho μετράει τις μέρες μέχρι την Παρασκευή, για να ανακοινωθεί ο Fred Friday.paok apo epilogi έγραψε:Ματσο εχω να προτεινω λυση στο γριφο σου...για ποιο λογο μετρας τις μερες
Εχουμε κανει προταση σε παιχταρα...μπαμ μπουμ και στα @@ μας το αεροδρομιο το ξαναχτιζουμε...και η παιχτουρα μας ειπε οτι οκ,αν δεν εχω καλυτερη προταση απο αλλη ομαδα μεχρι το Σαββατο πχ,τοτε θα ερθω.
Οποτε εσυ μετρας κ πανυγηριζεις καθε μερα που περναει κ δεν ερχεται προταση απο αλλη ομαδα στον παιχταρα.
Παιζει?

Δημόσια τα γράφει, αυτά που γράφει. Συνεπώς μάλλον δημοσιογράφος είναι
Ιεροσυλίαnothu έγραψε:Πετρωτος;MANIAKOS έγραψε:O πορκυ μάλλον είναι δημοσιογράφος

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κοίτα για δημοσιογράφος της Μετροσπορτ ή της σφινας μου κάνει.MANIAKOS έγραψε:Δεν τροκαρω ούτε ξερω αλλά πιστεύω κάτι τέτοια θα ναι
- nikospaok66
Και μετα πλακωνομαστε εδω μεσα για την "γκρινια" μερικων (εμου συμπεριλαμβανομενου)! Διαβαστε ανακοινωσαρα ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ να κλαψετε...
Ειπαμε να γκρινιαζουμε αλλα αυτοι το τερματισαν [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εε?Gospi έγραψε:Και μετα πλακωνομαστε εδω μεσα για την "γκρινια" μερικων (εμου συμπεριλαμβανομενου)! Διαβαστε ανακοινωσαρα ΣΦ ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ να κλαψετε...