Ε δεν νομίζω για πολύ κρυψιμο ,η μπάλα στο Στοχ κόψιμο στο δεξί και η μπάλα στις αράχνες απλά πράγματα.Mauricio-8- έγραψε:Ο Στοχ είναι ποιο ολοκληρωμένος και ποιο καλος ποδοσφαιρικά από ότι ήτανε όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.Θελω να δω μια 3 αδα μπροστά από τα χαφ μας Στοχ Μπισεσβαρ Ζαμπα θέλω να δω ποιος αντίπαλος θα μπορεί να πάρει την μπάλα. Χάχαχαχα.Θυμηθετο το αυτό που σας λέω αυτή η 3αδα θα την κρύβει την μπάλα και θα την εμφανίζει στην μικρή περιοχή αν όχι μέσα στην εστία!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Οχι, είναι κοντό διδυμοMauricio-8- έγραψε:Τι ωραία θα ήτανε δίπλα στον Douglas να έπαιζε ο Τσιμιροτ...! Πύραυλοκινητη θα ήταν η ομάδα στα χαφ...!
οποτε τσιμιροτ εννουσες...για ignore ετοιμος εισαι ....κουρασεςMauricio-8- έγραψε:Τι ωραία θα ήτανε δίπλα στον Douglas να έπαιζε ο Τσιμιροτ...! Πύραυλοκινητη θα ήταν η ομάδα στα χαφ...!

Αλλο εξτρεμ δεν προκειται να παρουμε.Υπαρχουν ηδη 4 συν τον Σφιντερφσκι και οχι μονο που μπορει να παιξει εκει.Αποκτηση αλλου μεσοεπιθετικου δεν παιζει εκτος και αν εχουμε αποχωρηση με μονο υποψηφιο τον Πελκα.Αν προσθεσουμε αλωστε και την αποκτηση επιθετικου μαζευονται πολλοι,παρα πολλοι.
- invincible
Εγώ θέλω πολύ Σανκαρε και τέλος τίποτα άλλο. Μακάρι 4 δεν είναι πολλά για τέτοιο παίχτη μακάρι να κλείσει να πάει καλα
Mais un nouveau challenge beaucoup plus intéressant pourrait mener Younousse Sankharé en Grèce. Le PAOK Salonique a pris contact avec l’entourage du joueur et les Girondins ces derniers jours. Le club grec vient d’être sacré champion après 34 ans d’attente et a même réalisé le doublé en remportant la coupe. Mais surtout, l’équipe de Ravzan Lucescu est qualifiée pour le troisième tour préliminaire de la Ligue des champions.
Le montant de l'indemnité de transfert est estimé à 4 M€.
Mais un nouveau challenge beaucoup plus intéressant pourrait mener Younousse Sankharé en Grèce. Le PAOK Salonique a pris contact avec l’entourage du joueur et les Girondins ces derniers jours. Le club grec vient d’être sacré champion après 34 ans d’attente et a même réalisé le doublé en remportant la coupe. Mais surtout, l’équipe de Ravzan Lucescu est qualifiée pour le troisième tour préliminaire de la Ligue des champions.
Le montant de l'indemnité de transfert est estimé à 4 M€.
gergeo4 έγραψε:οποτε τσιμιροτ εννουσες...για ignore ετοιμος εισαι ....κουρασεςMauricio-8- έγραψε:Τι ωραία θα ήτανε δίπλα στον Douglas να έπαιζε ο Τσιμιροτ...! Πύραυλοκινητη θα ήταν η ομάδα στα χαφ...!

denyparxeisalio έγραψε:Δικός μας άνθρωπος! Εύγε!joshua έγραψε:Εχω ζησει και την χρυση εποχη adventures με phantasmagoria,gabriel knight,broken sword και εχω μια αδυναμια στους γριφους.
Point and click adventure games το καλύτερο genre..
Για πολύ ρομαντικούς PC gamers πλέον.
Στα του τοπικ, Πέμπτη σήμερα

Ας μην κολλάμε σε ένα άρθρο για τον Βερνμπλουμ,ποσω μάλλον όταν ο ίδιος ο γιατρός έχει αναφερθεί πολλάκις σε αυτό το ζήτημα. Να φτάσει με το καλό η ομάδα στην Ολλανδία
Προφανώς χρειαζόμαστε ένα χαφ πέρα από τον βραζιλιάνο και φυσικά θα έρθει ακόμα ένα (τουλάχιστον)
Υγιαίνετε και ει δυνατόν αγαλλιάσθε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Macho την Πέμ 27 Ιουν 2019, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenco sports (Κορνατσίνηδες) τελικά τα μανατζέρια και αυτού του μικρού. Καλώς να ορίσει η πτήση από το Αμέρικα
Στη φωτογραφία του αεροδρομίου είναι και οι Allan Araruna & Allan Espinosa της MFD που αναφέρει και το transfermarkt
Στη φωτογραφία του αεροδρομίου είναι και οι Allan Araruna & Allan Espinosa της MFD που αναφέρει και το transfermarkt
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 27 Ιουν 2019, 19:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Ρε συ τζος εχει φυγει ο ουαρντα...
ο ενρικε μαλλον χαιρεταει κι αυτος, και φυσικα θα φύγει και ο καντουρι (Δεν νομιζω να μεινει).
άδειασε αποτομα το ροστερ σε επιπεδο πολυεργαλειων, οποια κι αν ηταν η προσφορα τους...
Με μονο αξιοπιστο εξτρεμ τον στοχ και τον μπισε και 3 προτζεκτ με προοπτικες αλλα και ξεκαθαρες αδυναμιες ακομη, το βρισκωπαρατολμω να μην παρουμε εναν μεσοεπιθετικο με εμπειρια και νουμερα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο ενρικε μαλλον χαιρεταει κι αυτος, και φυσικα θα φύγει και ο καντουρι (Δεν νομιζω να μεινει).
άδειασε αποτομα το ροστερ σε επιπεδο πολυεργαλειων, οποια κι αν ηταν η προσφορα τους...
Με μονο αξιοπιστο εξτρεμ τον στοχ και τον μπισε και 3 προτζεκτ με προοπτικες αλλα και ξεκαθαρες αδυναμιες ακομη, το βρισκωπαρατολμω να μην παρουμε εναν μεσοεπιθετικο με εμπειρια και νουμερα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
9 στα 10 αποκλειστικές πληροφορίες των αρδ, είναι αναμεταδόσεις ειδήσεων και φημών από άλλες χώρες...
Και του Στοχ έτσι ξεκίνησε.
Εχουν τα τζιμάνια που ξέρουν Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γερμανικά κλπ και ξεψαχνίζουν καθημερινα τα ξένα σαιτς... Έτσι ξέρω και γω να λέω "αποκλειστικές" ειδήσεις. Τσάμπα τα ξενογλωσσα πτυχία ναούμ...
Και του Στοχ έτσι ξεκίνησε.
Εχουν τα τζιμάνια που ξέρουν Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γερμανικά κλπ και ξεψαχνίζουν καθημερινα τα ξένα σαιτς... Έτσι ξέρω και γω να λέω "αποκλειστικές" ειδήσεις. Τσάμπα τα ξενογλωσσα πτυχία ναούμ...
Έναν ακόμη χαφ θέλουμε τώρα.Δεν ξέρω αν θα πάμε για 8/10 αντί Μαουρίτσιο ή καθαρό 8 αντί Ολιβέιρα. Μεταγραφή,Αουγγκοστο και Μίσιτς θα είναι τα χαφ μας.Ο Βερνμπλουμ αν πονάει και κάνει ατομικό δεν προλαβαίνει να μπει βασικός.Ο Καντουρι θα χαιρετίσει τη στιγμή που
Θα έρθει πρόταση οπότε δεν μπορούμε να στηριχτούμε. Πέρα από το χαφ δε θα έχουμε μεταγραφές τώρα αλλά τον Αύγουστο. Ο Ολιβέιρα είναι ο Κάτσε της Πόρτο. Λίγος για βασικός και μεγάλος για πρότζεκτ.Τον έχουν δώσει 3 φορές δανεικό μπας και τον πουλήσουν και τον φώναξαν απλά γιατί έμειναν από χαφ. Αν το παίξουμε σωστά θα τον πάρουμε και σε τιμή που θα αρέσει και στο Μαράκι. Αρκεί μην χωθεί κανένας τρίτος.Γενικα μπαμ μπουμ τον Αύγουστο.
Θα έρθει πρόταση οπότε δεν μπορούμε να στηριχτούμε. Πέρα από το χαφ δε θα έχουμε μεταγραφές τώρα αλλά τον Αύγουστο. Ο Ολιβέιρα είναι ο Κάτσε της Πόρτο. Λίγος για βασικός και μεγάλος για πρότζεκτ.Τον έχουν δώσει 3 φορές δανεικό μπας και τον πουλήσουν και τον φώναξαν απλά γιατί έμειναν από χαφ. Αν το παίξουμε σωστά θα τον πάρουμε και σε τιμή που θα αρέσει και στο Μαράκι. Αρκεί μην χωθεί κανένας τρίτος.Γενικα μπαμ μπουμ τον Αύγουστο.
Στα εξτρεμ ευχης εργον ειναι να αποκτηθει αριστερο μπακ και να υπολογιζεται για μπροστα ο Βιερινια.Κριμα ειναι μετα απο χιαστους στα 34 να τον βαλεις να παιζει ολη τη πλευρα...
ενα διδυμο απο αγγλια που ειχε προαναγγειλει πριν κανα μηναgergeo4 έγραψε:εκτος στοχ ποιον αλλον εννοουσες χτες μαουριτσιο8;

-
Αυτήν τη στιγμή τα χαφ μας είναι ο Μίσιτς (δανεικός και πίσω από Σάκχοφ, Κάνιας , Ολιβέιρα στις επιλογές του Λουτσέσκου πέρισυ) , ο Μελιόπουλος , ο Κάτσε που δεν υπολογίζεται και οι Μαουρίτσιο - Βέρνμπλουμ που κάνουν ατομικό.. Με την προσθήκη Ντάγκλας ως ποιοτικότερου αντι- Κάνιας λείπουν άλλα δύο χαφ, δηλ. ο ποιοτικότερος αντι -Σακχόφ και ο αντι-Ολιβέιρα ή ο ίδιος ο Ολιβέιρα...
Πιστεύω μετά από Ντάγκλας και Στοχ πριν αναχωρήσουμε για προετοιμασία ή μέσα στην πρώτη εβδομάδα θα πάρουμε χαφ, αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό, και προς το τέλος των μεταγραφών Ολιβέιρα και επιθετικό..
Πιστεύω μετά από Ντάγκλας και Στοχ πριν αναχωρήσουμε για προετοιμασία ή μέσα στην πρώτη εβδομάδα θα πάρουμε χαφ, αριστερό μπακ και μεσοεπιθετικό, και προς το τέλος των μεταγραφών Ολιβέιρα και επιθετικό..
- sourmenetes
- Moderator
Αν επαιζες τσου λου, ερχοτανε πετωντας...joshua έγραψε:Και Γκουντελι θα ήταν μια χαρά.
Αυτο ζητησε.