Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

obanebane έγραψε:Καλά ρε σε χρονοκαψουλα ζείτε μερικοί;
:lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ - οι τελευταίες μας μεταγραφικές κινήσεις είναι προς διαφορετική κατεύθυνση.

Καθαρά προσωπική άποψη είναι πως χρειαζόμαστε άλλου είδους παίκτη , πιο σύγχρονο εξτρεμ. Έναν Άκπομ , στα εξτρεμ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ειπα στην γιαγια μου απο το χωριο που ξεγενουσε αγελαδες για το προβλημα του Αουγκουστο και μου ειπε δεν ειναι τιποτα , μονο μια κουταλια μελι στο γαλα να βαζει καθε βραδυ και θα ειναι περδικι ..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θυμαρίσιο;
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

navigator11 έγραψε:@Ναπολιτάνε, ο ΠΑΟΚ πέρσι σιγούρεψε τη συμμετοχή στο Γιουρόπα, αποκλείοντας τη Βασιλεία. Ξανασύνταξε το κείμενο φρομ σκτρατς, που λέμε και στας δυτικάς συνοικίας :mrgreen:
Η πρόκριση επί της Σπαρτάκ έστειλε τον ΠΑΟΚ στα play off του Champions League εξασφαλίζοντας εξτρά έσοδα 5εκ ευρώ από την ΟΥΕΦΑ. Ενδεχομένως σε αυτό το εξτρά ποσό να αναφέρεται ο Ναπολιτάνος.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:Καλά ρε σε χρονοκαψουλα ζείτε μερικοί;
:lol: :lol: :lol: :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

MANIAKOS έγραψε:Θυμαρίσιο;
δεν λεω.. θα ζητησω ποσοστα απο την μεταγραφη , απο τον σαββιδη
prax

Δημοσίευση από prax »

οχι, σαν αυτο που αλειψε ο ραπτοπουλος στην κασιδα του..
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

sourdos4 έγραψε:Όλα τα περσινά γκολ και οι ασσίστ του Στοχ εκτός από ένα φαουλ-γκολ που εκτέλεσε, έγιναν ενώ είχε ήδη ανοίξει το σκορ η Σλάβια Πράγας. Αν ήταν σαν αυτά που έβαζε ο τρύλος- Μπαρτσελόνα εδώ στην Ελλάδα με τα καφενεία που ανοίγανε τα πόδια, έτσι κάνω και γω νούμερα... Τέλος πάντων όλα στο χορτάρι θα φανούν. :lol: :lol: :lol:

Δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επίσης η φρεπελια βοηθάει κ αν τον διαβάσει η θεία μου από το Κιλκίς
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ αρκούμαι στο να πω πως το δίδυμο Στοχ - Λάμπρου αριστερά και Ζαμπά - Λημνιού δεξιά, δεν με εμπνέουν για τετράδα εξτρέμ Champions League. Δεν γίναμε και PSG αλλά υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ της ομάδας μας και ομάδων από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Χάσμα που δεν παρατηρείται σε άλλες θέσεις πχ. κεντρικοί αμυντικοί. Προς το παρόν υπάρχει και ο Ενρίκε ως 5ος.

Αν έρθει ο Στοχ, ελπίζω σε πώληση Ενρίκε και αντικατάσταση με ένα εξτρέμ πραγματικά υψηλού επιπέδου κι ας δώσουμε και 5, και 7 χαρτιά. Με εξτρέμαρο, Στοχ και Ζαμπά και τα δύο ελληνάκια να συμπληρώνουν από πίσω θα είμαστε καλά. Αλλά ο Στοχ από μόνος του δεν μου αρκεί.

Αντίθετα αν παίρναμε έναν καλύτερο εξτρεμ εξ' αρχής, θα χωρούσε ο Ενρίκε στην 5άδα και δεν θα χρειαζόμασταν άλλη κίνηση. Έτσι το βλέπω εγω.

Πλας, αριστερά με πλευρά Στοχ - Γιαννούλη, αμυντικά θα μπάζουμε.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

sourdos4 έγραψε:
sourdos4 έγραψε:Όλα τα περσινά γκολ και οι ασσίστ του Στοχ εκτός από ένα φαουλ-γκολ που εκτέλεσε, έγιναν ενώ είχε ήδη ανοίξει το σκορ η Σλάβια Πράγας. Αν ήταν σαν αυτά που έβαζε ο τρύλος- Μπαρτσελόνα εδώ στην Ελλάδα με τα καφενεία που ανοίγανε τα πόδια, έτσι κάνω και γω νούμερα... Τέλος πάντων όλα στο χορτάρι θα φανούν. :lol: :lol: :lol:

Δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί :lol: :lol: :lol:

Προσωπικά με προβλημάτισε το :lol: :lol: :lol: αλλά με εκνεύρισες με τα άλλα που έγραψες και δεν έδωσα σημασία. :mrgreen:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

MANIAKOS έγραψε:Επίσης η φρεπελια βοηθάει κ αν τον διαβάσει η θεία μου από το Κιλκίς
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

5 εξτρέμ είναι πολλά,δεν είναι θέση που έχει κάρτες,ο μόνος φόβος απουσίας είναι οι τραυματισμοί,εμείς έχουμε νέα παιδιά εκεί οπότε μειώνονται τα ποσοστά θλασεων.
Μια χαρά τετράδα έχουμε,πρέπει να παίζουν οι μικροί για να βελτιώνονται.
Ο Λάμπρου θεωρώ ότι είναι καλύτερος από τον Ματέο που ήθελαν κάποιοι,πρέπει να πάρει αρκετά ματς φέτος για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει σε επίπεδο ΠΑΟΚ.
Άλλωστε υπάρχει πάντα και ο Μπις που μπορεί να παίξει άνετα στην άκρη σε μικρομεσαία ματς.
Να πουληθεί και ο Ενρικε να εξοικονομηθούν και άλλα χρήματα για τον μέσο που πρέπει να είναι παιχταρας και να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”