Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πάει και το μπυροκοίλι του Ζίφκο. Εκτός αν η ΠΑΕ σοπιάρει τις φωτογραφίες της προπόνησης
https://www.paokfc.gr/nea/20190626-eiko ... proponisi/
Σημειωτέο ότι για τον Μάου εξακολουθώ να έχω την ίδια αρχική μου αίσθηση, Η ζημιά δεν πρέπει να ήταν τόσο μεγάλη όσο νομίζουμε και έχει γραφτεί. Θα τον δούμε σύντομα
https://www.paokfc.gr/nea/20190626-eiko ... proponisi/
Σημειωτέο ότι για τον Μάου εξακολουθώ να έχω την ίδια αρχική μου αίσθηση, Η ζημιά δεν πρέπει να ήταν τόσο μεγάλη όσο νομίζουμε και έχει γραφτεί. Θα τον δούμε σύντομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 26 Ιουν 2019, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με αυτά που άκουγα για μεταγραφάρες περίμενα τον Νεϊμάρ.
Και τώρα που ακούω Στοχ μου κακοφαίνεται.
Πάντως, αντικειμενικά, ο Στοχ είναι παιχτάρα. Είναι ο ορισμός του σύγχρονου εξτρέμ. Μπορεί να παίξει στον ασβέστη, έχει το ένας με έναν και μπορεί και να συγκλίνει για να σουτάρει.
Όσο για τον Αύγουστο... ένας φίλος αστροφυσικός (με ειδικότητα σε ραδιο-ιατρική) μου είπε πως η αντιδραστική αρθροίτιδα μπορεί να ξαναχτυπήσει όποτε να 'ναι. Όταν του είπα πως ο παίκτης έκανε θεραπεία αξίας 500 χιλιάδων ευρώ, πήγε πάσο. Ουσιαστικά, όπως είπε, "άλλοι ιατρική για εμάς και άλλη για τους πλούσιους". Υπέθεσε πως έκανε κάποια γονιδιακή θεραπεία (θεραπεία σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτόν με βάση το dna του). Ας μην διαβάζουμε ένα - δυο άρθρα από το ίντερνετ προσπαθώντας να κατανοήσουμε πράγματα που δεν είναι του κλάδου μας.
Και τώρα που ακούω Στοχ μου κακοφαίνεται.
Πάντως, αντικειμενικά, ο Στοχ είναι παιχτάρα. Είναι ο ορισμός του σύγχρονου εξτρέμ. Μπορεί να παίξει στον ασβέστη, έχει το ένας με έναν και μπορεί και να συγκλίνει για να σουτάρει.
Όσο για τον Αύγουστο... ένας φίλος αστροφυσικός (με ειδικότητα σε ραδιο-ιατρική) μου είπε πως η αντιδραστική αρθροίτιδα μπορεί να ξαναχτυπήσει όποτε να 'ναι. Όταν του είπα πως ο παίκτης έκανε θεραπεία αξίας 500 χιλιάδων ευρώ, πήγε πάσο. Ουσιαστικά, όπως είπε, "άλλοι ιατρική για εμάς και άλλη για τους πλούσιους". Υπέθεσε πως έκανε κάποια γονιδιακή θεραπεία (θεραπεία σχεδιασμένη αποκλειστικά για αυτόν με βάση το dna του). Ας μην διαβάζουμε ένα - δυο άρθρα από το ίντερνετ προσπαθώντας να κατανοήσουμε πράγματα που δεν είναι του κλάδου μας.
Παράξενη φάση να διαψεύδει ο Γιώργης ενώ πριν λίγο όλοι το χαν σίγουρο.
Εκτός κι αν είναι το πάθημα από την περίπτωση με Σίλβα.
Εκτός κι αν είναι το πάθημα από την περίπτωση με Σίλβα.
-
Δεν μου άρεσε που είπε ο Γιώργης ότι δεν ξέρει τίποτα για Στοχ.Αν και ούτε διέψευσε ξεκάθαρα όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Ελπίζω απλά να μας τρολαρει.
Ελπίζω απλά να μας τρολαρει.
- constadine
Για τον Στοχ έτσι κι έτσι.
Του Ντάγκλας απομακρύνεται .
Με τα χαφ που επείγουν τι γίνεται ;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν παίζει να γράφουν όλα τα σαιτ μαζί πως είναι μια ανάσα χωρίς να ισχύει. Προφανώς πήραν γραμμή.
τι απομακρυνεται του νταγκλας?constadine έγραψε:Για τον Στοχ έτσι κι έτσι.
Σε αλλη περιπτωση θα ελεγα καλυτερα που δεν ξερει τιποτα, γιατι σημαινει οτι οι μεταγραφες γινονται χωρις να τις γνωριζει και η ιδιοκτησια δινει μονο τελικη εγκριση,μετα απο εισηγησεις των υπευθηνων αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο.
Εκτος και αν μετα του Σιλβα,χαλασε και του Νταγκλας και σου λεει κατσε να μην πω τιποτα αλλο γιατι θα γινω ρομπα στο τελος...
Αφού η ΠΑΕ έχει επιβεβαιώσει τις επαφές! Απλώς τονίζει, λένε, ότι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη.
+1CCCP έγραψε:Aν η επιλογη τους ειναι ο Στοχ τοτε ΟΚ. Αλλα μετα περιμενω αν περασουμε ομιλους παικταρα 10αρι.
Παντως θα συνεχισω να επιμενω οτι εμενα μου φαινωμαστε τρομερα λιγοι στο 10. Δηλαδη παλι με Πελκα SS η με Μπισε θα παμε να μπουμε ομιλιυς ΤΣ.Λ? (Για ομιλους δε το συζητω οτι χρειαζεται παικταρας εκει).
Αν δεν έχεις παικταρα στα προκριματικά, δεν θα έχεις ομίλους.
Κάποιος υπεύθυνος της Μπαία (Gustavo Maia) που είχε καλέσει χτες ελληνικό μέσο για να ρωτήσει για τον Ντάουγκλας, πριν από λίγο είδα στο Tweeter να δηλώνει ότι ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 26 Ιουν 2019, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.