Υπαρχει λινκ ή ειναι σα τα νεα απο την Αγγλια?Mauricio-8- έγραψε:Από Τσεχία βγαίνει οτι ο Στοχ είναι κοντα στον ΠΑΟΚ και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Τι στόχ ρε πστη μου..
Δεν ανεβαίνεις επίπεδο με στοχ κ ντουγκλας..
Έχω λιώσει το f5 σήμερα ρε πστη
Δεν ανεβαίνεις επίπεδο με στοχ κ ντουγκλας..

Έχω λιώσει το f5 σήμερα ρε πστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Τετ 26 Ιουν 2019, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Φαντάζομαι την έκφραση του Λουτσεσκου όταν του είπαν 'κόουτς θες να φέρουμε ένα εξτρέμ που όταν ήταν στον ΠΑΟΚ ξενυχτούσε, έπινε πολύ, γυρνούσε με δίμετρες, και όταν μαλωσε με τον προπονητή του για 6 μήνες ήταν αδιάφορος;'
- ΑποστόληςΑ
Αύριο φεύγει από Βραζιλία και την Παρασκευή περνάει από ιατρικά.
(ο Αύγουστος)
(ο Αύγουστος)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 26 Ιουν 2019, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσχετο, αλλά η Κορίνθιανς έχει φοβερά μλουζάκια στην μπουτικ.....100 Ρεαλ.....με 22 εκατομύρια ρεάλ κάνεις μεταγραφές...
https://pbs.twimg.com/media/D96azNUWkAExsJG.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/D96azNUWkAExsJG.jpg:large
Μια χαρά παιχταρας είναι ο Στοχ.Ξαναειδα το ροστερ του 2014 και με έπιασε κατάθλιψη 

θα συμφωνησω με τον συναδελφο μου γιατρο κυριο Χαλβατζουλη οτι ειναι ρισκο η αποκτηση του βραζιλιανου
το αυτοανοσο του μπορει να ειναι σε υφεση αλλα ανα πασα στιγμη μπορει να κανει εξασρση...και δεν ξερουμε κατι ...σε τι φαρμακευτικη αγωγη ειναι? κορτιζονες και βιολογικο παραγοντα? μην πω τις παρενεργειες της κορτιζονης...
ολα αυτα βεβαια αν ισχυει το γεγονος αυτο...Φανταζομαι το ιατρικο τιμ του ΠΑΟΚ θα εχει ξεψαχνισει τον ποδοσφαιριστη..
ασ κανουμε λιγη υπομονη και ας εχουμε εμπιστοσυνη στον συλλογο που μας εφερε ανειπωτη χαρα
το αυτοανοσο του μπορει να ειναι σε υφεση αλλα ανα πασα στιγμη μπορει να κανει εξασρση...και δεν ξερουμε κατι ...σε τι φαρμακευτικη αγωγη ειναι? κορτιζονες και βιολογικο παραγοντα? μην πω τις παρενεργειες της κορτιζονης...
ολα αυτα βεβαια αν ισχυει το γεγονος αυτο...Φανταζομαι το ιατρικο τιμ του ΠΑΟΚ θα εχει ξεψαχνισει τον ποδοσφαιριστη..
ασ κανουμε λιγη υπομονη και ας εχουμε εμπιστοσυνη στον συλλογο που μας εφερε ανειπωτη χαρα
- ΑποστόληςΑ
Έχει γιατρούς η ΠΑΕ να αποφανθούν.
ΕΛΕΟΣ!
Μετά τους προπονητές της εξέδρας εμφανίσαμε και τους γιατρούς της εξέδρας.
ΕΛΕΟΣ!
Μετά τους προπονητές της εξέδρας εμφανίσαμε και τους γιατρούς της εξέδρας.
- ΑποστόληςΑ
Πού να βρεις παπά;trouman έγραψε:ευχέλαιο επειγόντωςprist64 έγραψε:και οχι μονο
link ρε φίλε .......ελεοςςςςςMauricio-8- έγραψε:Από Τσεχία βγαίνει οτι ο Στοχ είναι κοντα στον ΠΑΟΚ και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
- paokathens
Όντως ο Στοχ είναι αυτό το κάτι που χει μείνει στη μέση, το ανικανοποιητο που μας άφησε με τη μισή καλή χρονιά του σε μας.. Είναι τύπου σικαμπαλα, σάμπρι, καμπς που δεν προλάβαμε να τους δούμε πολύ. Αν έρθει είναι καλοδεχουμενος για με. Εξάλλου όποιος ανήκει στην ομαδαρα μας πρέπει να έχει τη στήριξή μας όπως και να χει. Θα δείξει και στον Λάμπρου πως τα παστελωνουν
-
Μπήκα εγώ φίλε , πάρτυ κάνουν για τα 5Μ . Δε το πιστεύουν.prax έγραψε:Δεν έχω πρόσβαση λόγω του ότι χρησιμοποιώ κινητό, να μπει κανείς σε φόρουμ οπαδών της κορινθιανς γιατί είδα στο Τουίτερ ότι πολλοί οπαδοί της πανηγυρίζουν που θα πάρουν κ φράγκα από την πώληση του Ντάγκλας