Πάντα υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης. Το είπε άλλωστε και ο ελβετός γιατρός μας. Κατά βάση.eorptol1 έγραψε:Αν έψαχνε και το αν υπήρχε κίνδυνος να ξσναεμφανιστει αυτό τότε ναι θα έκανε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, τώρα ήταν μισό ίσα ίσα για να πει ότι δεν κρύβω τίποτε κάτω από το χαλάκι.....prax έγραψε:ρε παιδια, ειναι θεμα υγειας του παιχτη. δεν ειπανε να μην τον παρουμε γιατι ειχε αρθριτιδα, απλα την πραγματικοτητα κατεγραψαν..
μακαρι να ειναι υγειης(που ειναι αλλιως δεν θα επαιζε ανεληπως) και να τελειωσουν ολα θετικα εφοσον ειναι ο εκλεκτος για την μια θεση στα χαφ..
μην τα κατακρινετε ολα.. τελος παντων ας το αφησουμε αυτο.
υσ.. ελπιζω να μην ειναι αληθεια για τον στοχ.. ποιος στοχ ρε παιδια...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- black_star_ninja
Εχουν πολλα κοινα οι περιπτωσεις Χατζησαια και Χαριση νομιζω.. Με βασικοτερο το οτι εμεις τους πιστεψαμε πολυ περισσοτερο απο την ομαδα.. Προφανως αυτοι ξερουν καλυτερα..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και λίγη ώρα μετά έριξε και ο Γιώργης την δικιά του βόμβα στο ινστα... Εγώ το παλικάρι το πιστεύω και είχε πέσει μέσα σε ότι έχει πει μέχρι στιγμής.. λίγη υπομονή ακόμα και δεν θα αργήσουν να βγουν τα ονόματα πιστεύω..Gospi έγραψε:Ο Macho εμφανιστηκε χθες, εριξε την βομβα (?) με τα περι Τριτης κλπ και εξαφανιστηκε!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως τα βιντεάκια τον αδικούν πολύ τον ντουγκλας, είναι πολύ καλύτερος απ' ότι ειδα
Μα αυτο που γραφω δεν εμπεριεχει αμφισβητηση προς τον Macho!
Ισα ισα!
Το ερωτηματικο το εβαλα γτ δεν καταλαβα τελικα που πηγαινε το σχολιο για την τριτη [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Κι αν τελικα ηταν καποιος γριφος που επρεπε να τον αποκρυπτογραφησουμε!
Χρηστες σαν τον Macho δινουν ενδιαφερον στο φορουμ και μας κανουν την χαρη να μας δινουν μια μικρη εικονα για το τι παιζει στο εσωτερικο της παε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισα ισα!
Το ερωτηματικο το εβαλα γτ δεν καταλαβα τελικα που πηγαινε το σχολιο για την τριτη [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Χρηστες σαν τον Macho δινουν ενδιαφερον στο φορουμ και μας κανουν την χαρη να μας δινουν μια μικρη εικονα για το τι παιζει στο εσωτερικο της παε!
- navigator11
Ο ντοκτορ έγραψε πως εμφανίζεται άπαξ το νόσημα, αν δε με γελά η μνήμη μου. Όχι ότι έχει και πολλή σημασία.
Η αλήθεια είναι ότι, διαβάζοντας για τα κατορθώματα του Στοχ στην Τσεχία, μια μικρή νοσταλγία για "επαναπατρισμό" του μου γεννήθηκε. Φυσικά, αν έχει εξευρεθεί και "παλεύεται" περίπτωση κάπως νεότερου και πιο ταλαντούχου παίχτη, με τέτοια νούμερα σαν τα περσινά του Σλοβάκου, πολύ ευχαρίστως να τον υποδεχτούμε στην Τούμπα.
Η αλήθεια είναι ότι, διαβάζοντας για τα κατορθώματα του Στοχ στην Τσεχία, μια μικρή νοσταλγία για "επαναπατρισμό" του μου γεννήθηκε. Φυσικά, αν έχει εξευρεθεί και "παλεύεται" περίπτωση κάπως νεότερου και πιο ταλαντούχου παίχτη, με τέτοια νούμερα σαν τα περσινά του Σλοβάκου, πολύ ευχαρίστως να τον υποδεχτούμε στην Τούμπα.
Ο γιατρός δεν είπε αυτό. Είπε άπαξ.cellophan έγραψε:Πάντα υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης. Το είπε άλλωστε και ο ελβετός γιατρός μας. Κατά βάση.eorptol1 έγραψε:Αν έψαχνε και το αν υπήρχε κίνδυνος να ξσναεμφανιστει αυτό τότε ναι θα έκανε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, τώρα ήταν μισό ίσα ίσα για να πει ότι δεν κρύβω τίποτε κάτω από το χαλάκι.....prax έγραψε:ρε παιδια, ειναι θεμα υγειας του παιχτη. δεν ειπανε να μην τον παρουμε γιατι ειχε αρθριτιδα, απλα την πραγματικοτητα κατεγραψαν..
μακαρι να ειναι υγειης(που ειναι αλλιως δεν θα επαιζε ανεληπως) και να τελειωσουν ολα θετικα εφοσον ειναι ο εκλεκτος για την μια θεση στα χαφ..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με συγχωρείς τότε αδελφέ... Κατάλαβα λάθος.Gospi έγραψε:Μα αυτο που γραφω δεν εμπεριεχει αμφισβητηση προς τον Macho!
Ισα ισα!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αντίθετο είπεcellophan έγραψε:Πάντα υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης. Το είπε άλλωστε και ο ελβετός γιατρός μας. Κατά βάση.eorptol1 έγραψε:Αν έψαχνε και το αν υπήρχε κίνδυνος να ξσναεμφανιστει αυτό τότε ναι θα έκανε ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, τώρα ήταν μισό ίσα ίσα για να πει ότι δεν κρύβω τίποτε κάτω από το χαλάκι.....prax έγραψε:ρε παιδια, ειναι θεμα υγειας του παιχτη. δεν ειπανε να μην τον παρουμε γιατι ειχε αρθριτιδα, απλα την πραγματικοτητα κατεγραψαν..
Ε, αυτα συμβαινουν οταν μιλαμε Ελληνικα και ξαφνικα πετατε ξενες λεξεις.......
Ξαναδιαβάστε το ρε παιδιά προσεκτικά. Κατά βάση είπε. Και πολύ σωστά.Banksy έγραψε:Το ανάποδο έγραψε. Ότι εμφανίζεται μια φορά μόνο.
Αν είναι να πάρουμε Στοχ, ας πάρουμε πακέτο Μακ, Ροντριγκεζ και Λούκας να ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μου βίτσιο

Napoli4 έγραψε:Πάτερ μου, εσύ όλο κάτι ξερεις και όλο ρίχνεις στάχτη στα μάτια όσων διαβαζουν...
Πες μας, ποσο καλά ειναι τα νέα που μαθαίνεις απο τις εξομολογησεις των πιστών;
πιστευε και μη ερευνα