8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Θα τον τρέξουμε δικαστικά για δυσφημιση και θα το βγάλουμε απο εκεί. Χαχα
Μην ανησυχεις
Μην ανησυχεις
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θα βρεθεί κάνα κορόιδο να τον πάρει να ησυχάσουμε;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβαναρε γράψε όλους τους ξενέρωτους στα ποντιακά παπάρια σου και ανανέωσε το γυπΑμρ. Στήριξέ τον .
Στη τελική αν δε τον θες για μπάλα βάλτον σε καμιά επιχείρησή σου στο HR να περνάει αυτός συνεντεύξεις για νέες προσλήψεις. Δε θα χάσεις.
Στη τελική αν δε τον θες για μπάλα βάλτον σε καμιά επιχείρησή σου στο HR να περνάει αυτός συνεντεύξεις για νέες προσλήψεις. Δε θα χάσεις.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
έλεος ρε φιλαράκι !Andrew R έγραψε:Δεν μπορούμε να κάνουμε πλάκα με τις μειονότητες δεν το επιτρέπει η πολιτική ορθότητα (μπλιαχ) της εποχής μας.Ζαντός έγραψε:Andrew R έγραψε:Δεν έχω ιδέα τι εστειλες, αλλά εισαι μεγαλη μορφή κάτι σαν τον Ταμτάκο αλλά σε σύγχρονη εκδοχή. Ουαρντα προχωρά και γάμα όλη την χώρα....
Εύχομαι να κάνεις πλάκα.
- Dimitris_L4
Ακουγεται οτι τν εχει ασχημα ο "κυριος"γτ τν επεφτε και σε ανηλικα μεσω ινστα...ξαναλεω ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
δεν περιμενα ποτε οτι θα συναντουσαμε πιο χαζο παικτη απο το σικαμπαλα.
Μονο για darwin award ειναι.για τιποτα αλλο.
Μονο για darwin award ειναι.για τιποτα αλλο.
O Νατχο ηταν Ισραηλινος, οχι Εβραιος. Μουσουλμανος ειναιMitsospaoki4 έγραψε:Ο νατχο ήταν Εβραίος..
Οχι απλα ανηλικα αλλα ξερω προσωπικα κοπελες που τους την ειχε πεσει απο εποχη Παναιτωλικου ακομα σε ηλικιες 13-14-15, ενω και τωρα στο ξενοδοχειο που μενει, μιας και δουλευει συγγενης μου, μονιμα σκανε ανηλικες η στα ορια ανηλικωνDimitris_L4 έγραψε:Ακουγεται οτι τν εχει ασχημα ο "κυριος"γτ τν επεφτε και σε ανηλικα μεσω ινστα...ξαναλεω ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...