Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από constadine »

prax έγραψε:
constadine έγραψε:
prax έγραψε:και 10 ξένους αν έχεις στις εγχώριες θα πρέπει στην αποστολή να έχεις 5 απο δαύτους..
Νομίζω για Ελλάδα είναι 5 πάνω από τα 23 και 3 κάτω από 23 ,στην αποστολή μπορείς να έχει 5 .
Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωση του Αugusto .
Θα λογίζεται για όλη τη χρονιά κάτω από 23 (επειδή όταν άρχισε το πρωτάθλημα ήταν κάτω από 23 ) ή για τη μισή χρονιά ;
Αυτό που λέω ισχύει
Αν θυμάστε πέρσυ με όλους τους ξένους δε παίζαμε εγχώρια, έπρεπε να αφήσει έναν εκτός αποστολής γιατί είχαμε εξι
Για δες εδώ:

https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... i-toy-paok
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Gospi έγραψε:Αν λοιπον ειναι 6αρι, τοτε απο αυτα που βλεπουμε στα βιντεο φαινεται πολυ καλυτερος με την μπαλα στα ποδια απο τον Κανιας, και με πολυ πολυ καλυτερες μεταβιβασεις απο τον Κανιας. Υστερει στο γεγονος πως θα θελει χρονο προσαρμογης, αλλα στα δικα μου ματια φανταζει ως αναβαθμιση σε σχεση με τον προκατοχο του...
συμφωνώ απολύτως !
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αν δεν κλεισει ο αυγουστος θα στειλουμε τον γιωργη να γραφει με τον πετρωτο..

:lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Pater

Δημοσίευση από Pater »

constadine έγραψε:
prax έγραψε:και 10 ξένους αν έχεις στις εγχώριες θα πρέπει στην αποστολή να έχεις 5 απο δαύτους..
Νομίζω για Ελλάδα είναι 5 πάνω από τα 23 και 3 κάτω από 23 ,στην αποστολή μπορείς να έχει 5 .
Δεν ξέρω τι ισχύει για την περίπτωση του Αugusto .
Θα λογίζεται για όλη τη χρονιά κάτω από 23 (επειδή όταν άρχισε το πρωτάθλημα ήταν κάτω από 23 ) ή για τη μισή χρονιά ;
έχω την αισθηση ότι μετράει η ηλικία του παίχτη όταν αρχίζει η χρονιά για όλη τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Περσι παντως δημιουργηθηκαν πολλες γκρινιες απο khacheridi κ warda οταν έπρεπε να μεινουν εκτος αποστολης γιαυτο το λογο. Θα μου πεις δικο τους προβλημα ηταν κ τελικα βρεθηκαν κ οι δυο εκτος ομαδας, αλλα πως μπορει να ειναι καποιος σιγουρος οτι δε θα δημιουργησουν το ιδιο θεμα πχ οι soares κ douglas οταν έρθει η σειρά τους να μεινουν εκτός? Ή ακομα κ ο jaba που τωρα με την αξια του να εχει εκτοξευθεί στα 8Μ€ θα εχει σιγουρα περισσοτερες αξιωσεις για φανελα βασικου.
kos

Δημοσίευση από kos »

ο μισιτς για την φετινη χρονια ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει. ουτε παραγγελια να τον ειχαμε κανει.
εκανε μιση χρονια με λουτσεσκου και φετος θα κανει προετοιμασια. καλυπτει σε ενα βαθμο την επιθυμια του προπονητη για σταθερο κορμο.
μεχρι να γυρισουν οι τραυματιες θα παιξει στο ροτεισον και αν πανε ολα καλα θα πεσει στις επιλογες και το καλοκαιρι θα γυρισει στην σπορτινγκ.
παντως ξεκιναει στους 3 πρωτους χαφ, πιθανοτατα βασικος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Να παιζουν καλά ώστε να μη βγαίνουν απο την 11αδα... Πιστεύω πάντως πως δε θα έχουμε πρόβλημα γιατί ο Ενρίκε θα φύγει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Ο αντρας της ξαδερφης μου ειναι ορθοπεδικος και μαλιστα απο τους καλους.
Οταν τραυματιστηκε ο Βερμπλουμ μου ειπε πως ο τρυματισμος του ειναι πιο υπουλος απο ρηξη χιαστου.
Μαλιστα μου ειπε οτι θεωρει σχεδον απιθανο να επανελθει στην κατασταση που ηταν πριν.
Χαρακτηριστικα μου ανεφερε πως στις περισσοτερες περιπτωσεις ο τραυματισμος αφηνει κουσουρι ακομη και στην βαδιση...
Τωρα βεβαια ο γιατρος της ομαδας ειπε σε μια συνεντευξη που τον ακουσα οτι παει καλα η αποθεραπεια του, οποτε μακαρι να ειναι τοσο γερη κραση ο συγκεκριμενος και να καταφερει να επανελθει πληρως...
Εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος πανω στο θεμα και φοβαμαι οτι πονταρουμε σ αυτον και μπορει να μην μας βγει στο τελος...
Ο παικτης ειναι ετοιμος να μπει σε προετοιμασια.
Προφανωσ δε θα φορτσαρει απο την πρωτη μερα, αλλα υπαρχει επιστημονικο προσωπικο που ξερει πως θα ενσωματωθει.

Ελπιζουμε να ανταποκριθει.

Και ο μαου ισως προλαβει λιγη απο την προετοιμασια.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

O Mαουριτσιο νομιζω δεν θα συμμετεχει στην προετοιμασια....εκτος αν εγινε κανενα θαυμα ...μπορει να μας ενημερωσει καποιος πως παει η αποθεραπεια του και ποιο ειναι το ιατρικο πλανο?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για Μαουρίσιο δεν το περίμενα. Μακάρι...

Αν γυρίσει και Βιειρινια κατα τον Οκτώβρη θα ειμαστε τέλεια..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Demir έγραψε:βαζω στοιχημα οτι ο μελιο θα παει δανεικος..
Πολυ πιθανον, ισως και ο Μιχαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Athens έγραψε:O Mαουριτσιο νομιζω δεν θα συμμετεχει στην προετοιμασια....εκτος αν εγινε κανενα θαυμα ...μπορει να μας ενημερωσει καποιος πως παει η αποθεραπεια του και ποιο ειναι το ιατρικο πλανο?
Ισως προς το τελος της προετοιμασιας προλαβει να κανει τρεξιμο.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση βερνμπλουμ και μαουριτσιο να κανουν εστω και 1 κανονικη προπονηση στην προετοιμασια. Σοβαρευτειτε.

Μαουρισιο οκτωμβρη επιστρεφει. Βερνμπλουμ αγνωστο
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Τι εννοεις? O mauricio οκ, αλλα ο wernbloom ειναι ηδη εξι μηνες εκτος κ συμφωνα με τους γιατρους θα ειναι στην προετοιμασια απο την πρωτη μερα κανονικα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο γιατρός της ομάδας, αν θυμάμαι καλά, έχει μιλήσει για μύθους, που κυκλοφορούν γύρω από το θέμα των τραυματισμών αθλητών. Δηλαδή, με βάση αυτά που θρυλούνται για τον τραυματισμό στον αχίλλειο σε συνδυασμό με τον παράγοντα της ηλικίας, ο κάθε 30+ Βέρνμπλουμ δεν έχει σχεδόν καμιά περίπτωση επανάκαμψης σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η εντύπωση, που έχω αποκομίσει από τις θέσεις του για το θέμα, δεν είναι αυτή. Προφανώς και εγγύηση δεν μπορεί να δοθεί, όπως και για κανένα ιατρικό ζήτημα. Αλλά, όταν οργανικά υπάρχει η απαραίτητη κράση και εφόσον δεν εκβιάζεται η ... φύση για να επέλθει ένα "αναπάντεχο" χρονικά θετικό αποτέλεσμα, οι πιθανότητες για επαναφορά είναι πολύ καλές.

Και πριν σβήσει η ... μελάνη, μαθαίνουμε σε απόλυτο βαθμό ότι ο Σουηδός δε θα κάνει ούτε μισή κανονική προπόνηση στην προετοιμασία. Ο Παπακώστας, που έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της πορείας του Βέρνμπλουμ, όντας πολύ αισιόδοξος με την πρόοδο, που έχει κάνει, ίσως και να είναι σκιντζής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”