Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από TheCursed »

sourmenetes έγραψε:Αν ειναι αυτος ο ενας χαφ περιμενουμε και εναν ακομα μεχρι την προετοιμασια ή στα μεσα αυτης.

Συν το εξτρεμ.

Γενικα μαλλον θα εχουμε εξελιξεις στα μεταγραφικα.αυτο φαινεται.

Προσπαθουν και πιο δυσκολες περιπτωσεις απλα το διακυβευμα του τσου λου,το θελουν σιγουρο.αρα δυσκολα να ερθουν πριν διασφαλισθει εκτος και αν γινει καμια καραμπολα.

@prax: το ειδα φιλε...
Αυτη την εβδομάδα μέχρι να φύγουν δλδ την δεύτερα που θα ενσωματωθούν από τς εθνικές οι υπόλοιποι θα εισαι + 2 χαφ + εξτρεμ έτσι πιστεύω κ γω
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Napoli συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου.. Απλά να προσθέσω ότι αν και εφόσον έχουμε την 5άδα που περιγράφεις στα χαφ , δηλ. Ντάγκλας, Γκουντέλι, Βερν, Μελιόπουλο, Μαουρίτσιο θεωρώ πως με πρόκριση στο ChL θα αποχαιρετίσει ο Μισιτς και θα έρθει και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα!!!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@alex ioannina δεν ξερω γρι ρωσικα αλλα το αρθρο αναφερεται στον solomon kvirkelia που ειναι κεντρικος αμυντικος οποτε μπορουμε να θεωρησουμε οτι ειναι παπας.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Με Gurelj/Augusto/Mauricio/Μελιόπουλο+Vukcevic(που έχει ακουστεί)-Holtby(αντί-El-Kaddouri)-Cheryshev είμαι Ικανοποιημένος στο full μπαίνουμε ομίλους για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

:opaokara:

Macho, έρχεται ο παικταράς;
makispaspartou

Με πιθανή απόκτηση Douglas οι ξένοι μας είναι συνολικά 6 ...
Μάτος Ροντρίγκο Μαουρίσιο Ενρίκε + Ντάγκλας, Ζαμπά u23
Με τη λογική ότι ο Μάου δε θα δηλωθει μέχρι τον Γενάρη είμαστε ακόμη και έτσι κομπλέ όσον αφορά με την 5άδα
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

makispaspartou έγραψε:Με πιθανή απόκτηση Douglas οι ξένοι μας είναι συνολικά 6 ...
Μάτος Ροντρίγκο Μαουρίσιο Ενρίκε + Ντάγκλας, Ζαμπά u23
Με τη λογική ότι ο Μάου δε θα δηλωθει μέχρι τον Γενάρη είμαστε ακόμη και έτσι κομπλέ όσον αφορά με την 5άδα
Αυτό που γράφεις για το Μαουρίσιο ισχύει μόνον για την Ευρώπη, όπου εκεί όμως δεν υπάρχει ο περιορισμός των "5".
Αυτός είναι στην Ελλάδα, εκεί που ο Μαουρίσιο θα πρέπει να αρχίσει να παρνει παιχνίδια κατά τον Οκτώβριο-Νοέμβριο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο αντρας της ξαδερφης μου ειναι ορθοπεδικος και μαλιστα απο τους καλους.
Οταν τραυματιστηκε ο Βερμπλουμ μου ειπε πως ο τρυματισμος του ειναι πιο υπουλος απο ρηξη χιαστου.
Μαλιστα μου ειπε οτι θεωρει σχεδον απιθανο να επανελθει στην κατασταση που ηταν πριν.
Χαρακτηριστικα μου ανεφερε πως στις περισσοτερες περιπτωσεις ο τραυματισμος αφηνει κουσουρι ακομη και στην βαδιση...
Τωρα βεβαια ο γιατρος της ομαδας ειπε σε μια συνεντευξη που τον ακουσα οτι παει καλα η αποθεραπεια του, οποτε μακαρι να ειναι τοσο γερη κραση ο συγκεκριμενος και να καταφερει να επανελθει πληρως...
Εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος πανω στο θεμα και φοβαμαι οτι πονταρουμε σ αυτον και μπορει να μην μας βγει στο τελος...
makispaspartou

Ο Μαουρίσιο θεωρώ ότι θα μπει πολύ πιο μετά από ότι αναφέρεις.. αλλά έστω και έτσι στην Ελλάδα θα επιλέγεις να αφήνεις έναν έξω κάθε φορά... Επίσης μην ξεχνάς ότι πιθανό είναι ο Ενρίκε να χαιρετήσει ιδίως αν έρθει εξτρέμ..
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομιζω οτι ειναι διαφορετικο για εναν οποιοδηποτε ανθρωπο σε σχεση με καποιον αθλητη. Κ πολυ περισσοτερο για καποιον οπως ο wernbloom που φαινεται να ειναι υποδειγμα επαγγελματια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o σαβιδης ειπε οτι παμε για 3 χαφ.. ειχε πει σιλβα συν 2..
makispaspartou

Ακριβώς... Δηλ Ντάγκλας Γκουντέλι και Ολιβέιρα!!! :D
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πάντως με τους τόσους Βραζιλιάνους που έχουμε είναι φανερό ότι ακολουθεί ο ΠΑΟΚ το πετυχημένο μοντέλο της Σαχτάρ. Ο μπαμπάς Λουτσεσκου έχει αδυναμία στους Βραζιλιάνους και λογικά επηρέασε τον γιο του.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Για να πω την αλήθεια, και χωρίς να θέλω (ούτε μπορώ άλλωστε) να κρίνω από τώρα,
από τα βίντεο που είδα, διέκρινα βασικές αδυναμίες του Άυγουστου.

Περισσότερο από όλα, αυτό που ανέφερε και κάποιος παραπάνω, για τα ανοιχτά κοντρόλ που κάνει και για τον ελέυθερο χώρο που χρειάζεται δίπλα του όταν παίζει.
Από την άλλη όμως έχει πολύ καλή μακρινή μεταβίβαση, πολύ κάθετο παιχνίδι και (πιθανότατα) καλά στημένα.

Όμως και να έχει όμως, έχω πολύ εμπιστοσύνη στους αρμόδιους. Σίγουρα έχουν δει περισσότερα από 2 3λεπτα βίντεο και σίγουρα ξέρουν τι ζητάνε από τον παίκτη.

ΥΓ: Εγώ για καθαρό 6-κόφτη τον βλέπω, ανρωποφάγο στο χώρο του κέντρου, που κινείται δεξιά και αριστερά, αλλά δεν πατάει περιοχή. Σίγουρα θέλει έναν (ίσως και 2) μπαλαδόρους δίπλα του.
makispaspartou

Καταιγίδα......
Λέτε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”