Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikos 74

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Nikos 74 »

thanos-xanthi έγραψε:οτι προκαλει η ελλειψη σεξ σε γυναικα, προκαλει η ελλειψη μεταγραφων στον αντρα
Οι επόμενοι διάλογοι στο φόρουμ θα είναι ως εξής :
- τι έχεις.;
- ΤΙΠΟΤΑ!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μεταγραφικη..περιοδος!

θεωρω εξαιρετικη περιπτωση τον Σανκαρε κι ελπιζω να μην ισχυει για τον Νταγκλας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεταξυ Νταγκλας και Σιλβα εγω λεω παντως Νταγκλας.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Συμφωνω με τζοσουα,φερε νταγκλας
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλημέρα σε όλους και ελπίζω τα χθεσινοβραδινά off-topic να ήταν μια κακή παρένθεση.

Γιωρίκα, αρχίστε τις μεταγραφές γιατί χαλάει το topic!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπα μεταξυ των 2 βραζιλιανων προτιμω τον Νταγκλας,γενικα θα προτιμουσα κατι σε Γκουντελι,Σανκαρε.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Όσους σας χάλασαν τα βαρίδια...προφανώς δεν έχετε δει ούτε τον Μιχαι ολόκληρο παιχνίδι να αγωνίζεται αλλά ούτε και τον Μελιοπουλο ο οποίος ούτε στην Ξάνθη έπαιζε βασικός.
Για μένα είναι μέτριοι παίχτες στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσουν να παίξουν και είναι πεταμένα λεφτά μακάρι να βγω λάθος μακαρι αλλά τα παραδείγματα πολλά από πολλούς που πέρασαν και δεν άξιζαν καν να βρίσκονται στα χαρτιά με το ρόστερ.
Στην Κ 20 σαν τον Μιχαι και τον Μελιοπουλο υπάρχουν παιχτες..
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Θελω νταγκλας ,φερτοννννν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αποψη για τους Μιχαι,Μελιοπουλο οσον αφορα την ποιοτητα τους μπορει να εχει ο καθενας.Και εγω πχ θεωρω οτι το κινητρο αποκτησης τους δεν ειναι μονο αγωνιστικο,αλλα να τους χαρακτηριζεις βαριδια πριν καν κανουν μια προπονηση ειναι λιγο χοντρο ασε που για να τους χαρακτηρισεις βαριδια θα πρεπει τουλαχιστον να περιμενεις εκτος των αλλων να δεις ποιος θα ειναι και ο ρολος τους οταν σχηματιστει το τελικο ροστερ.
paokpantou

joshua έγραψε:Αποψη για τους Μιχαι,Μελιοπουλο οσον αφορα την ποιοτητα τους μπορει να εχει ο καθενας.Και εγω πχ θεωρω οτι το κινητρο αποκτησης τους δεν ειναι μονο αγωνιστικο,αλλα να τους χαρακτηριζεις βαριδια πριν καν κανουν μια προπονηση ειναι λιγο χοντρο ασε που για να τους χαρακτηρισεις βαριδια θα πρεπει τουλαχιστον να περιμενεις εκτος των αλλων να δεις ποιος θα ειναι και ο ρολος τους οταν σχηματιστει το τελικο ροστερ.
Άντε να το πω αλλιως...είναι γατάκια.αυτα ....και όσοι θέλετε να ορμηξετε τώρα ορματε...εγώ θα απέχω.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που κυριαρχεί η διαφθορά, τα στημένα παιχνίδια, οι πελατειακές σχέσεις ομάδων, οι ξυλοδαρμοί διαιτητών, το bullying κατά της ΕΠΟ και οι στημένες αρθογραφίες πληρωμένων ΑΡΔ
χρειάζονται και οι Μιχάι και οι Μελιόπουλοι. Διαφορετικά θα μένεις πάντα με το γιατί και το "ΠΑΟΚ δεν έγινα για τους τίτλους".

Τώρα, είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάι και ο Μελιόπουλος δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ ή θα κάνουμε πάλι κωλοτούμπες αλα Λάμπρου και Λημνιό;;

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει και Σίλβα και τον άλλο τον Βραζιλιάνο, σίγουρα χρειάζεται και έναν πιο σωματώδη-αθλητικό παίχτη για το κέντρο.

Επίσης το στυλ των παιχτών που ακούγονται, σαν να μου περνάει από το μυαλό και πώληση Πέλκα προς τέλος Αυγούστου...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ πάλι χωρίς να έχω πλήρη εικόνα των δυο παικτών θα έδινα ένα προβάδισμα στον silva που έχει μια πολυετή εμπειρία από ευρώπη κ μάλιστα θα του έδινα ένα ακόμα συν γιατί έφυγε από τη βραζιλία σε πολύ μικρή ηλικία και ξεκίνησε την εδώ καριέρα του από το μηδέν κυριολεκτικά και παρόλαυτα κατάφερε να χτίσει ένα όνομα στη σουηδία αρχικά και έπειτα στη ρωσία. Ο douglas από την αλλη μου δίνει την εντύπωση του παίκτου που πιστεύει οτι έχει μπόλικο ταλέντο και οτι αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να κανει καριερα. Δεν είναι λοιπον ενα απλο ζητημα ποιος απο τους δυο ειναι ικανοτερος, αλλα κ το τι μπορει ο καθενας να προσφερει στην ομαδα.

Βεβαια κ γω από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί αυτές τις μερες βάζω στην κορυφη τον sankhare, αλλά κ πάλι κ αυτό είναι καθαρά για συναισθηματικούς λόγους λόγω football manager.

Γενικά πιστεύω οτι καλό είναι να λέμε ο καθένας τη γνώμη του, αλλά ταυτόχρονα να αναγνωρίζουμε κιολας οτι δε γίνεται ο καθένας μας να έχει πιο καθαρή εικόνα για τους συγκεκριμένους παίκτες από αυτούς που το κάνουν επαγγελματικά και φυσικά ασχολούνται πολύ περισσότερες ώρες με το αντικείμενο και έχουν και περισσότερα και πιο εξειδικευμένα εργαλεία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για καποιον λογο ομως ο Νταγκλας εχει απασχολησει τις μεγαλες ομαδες της Βραζιλιας ενω ο Σιλβα εχει να επιδειξει μονο καποια Καλμαρ και Αχματ.Στοιχηματα ειναι και τα 2 αλλα απο πλευρας προσοντων νομιζω ο Αουγκουστο υπερεχει σαφως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 25 Ιουν 2019, 08:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokpantou έγραψε:
joshua έγραψε:Αποψη για τους Μιχαι,Μελιοπουλο οσον αφορα την ποιοτητα τους μπορει να εχει ο καθενας.Και εγω πχ θεωρω οτι το κινητρο αποκτησης τους δεν ειναι μονο αγωνιστικο,αλλα να τους χαρακτηριζεις βαριδια πριν καν κανουν μια προπονηση ειναι λιγο χοντρο ασε που για να τους χαρακτηρισεις βαριδια θα πρεπει τουλαχιστον να περιμενεις εκτος των αλλων να δεις ποιος θα ειναι και ο ρολος τους οταν σχηματιστει το τελικο ροστερ.
Άντε να το πω αλλιως...είναι γατάκια.αυτα ....και όσοι θέλετε να ορμηξετε τώρα ορματε...εγώ θα απέχω.
Το τι ειναι ο καθενας θα το δουμε στο γηπεδο.

Εχουμε δει και γατακια να βγαινουν τιγρεις και δρακους να βγαινουν σαυρες.

Το οτι για τους παντες εχουμε να πουμε κατι,εδω λεμε για τα καλα ονοματα να μου πεις,με ξεπερναει.

Το οτι ο ΠΑΟΚ δουλευει σε σοβαρα προτυπα,βρισκει ταλεντα,αξιοποιει παικτες σε καλες ηλικιες,παιρνει σιγα σιγα λεφτα απο πωλησεις δε μας απασχολει την ωρα που εφτασε δυο συνεχομενες χρονιες σε νταμπλ.

Ας στηψουμε λιγο το κεφαλι μας και ας δουμε πως οικοδομειται σοβαρα μια ομαδα και εμπειρια και με νιατα-ταλεντα και την κριτικη,ας την κανουμε με βαση αυτο.

Και βασικα ας κανουμε την κριτικη με βαση την αποδοση μεσα στο γηπεδο.
paokpantou

Μακάρι να γίνουν τίγρεις εξάλλου το αναφέρω αυτό. αλλά ξαναλέω έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή και οι δύο στην Κ20 υπάρχουν παρόμοιοι παίχτες.
Δεν είπα ποτέ ότι δεν γίνεται σοβαρή δουλειά στην ομάδα αλλά κάτι άκυρες μεταγραφές έχουν γίνει εδώ και χρόνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”