Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ Μπαρλοου, ειλικρινα, μπηκα το μεσημερι και διαβασα για κατσε...
Μετα καπακια μπηκα στο φμπ και διαβασα για Σιλβα...
Μετα διαβασα και κατι εμετικα σχολια αλλοθρήσκων και γυρισε το ματι μου!
Δεν ξερω αληθεια αν θα προλαβουμε ή οχι να εχουμε τους χαφ στην προετοιμασια...
μακαρι να τους εχουμε!
Αλλα θελω ρε γμτ να κανουμε κατι καλο στην ευρωπη, κριμα ειναι να παει στραφι η περσινη δουλειά και το νταμπλ.
Αν μπεις τσου λου αλλαζεις επιπεδο μια για πάντα!
Δεν μπορω να καταλαβω και την επιμονη στους σαχωφ και κανιας, και ολο αυτό μου δημιουργει τεραστια ανασφαλεια στο θεμα των μεταγραφων...
Μακαρι να διαψευσθω πανηγυρικα!
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το να βγαινω αμπαλος και η ομαδα να πηγαινει τρενο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

spiridoula έγραψε:
joshua έγραψε:Πολυ χαρα παντως οι οπαδοι της Κορινθιανς στη πιθανοτητα να παρουμε τον παικτη τους...
απ'οτι βλεπω και της Μπαια το ιδιο
Εγω την αντίθετη εντύπωση έχω απ αυτά που διαβάζω στο Twitter
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε θα διαψευστεις.αργα η γρηγορα θα διαψευστεις.δυο νταμπλ καπακια εχεις.χωρις τσ.λ.το δευτερο αηττητο.Ως προς του ομιλους η συγκυρια δε μας ευνοει γιατι εχει ζορικα προκριματικα.το ποδοσφαιρο μας ειναι στον πατο.Ακομα κ υπερπαικταραδες να παρουμε.Θελει πολλη τυχη , ειδικα φετος.Σιγα σιγα ομως η συνδρομη της τυχης θα δε θα χρειαζεται τοσο πολυ.
υγ.πιστεψε με κιολας.απο εσενα πιο πολυ καημο εχω να βγουμε στην ευρωπη.Μετα τα προπερσινα αισχη γαυρων κ κιτρινογαυρων, "ντερμπι" δε βλεπω.Βλεπω μονο μικρα παιχνιδια.Εχει απαξιωθει η φαση τους μεσα μου.Δεν αξιζουν ουτε την οργη μου ουτε τιποτα.Την ευρωπη περιμενω για να χαρω την ομαδα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 24 Ιουν 2019, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Κ εμένα με τρελαίνουν τα σχόλια των αλλοθρήσκων και ξεσπάω όπου να ναι..
Σε νιώθω αδερφέ και συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο σου ποστ

Απλά εγώ με τα τελευταία δύο ονόματα για τα χαφ δεν τρελάθηκα να πω την αμαρτία μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Δευ 24 Ιουν 2019, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

renegade έγραψε:Αυτός ο Αύγουστος πάντως δεν μου έκανε καθόλου κλιιικ,σε αντίθεση με το θηρίο τον σανκαρε
Για το Σανκαρε δεν διάβασα ενθαρρυντικά σχόλια από δύο άτομα που παρακολουθούν γαλλικό πρωτάθλημα, ο ένας είναι ο Μήλιος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αντε να δουμε...
εγω παντως καλου κακου θα ξεκινησω τρεξιματακι να μαι ετοιμος αν ξεμεινουμε απο 8αρι, να παιξω διπλα στον Μισιτς [FACE WITH TEARS OF JOY][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Ενα ποιοτικο 5λεπτο το εχω!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λεγε και εσυ τιποτα ρε macho να πουμε.Να σε δωσω το τηλεφωνο μου να βγαζω εγω τις βρωμες?Με κουιζ θα το κανω.Θα γινω μυθος με τις ευστοχες πληροφοριες μου και μετα θα γινω δημοσιογραφος.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω ότι θέλουμε τον Αουγκούστο. Ο παίκτης είναι δανεικός, που λήγει 31 Δεκεμβρίου. Η σεζόν τους είναι πριν τα μισά και δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να σπάσει...

Πάντως τώρα που γύρισαν όλοι από τις διακοπές τους κάτι κινείται. Έστω ο Μελίσας υπόγραψε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι στο φόρουμ είναι πως κάθε φορά που γράφεται ένα ποστ που κάποιοι γιατί πιστέψτε με υπάρχουν και αυτοί το βρίσκουν στα όρια της λοβοτομής, σπάνια αντιδράει κανείς . Όταν όμως γίνεται ένα ποστ κριτικής ακόμα και στα όρια της υπερβολής θα βρεθούν πάντα κάποιοι πρόθυμοι όχι να αντιταχθούν με επιχειρήματα αλλά να επιτεθούν τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο στο άτομο που έγραψε το ποστ. Και εγώ θεώρησα τον όρο βαρίδια για τους Μιχαι , Μελιοπουλο άδικο αλλά θα μπορούσε κάποιος να μπει σε διάλογο μαζί του και να αναρωτηθεί μήπως είναι λαθος απέναντι τους. Όχι όμως άρχισαν αμέσως οι φανφαρολόγιες με σαφή υπονοούμενα στο στυλ που ανέφερε ο ίδιος ο Gospi. Όταν το καταλάβουμε αυτό ίσως πάει ένα βήμα παρακάτω το φόρουμ.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

barlow4 έγραψε:λεγε και εσυ τιποτα ρε macho να πουμε.Να σε δωσω το τηλεφωνο μου να βγαζω εγω τις βρωμες?Με κουιζ θα το κανω.Θα γινω μυθος με τις ευστοχες πληροφοριες μου και μετα θα γινω δημοσιογραφος.
Σε εσένα Barlow επειδή γουστάρω το vibe σου και τηλέφωνο και μεηλ και τα χαλιά για σήματα καπνού, όλα δικά σου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι στο φόρουμ είναι πως κάθε φορά που γράφεται ένα ποστ που κάποιοι γιατί πιστέψτε με υπάρχουν και αυτοί το βρίσκουν στα όρια της λοβοτομής, σπάνια αντιδράει κανείς . Όταν όμως γίνεται ένα ποστ κριτικής ακόμα και στα όρια της υπερβολής θα βρεθούν πάντα κάποιοι πρόθυμοι όχι να αντιταχθούν με επιχειρήματα αλλά να επιτεθούν τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο στο άτομο που έγραψε το ποστ. Και εγώ θεώρησα τον όρο βαρίδια για τους Μιχαι , Μελιοπουλο άδικο αλλά θα μπορούσε κάποιος να μπει σε διάλογο μαζί του και να αναρωτηθεί μήπως είναι λαθος απέναντι τους. Όχι όμως άρχισαν αμέσως οι φαντάρολόγιες με σαφή υπονοούμενα στο στυλ που ανέφερε ο ίδιος ο Gospi. Όταν το καταλάβουμε αυτό ίσως πάει ένα βήμα παρακάτω το φόρουμ.
Εγώ του την "είπα" του συγκεκριμένου για τα βαρίδια. Δηλαδή ποιά επιχειρηματολογία όφειλα να αντιπαραβάλλω απέναντι στην εν λόγω "κρίση"; Τη στιγμή που γράφουμε εδώ μέσα δεν είναι καν μέλη του ρόστερ τα 2 αυτά παιδιά. Που και να ήταν, δεν έχουν φορέσει καν ρούχα προπόνησης του ΠΑΟΚ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι στο φόρουμ είναι πως κάθε φορά που γράφεται ένα ποστ που κάποιοι γιατί πιστέψτε με υπάρχουν και αυτοί το βρίσκουν στα όρια της λοβοτομής, σπάνια αντιδράει κανείς . Όταν όμως γίνεται ένα ποστ κριτικής ακόμα και στα όρια της υπερβολής θα βρεθούν πάντα κάποιοι πρόθυμοι όχι να αντιταχθούν με επιχειρήματα αλλά να επιτεθούν τις περισσότερες φορές με άσχημο τρόπο στο άτομο που έγραψε το ποστ. Και εγώ θεώρησα τον όρο βαρίδια για τους Μιχαι , Μελιοπουλο άδικο αλλά θα μπορούσε κάποιος να μπει σε διάλογο μαζί του και να αναρωτηθεί μήπως είναι λαθος απέναντι τους. Όχι όμως άρχισαν αμέσως οι φανφαρολόγιες με σαφή υπονοούμενα στο στυλ που ανέφερε ο ίδιος ο Gospi. Όταν το καταλάβουμε αυτό ίσως πάει ένα βήμα παρακάτω το φόρουμ.
Θεωρώ ότι το να λες ότι κάποιος κάνει ή λέει αστειοτητες ξεπερνάει λίγο τα όρια της απλής κριτικής
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

lassico volante sudamericano, Douglas Augusto è seguito da mesi dal settore scouting della Juve. Un prospetto interessante su cui si è mosso anche il Benfica prima e il PSV Eindhoven poi, trovando il muro del Flu che non vuole privarsi di questo ragazzo. Intanto, le relazioni ricevute da Paratici sono ottime: Augusto ha talento, sta crescendo bene sia sotto l’aspetto della qualità che della personalità. Insomma, uno potenzialmente da Juve per essere un ’97. Per questo sono ripresi i contatti in queste ultime settimane.

Συντομη μεταφραση γιατι βαριεμαι αυτολεξει.
Ο ντουγκλας αουγκουστο παρακολουθειται απο τα τμηματα σκαουτινγκ της γιουβε.Ενα ανδιαφερον προτζεκτ που προσελκυσε τοσο τη μπενφικα οσο κ την ανιντχοφεν αλλα επεσαν στο ντουβαρι της φλου που δεν ηθελε να αποχωριστει αυτο το παληκαρι.Οι χαρτοριχτρες λενε οτι ο αυγουστος εχει ταλεντο ,εξελισσεται καλα τοσο απο απψη ποιοτητας οσο και προσωπικοτητας και μπλα μπλα
του 2016 αυτο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

γραφουν στη sportime o μπουντεμπουζ της θελτα εχει προταση απο Ελλαδα ελπιζω να ειναι απο εας ..ΠΑΙΧΤΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλυτερα να μην μιλήσουμε για το επίπεδο του λογαριασμού Instagram του Γιωργη .Ευτυχως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ μπορεί να μην συμφωνεί στην ικανότητα μεταγραφικού σχεδιασμού αλλά συμφωνεί στις προθέσεις των ανθρώπων που μας έφεραν εδώ για αυτό και προσπερνάνε κάποια πράγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”