vanroy έγραψε:Praktorine τι απίστευτα αποκόμματα είναι αυτά που έχεις αδερφέ; Μετά τα εισιτήρια που πόσταρες τι να βάλουμε εμείς πλέον;;;Δεν παίζεσαι!
...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!
- PRAKTORINOS
Re: ...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87 έγραψε:ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ respect...
Δυο φορες Ουκρανια. σε 20 μολις μερες.....
εισαι πολυ ΠΑΟΚ
Η τέλεια εκδρομή...
- PRAKTORINOS
Ιούλιος τού 2008.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKSaLoNiCa
Ενα φιλικό με την παρτιζάν οπου καθόμουν διπλα σε έναν παρτιζάνο αδερφο ο οποίος ήξερε ελληνικά σαν τον Ίβιτς

Travel στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ χάνει απο την Λάτσιο 2-0 αν θυμάμε καλα...ταξιδέψαμε καμια 200 άτομα..γ@μ@τη εκδρομή

Travel στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ χάνει απο την Λάτσιο 2-0 αν θυμάμε καλα...ταξιδέψαμε καμια 200 άτομα..γ@μ@τη εκδρομή

- PRAKTORINOS
[quote="PAOKSaLoNiCa"]
T γκολάρα του εναντίον τού ολυμπιακού).
T γκολάρα του εναντίον τού ολυμπιακού).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKSaLoNiCa
100-200 είμασταν μόνο εμείς απο εκεινη την Θύρα...http://www.youtube.com/watch?v=XVhdc9KCnV8
http://www.youtube.com/watch?v=q39nD9iv ... re=related
εγω είμουνα στο πρώτο βίντεο..
http://www.youtube.com/watch?v=q39nD9iv ... re=related
εγω είμουνα στο πρώτο βίντεο..
Praktorinos, αδερφε εισαι ωραιος. Ημουν και εγω Γλασκωβη και Ντονιετσκ και φυσικα εχω και τα αποκομματα απο τα δυο γηπεδα , οπως και σε αλλες πολλες που ημασταν πραγματικα λιγοι και καλοι. Η διαφορα ειναι πως εγω ημουν και στις 2 εκδρομες με λεωφορειο. Καθοτι παραδοσιακος παντα και χιλιομετρατος ! Αν ησουν μεσα σε αυτους, τοτε εχουμε πολλα να πουμε φιλε οπως καταλαβαινεις 

To πέναλτι με το οποίο χάσαμε στη Σαχτάρ δεν ήταν απλά αυστηρό αλλά κάλπικο. Από το ματς - ρεβάνς με τη Μέταλλουργκ μένει καρφωμένη στο μυαλό μας, η εικόνα του Θοδωρή να έχει σκυλιάσει όταν μείναμε με 9, για την πρόκριση. Απίστευτο πάθος. Respect και από μένα στα παιδιά που ποστάρουν σε αυτό το topic προσωπικά τους βιώματα και τα μοιράζονται μαζί μας...
Είχα κρατημένα πάρα πολλά αποκόμματα εισιτηρίων από το 1975, αλλά δυστυχώς σε κάποια μετακόμιση χάθηκαν . Μια κούτα ολόκληρη, αναμνήσεις μιας ζωής. Κρίμα.
Βλέπω όμως αυτά που βάζετε εδώ και το μυαλό μου ταξιδεύει . Aπλά thanks...
Είχα κρατημένα πάρα πολλά αποκόμματα εισιτηρίων από το 1975, αλλά δυστυχώς σε κάποια μετακόμιση χάθηκαν . Μια κούτα ολόκληρη, αναμνήσεις μιας ζωής. Κρίμα.
Βλέπω όμως αυτά που βάζετε εδώ και το μυαλό μου ταξιδεύει . Aπλά thanks...
PRAKTORINOS έγραψε:1998-99
Τότε, ο ήδη "κιτρινισμένος" Μαχαιρίδης, πέταξε την μπάλα μακριά και ενώ είχε σταματήσει το παιχνίδι και ο Δανός διαιτητής Νίλσεν τον απέβαλε.
Γιατι νομιζω οτι πηρε κοκκινη για εκεινο το μαρκαρισμα στον ξανθο επιθετικο τους, τον Ντιουρι? Νομιζω τον αφησε και 2 μηνες εκτος...
Και μερικα εισιτηρια απο μενα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Με Εθνικο οταν αυτος επαιζε πρωτη Εθνικη... 4-0 το σκορ αν θυμαμαι καλα. Και μαλιστα τα Σπορ εγραφαν την αλλη μερα: Δαιμονες! χαχα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
με καβαλα εκτος. 1-1 το σκορ... το πρωτο παιχνιδ μετα το 1-4 με αρη
Και ενα μπασκετικο...
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ανευ θεσεως...