Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ζαντός έγραψε:Μπήκα στο Insta της Merhan Keller... Τον έκανε βούκινο, αλλά τα περισσότερα είναι στα Αιγυπτιακά και δεν καταλαβαίνω τι της λέει...
Ντροπή που είχαμε τέτοιο άτομο στον ΠΑΟΚ! Να φύγει άμεσα, γιατί εκθέτει και τον Δικέφαλο εμμέσως... Συν ότι έχω ακούσει άσχημα πράγματα για όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη..
Στους αιγυπτιακούς όρχεις του ο γύπας κι ας βγαίνει προς τα έξω το οτιδήποτε.
Αυθεντικό αρσενικό , το ένστικτο του κυνηγού τον οδηγεί σε δρόμους όπου δε λογαριάζει τύπους , στερεότυπα αλλά και ενδεχόμενη κοινωνική κατακραυγή σε περίπτωση αποτυχίας .
Ένας παίκτης ευθύς , αντισυμβατικός που σημειώνει στα μαλλιαρά μπαλάκια του τις ενστάσεις των μελών του παοκμάνια σχετικά με τη βέλτιστη διαδικασία προσέγγισης μια ευγενούς κορασίδας. Πρωτοπόρος από μια σκοπιά , ταγμένος στον υψηλό σκοπό του κυνηγιού και αποφασισμένος με αυθεντικά και άχαστα όπλα του παρελθόντος να αφήσει το αποτύπωμά του στις αιθέριες κορασίδες αυτής του γης.
Μεγάλε Αμρ σε προσκυνούμε εμείς οι πιστοί ακόλουθοι. Δείξε μας το δρόμο και με τη βοήθεια του αρχαίου αιγυπτιακού δικέφαλου γύπα θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τα χνάρια σου
ΥΓ : Εκεί στη ΠΑΕ αν έχετε δράμι μυαλό θα τον ανανεώσετε άμεσα . Εγώ δε θέλω να παίζει , δε με νοιάζουν τα γκολ και οι ασσίστ. Θέλω απλά να έχω τη τιμή να υποστηρίζω την ίδια ομάδα στην οποία παίζει ο ΑΜΡ.
Ίσως κάποιοι το θεωρήσουν ρατσιστικό αλλά πέραν του Μαγκτί Τολμπά δεν θυμάμαι άλλες περιπτώσεις αξιόπιστων παικτών του ΠΑΟΚ με μουσουλμανικό θρήσκευμα. Ειδικά Αιγύπτιους.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ίσως κάποιοι το θεωρήσουν ρατσιστικό αλλά πέραν του Μαγκτί Τολμπά δεν θυμάμαι άλλες περιπτώσεις αξιόπιστων παικτών του ΠΑΟΚ με μουσουλμανικό θρήσκευμα. Ειδικά Αιγύπτιους.