Σωστός...Δλδ ουσία. Όταν πιτσιρικάδες μαθαίναμε μπάσκετ τα 3 παραδείγματα Όχι και τόσο αθλητικών αλλά ουσιαστικών παιχτών ήταν.1 Μπερι 2 Μπανε 3 Πασπαλιε.barlow4 έγραψε:αυτος ο ποτκερ εχει παρα πολυ παραξενο στυλ.
ξερει να περναει τον αντιπαλο αλλα δειχνει σα να μην ξερει πως το καταφερε.
κανει πολυ καλες σεντρες αλλα πριν την κανει δινει την εντυπωση οτι θα βγει συρτη κ ψιλοτζουφια.
ξεπερναει αντιπαλους σε ταχυτητα κ δινει την εντυπωση αργοκαρουτας.
κατι σαν τον Μπερυ σε ποδοσφαιριστη μου κανει.
υγ.φυσικα ολο αυτο απο ενα βιντεακι ε?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Χαχαχχαχα πόσο ισχύει , τρέχει λες κουτσός είναι αυτός και αφήνει τον άλλον 5 μέτρα πίσωbarlow4 έγραψε:αυτος ο ποτκερ εχει παρα πολυ παραξενο στυλ.
κανει πολυ καλες σεντρες αλλα πριν την κανει δινει την εντυπωση οτι θα βγει συρτη κ ψιλοτζουφια.
-
Αν δείτε καλά την πορεία του πάντως στο transfermarket, λέει ότι έχει περάσει από Αρμενία κ από β Πορτογαλίας
Μην αγχώνεσαι macho ότι και να γίνει εμείς θα ξεφύγουμε είτε απ την καλή είτε απ την ανάποδηMacho έγραψε:Ζητώντας εκ των προτέρων συγνώμη για το χαλινάρι και το "ξενερωμα" αλλά καθώς βλέπω πως πάμε να ξεφύγουμε από την ανάποδη, δεν υπάρχει οριστική κατάσταση.

Αν έχει κάτι σαν σουτ ,κάτι σαν σέντρα και κάτι σαν τριπλά εμένα μου κάνει !barlow4 έγραψε:αυτος ο ποτκερ εχει παρα πολυ παραξενο στυλ.

εμένα πάντως μου άρεσε το ότι έχει σουτ και με τα δύο πόδια και η αλαγές που κάνει από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη κάτι που αρέσει πόλη στον λουτσέσκου !
Εδω ειχαμε Φουτσινι που σκονταφτε μπερδευε τα ποδια του και περνούσε τους αντιπαλους! Στον βραζιλιανο θα κωλωσουμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φταίει η κατανομή του σώματος...είναι λίγο χοντροκώλης, μέση δεν έχει καθόλου, ανεβάζει και την κάλτσα στο μπούτι και όλο μαζί είναι λίγο Μαίρη Πόπινς με ζαρτιέρες στο LIDO. Στη φάτσα δε με το αξύριστο φέρνει σε Κουρμπέλη. Να τον πάρουμε προτείνω.laska4 έγραψε:Χαχαχχαχα πόσο ισχύει , τρέχει λες κουτσός είναι αυτός και αφήνει τον άλλον 5 μέτρα πίσωbarlow4 έγραψε:αυτος ο ποτκερ εχει παρα πολυ παραξενο στυλ.
Καταρχάς καλή εβδομάδα σε όλους ένα-ένα ξεχωριστά ΠΑΟΚια εδώ.
Η άποψη μου είναι πως πάμε για 'μεγάλο ράφι να ακουμπήσουμε δλδ να πάρουμε παιχταράδες να κλειδώσουμε ομίλους να μπούμε για 1 φορά στην ιστορία μας CL και να πάρουμε το Πρωτάθλημα για πλάκα από Δεκ. και στα @@μας ο gayρος με τους παππούδες που παίρνει.
Το θέμα είναι όσο περνάνε οι 'μέρες αδέρφια κλείνουν και 'οι καλοί οι παίχτες σε πρωταθλήματα' και δεν βλέπω πάμε 24 ο μήνας και ανακοινώθηκε μόνο ο Rodrigo Soares και έρχονται Zvikovich/Μελιόπουλος/Μελίσας και από ότι διαβάζω κλείσαμε και έρχεται να ανακοινωθεί ο Mihaj
*Εκτός αν τους φέρουμε όλους μαζεμένους αρ.εξτρέμ/2 6αρο8αρια/αρ.μπακ μόνο αν βρεθεί κάτι καλό+ εξτρεμό-επιθετικός
Η άποψη μου είναι πως πάμε για 'μεγάλο ράφι να ακουμπήσουμε δλδ να πάρουμε παιχταράδες να κλειδώσουμε ομίλους να μπούμε για 1 φορά στην ιστορία μας CL και να πάρουμε το Πρωτάθλημα για πλάκα από Δεκ. και στα @@μας ο gayρος με τους παππούδες που παίρνει.
Το θέμα είναι όσο περνάνε οι 'μέρες αδέρφια κλείνουν και 'οι καλοί οι παίχτες σε πρωταθλήματα' και δεν βλέπω πάμε 24 ο μήνας και ανακοινώθηκε μόνο ο Rodrigo Soares και έρχονται Zvikovich/Μελιόπουλος/Μελίσας και από ότι διαβάζω κλείσαμε και έρχεται να ανακοινωθεί ο Mihaj
*Εκτός αν τους φέρουμε όλους μαζεμένους αρ.εξτρέμ/2 6αρο8αρια/αρ.μπακ μόνο αν βρεθεί κάτι καλό+ εξτρεμό-επιθετικός
Πάντως ο Βραζιλιάνος με κορμί Ζαμπά, φάτσα Κουρμπέλη και στυλ Μπέρυ, έχει περάσει από ξανά από Ευρώπη σε Σαλτσμπουργκ, Μπραγκα και Αρμενία. Έχει πάει και στην Ιαπωνία. Η ομάδα του τον αγόρασε 2 εκατομμύρια ευρώ, και ταιριάζει εδώ μια τράμπα με τον Ενρίκε που τον κοιτούσε τον χειμώνα η ιντερνασιοναλ.
- NIKOS_PAOK04
Δεν ξέρω αλλά εμένα αυτός ο παίχτης σε στυλ μου θυμίζει τον Μπάκα !
Ενώ δείχνει βαρύς είναι γρήγορος,έχει το γκολ αλλά προσπαθεί να το σιγουρέψει , έχει το ένας με έναν ,είναι Τανκ σε σωματότυπο και πολύ καλή ηλικία.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν χωράμε άλλον ξένο.
Ενώ δείχνει βαρύς είναι γρήγορος,έχει το γκολ αλλά προσπαθεί να το σιγουρέψει , έχει το ένας με έναν ,είναι Τανκ σε σωματότυπο και πολύ καλή ηλικία.Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν χωράμε άλλον ξένο.
- Mauricio-8-
Καλημέρα και από εμένα! Αναμένουμε μια καυτή εβδομάδα 40αρια και μεταγραφικες εκπλήξεις.