8. Amr Warda
- Μπαρκαρούτσος
Re: 74. Amr Warda
Μπήκα στο Insta της Merhan Keller... Τον έκανε βούκινο, αλλά τα περισσότερα είναι στα Αιγυπτιακά και δεν καταλαβαίνω τι της λέει...
Ντροπή που είχαμε τέτοιο άτομο στον ΠΑΟΚ! Να φύγει άμεσα, γιατί εκθέτει και τον Δικέφαλο εμμέσως... Συν ότι έχω ακούσει άσχημα πράγματα για όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη..
Ντροπή που είχαμε τέτοιο άτομο στον ΠΑΟΚ! Να φύγει άμεσα, γιατί εκθέτει και τον Δικέφαλο εμμέσως... Συν ότι έχω ακούσει άσχημα πράγματα για όσα έκανε στη Θεσσαλονίκη..
- Μπαρκαρούτσος
Taseos έγραψε:Να πηδηξει θελει ο νεανιας.οχι να δολοφονησει
Θέλει να πηδήξει όποια κινείται...ανεξάρτητα από την ηλικία της ή αν είναι σε γάμο.
- ΑποστόληςΑ
Χάχαχαχαχαχα σωστάMīngus έγραψε:Έπρεπε να στείλει στην Τραϊάνα Ανανία
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- fiorentinos
Α ρε Warda! Δεν πρόκειται να αλλάξεις ποτέ! Που να τον πουλησεις αυτόν. Αν κυνηγήσουν να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς αποζημίωση θα το πετύχουν με όλα αυτά. Εντωμεταξύ είναι μπλεγμένος και ο Χασαν του γαυρου στο θέμα.
θα χουφτωνε την μπακοδημου στο πρωτο επεισοδιο και θα ετρωγε και σουτι και μηνυση.
ρε φιλε στελνει σαν ηλιθιος μαλακιες παντου, κι εμεις να πηδηξουμε θελουμε αλλα δεν ξεφτιλιζουμε οποια δε μας καθεται και δεν στελνουμε σε οτι βρεθει μπροστα. Δημοσιο προσωπο ειναιTaseos έγραψε:Να πηδηξει θελει ο νεανιας.οχι να δολοφονησει
- Μπαρκαρούτσος
Ελα ρε ντιμ λες και έχει επίγνωση ο αιγύπτιος... Μυαλό 18χρονου έχει που η ζωή του είναι ενα παρτυ...
Νομίζω είναι πλεον δεδομένο πως είναι καμμένο χαρτι... Εγώ ελεύθερο θα τον αφηνα με ρήτρα για κουλα/οσφπ
Νομίζω είναι πλεον δεδομένο πως είναι καμμένο χαρτι... Εγώ ελεύθερο θα τον αφηνα με ρήτρα για κουλα/οσφπ