Άστα ο Μαουρίτσιο έχει ΜΠΑΝpanpangr77 έγραψε:Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχουμε ανακοινώσει τους ήδη κλεισμένους Ζιβκοβιτς και Μελλιοπουλο.Επισης σε τι κατάσταση είναι Βερνμπλουμ Μαουρίτσιο,είναι αλήθεια ότι ο Μαουρίτσιο έχει αρχίσει τρέξιμο?

Άστα ο Μαουρίτσιο έχει ΜΠΑΝpanpangr77 έγραψε:Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχουμε ανακοινώσει τους ήδη κλεισμένους Ζιβκοβιτς και Μελλιοπουλο.Επισης σε τι κατάσταση είναι Βερνμπλουμ Μαουρίτσιο,είναι αλήθεια ότι ο Μαουρίτσιο έχει αρχίσει τρέξιμο?
ΠΑΟΚ είσαιEttien έγραψε:Σύντομα θα έχουμε ανακοινωσεις. Αυτό βάση λογικής. Δεν μπορεί να ξεκινήσουμε προετοιμασία με έναν και μόνο χαφ (Μίσιτς)...
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο τα εξτρεμ όπου περιμένω εναν παικταρα εξτρεμ που να έχει και το γκολ εύκολο.NIKOS_PAOK04 έγραψε:Για μένα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 2 ποιοτικά χαφ 1 για να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα και ένα για να καλύψει την θέση των Κάνιας - Σάκχοφ
Άρα Μίσιτς,Σίλβα,Μεταγραφή,Μεταγραφή και αναμονή αρχικά για Βέρνμπλουμ και μετά για Μαουρίσιο και έτσι θα είμαστε στους αντίστοιχους Μισιτς- Κάνιας - Σάκχοφ - Ολιβέιρα- Μαουρίσιο και τον Βερμπλουμ στα πιτς
Ο Χολντμι είναι στο σκαλί που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω τώρα αν η καριέρα του πάει προς τα κάτω αυτός θα είναι και ο λόγος να έρθει και να προσπαθήσει να πάρει την προς τα επάνω αξία που επιθυμεί και πιστεύει ότι αξίζει.
Στα φορ θα μπορούσε και ο Ζαμπά να πάρει κάποια ματς σε περιπτώσει ανάγκης και δεν νομίζω πως με τα 2 παιδιά Ακπομ και Σβιντέρσκι χρειαζόμαστε και άλλον ενδεκαδάτο φορ !
Σε έναν πιτσιρικά που θα αρκεστεί στο να είναι τρίτο φορ κλείνω περισσότερο.
Η φετινή 25αδα + 2(Βιερίνια - Μαουρίσιο) θα είναι η εξής
3 Πασχαλάκης - Ζιφκοβιτς - Μελίσσας
2 Μάτος-Ροντρίγκεζ
4 Βαρέλα-Κρέσπο-Ιγκανσον-Μιχάι
2 Γιαννούλης - Τόσκα
5 Μίσιτς,Σίλβα,Βερνμπλουμ,Μεταγραφή,Μεταγραφή
4 Ζαμπα-Λημνιός-Ενρικε-Λάμπρου
2 Πέλκας - Μπισεσβαρ
3 Ακπομ - Σβιντερσκι-Μεταγραφή
Άλλωστε πολύ μεγαλύτερο ρόστερ από 25-27 ποδοσφαιριστές δεν μπορείς να το διαχειριστής το ίδιο εύκολα.
Με το Λουτσέσκου άλλη μια χρονιά και τους (16/25 ή 18/27) από έναν χρόνο και πάνω μαζί νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά.
Για την ακρίβεια στο ρόστερ έχουμε:Ettien έγραψε:Σύντομα θα έχουμε ανακοινωσεις. Αυτό βάση λογικής. Δεν μπορεί να ξεκινήσουμε προετοιμασία με έναν και μόνο χαφ (Μίσιτς)...