Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από joshua »

Την τυφλα τους δεν ξερουν οι δημοσιογραφοι χωρις να χαιρομαι για αυτο.Το μεταγραφικο παζαρι ειναι το καλοκαιρινο happening των οπαδων,ενα happening που αν το επικοινωνησεις σωστα,μπορει να δωσει εκτος απο ψυχολογια και εσοδα.Εμεις εχουμε επιλεξει ως τακτικη την μυστικοτητα στα ορια της υπερβολης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

thanasakiss4 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ αν θα πάμε σε λύση τύπου Καρελη που παίζει και σέντερ φορ και πλάγια ή σε καθαρό επιθετικό.Ξερω όμως ότι σε 3 διοργανώσεις δεν γίνεται να πάμε με 2 σέντερ φορ! Εγώ θα έπαιρνα καθαρό φορ, μεγαλύτερο σε ηλικία από τους υπάρχοντες που έχει το εύκολο γκολ και θα το χρειαστούμε ειδικα στην Ελλάδα που όλοι θα μας παίζουν ταμπούρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+4

ίσως ιδανικά ένα φορ δυνατό, μπαρουτοκαπνισμένο, με κεφάλι και καλές τοποθετήσεις στην περιοχή
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η τακτική φέτος είναι πολύ σωστή κάνεις δεν ξέρει τίποτα όλοι υποθέσεις κάνουν όποτε κάποιος μπορεί να γράψει ότι θα έρθουν 1 Ιουλίου παίχτες και σήμερα το βράδυ να βγάλει αποκλειστικό και καλά κάποιος πάλι για παίχτη π έκλεισε πριν 3 μέρες κ το μάθανε σήμερα μια χαρά το πάει ο Π.Α.Ο.Κ
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ας προσθέσω κι εγώ τις σημαντικές σκέψεις μου για τα μεταγραφικά μας!

3 φράγκα η βιολέτα τσιγκολελέτα τσιγκολελέτα!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εμενα παντως ο Χολτμπι μου αρεσει αρκετα.Παικτη στα 29 με το ταλεντο του,οσο και αν αδικησε τον εαυτο του,την εμπειρια και τις παραστασεις του δυσκολα βρισκεις και μαλιστα ελευθερο.Ο ΠΑΟΚ μετα και τους τραυματισμους εχει αδειασει λιγο απο προσωπηκοτητα και δεν μπορει να στραφει μονο σε ταλαντουχους νεαρους.
Έχω σοβαρές ενστάσεις για το αν έχει προσωπικότητα ο Χολτμπι τέτοια που να παίξει ηγετικό ρόλο, όταν στη θέση του συνωστίζονται ήδη ο αρχηγός Πέλκας κι ο Μπίσε.
Ταλέντο έχει, εμπειρία και παραστάσεις έχει, προσωπικότητα...δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:Τοσο ο Ακπομ,οσο και ο Σφιντερφσκι ειναι παικτες που νιωθουν πιο ανετα με την μπαλα στα ποδια και οταν κινουνται στα περιξ της περιοχης.Κατι αντιστοιχο ειναι και ο Γουελμπεκ που εκτος των αλλων δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να ερθει Ελλαδα.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ενα φορ για το κουτι,με καλο κεφαλι και δυνατο στις προσωπικες μονομαχιες.
Κάτι σαν τον Κουλούρη δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ο Χόλτμπυ είναι πολύ καλή περίπτωση ... 8ρο-10αρι με ποδοσφαιρικη παιδεία και θα μαρκάρει σωστά και θα πιέσει. Το πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα του μπορείτε να το διαπιστωσετε από τα αποτελεσματα που έφερε φέτος όταν έλλειψε τις τελευταίες αγωνιστικές...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πιο πιθανη περιπτωση για φορ εγω θεωρω αυτη του Ρωσου που γραφτηκε πριν κανα μηνα και ο Γιωργης ειχε χαρακτηρισει καλο παικτη.Τοτε βεβαια ειχε πει πως εχουμε 2 φορ κατι που ομολογω πως με ειχε αγχωσει αν εννοουσε Ακπομ και Σφιντερφσκι.

https://www.transfermarkt.co.uk/nikolay ... ler/300538

Ωραια περιπτωση φαινεται και αυτος ο Μουρικι που γραφτηκε ως εναλακτικη του Κουλουρη για την Τουλουζ και ως υποψηφιος για τον γαυρο αλλα δυσκολα θα ερχοταν για παγκο.

https://www.transfermarkt.com/vedat-mur ... ler/256267
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Τοσο ο Ακπομ,οσο και ο Σφιντερφσκι ειναι παικτες που νιωθουν πιο ανετα με την μπαλα στα ποδια και οταν κινουνται στα περιξ της περιοχης.Κατι αντιστοιχο ειναι και ο Γουελμπεκ που εκτος των αλλων δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να ερθει Ελλαδα.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ενα φορ για το κουτι,με καλο κεφαλι και δυνατο στις προσωπικες μονομαχιες.
Δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε το βαρύ 9άρι που περιγράφεις, ίσως και να'χεις δίκιο. Πάντως πολλά από τα χαρακτηριστικά που ζητάς συνήθως από το 9άρι, τα έχει ο Σβιντέρσκι. Πολύ καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα και καλά τελειώματα με τη μία. Όλα του τα γκολ στον ΠΑΟΚ προέρχονται μετά από ξεμαρκάρισμα και σουτ με μία επαφή. Μπορεί να χωλαίνει στο ψηλό παιχνίδι κόντρα σε ψηλά και δυνατά στόπερ αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να παίξει μόνος του στην κορυφή.

Το ότι έχει πολύ καλό σουτ είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα και όχι ο λόγος να παίζει εξτρέμ. Για εξτρέμ δεν έχει ούτε την σέντρα, ούτε την ντρίμπλα, ούτε την τεχνική.

Για 2ος επιθετικός συμφωνώ πως ταιριάζει, και ειδικά με τον Άκπομ. Και αυτό γιατί είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Άκπομ μπορεί να βγει εκτός περιοχής και να κρατήσει μπάλα, ενώ ο Σβιντέρσκι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που ανοίγει ένας παίκτης σαν τον Άκπομ.
Για να το εξηγήσω καλύτερα, αν μπορούσες να επιλέξεις παρτενέρ του Πρίγιο ποιον θα επέλεγες; Άκπομ ή Σβιντέρσκι; Εγώ πιστεύω hands down Άκπομ, γιατί Πρίγιο-Σβιντέρσκι είναι παρόμοιοι παίκτες.

Για Γουέλμπεκ, προφανώς και είναι δύσκολο να έρθει αλλά νομίζω πως κοιτάμε παίχτες που ενδιαφέρουν ομάδες όπως η Νιουκάστλ (Γκουντέλι, Βερνμπλουμ) και η Γαλατασαράι (Γκουντέλι, Χόλτμπι κλπ). Πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο είμαστε με αυτές και μπορεί να τους φάμε κάποιον παίκτη. 90% δε θα μας επιλέξουν, αλλά το 10% που θα έρθει εδώ θα κάνει τη διαφορά.
Στα χαρακτηριστικά, ο Γουέλμπεκ είναι μέτριος τεχνικά. Θες τελειώματα, θες ντρίμπλα, θες κεφαλιές, θες πάσες. Σε όλα μέτριος. Για Αγγλία. Αλλά σε φυσικά προσόντα είναι θηρίο. Ταχύτητα, δύναμη, άλμα. Ένα μαυρούκι που μπορεί να πηδήξει για κεφαλιά σε γεμάτη περιοχή, να φύγει σε ανοιχτό γήπεδο και να κοντραριστεί με δυνατά στόπερ. Για μένα έναν τέτοιον allaround παίκτη πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Το βαρύ 9αρι θα είναι απαραίτητο για τα λεωφορεία της ελληνικής λίγκας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα βλεπουμε πολυ διαφορετικα τα πραγματα Napoli οσον αφορα τον Πολωνο.Εγω τον βρισκω παικτη με εκπληκτικο ball handling με το αριστερο,μια χαρα ταχυτητα και τεχνικη και φυσικα καμια μα καμια σχεση με τον Πριγιοβιτς.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχουμε ανακοινώσει τους ήδη κλεισμένους Ζιβκοβιτς και Μελλιοπουλο.Επισης σε τι κατάσταση είναι Βερνμπλουμ Μαουρίτσιο,είναι αλήθεια ότι ο Μαουρίτσιο έχει αρχίσει τρέξιμο?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

joshua έγραψε:Την τυφλα τους δεν ξερουν οι δημοσιογραφοι χωρις να χαιρομαι για αυτο.Το μεταγραφικο παζαρι ειναι το καλοκαιρινο happening των οπαδων,ενα happening που αν το επικοινωνησεις σωστα,μπορει να δωσει εκτος απο ψυχολογια και εσοδα.Εμεις εχουμε επιλεξει ως τακτικη την μυστικοτητα στα ορια της υπερβολης.
Πράγματι
Από την άλλη η χρονιά είναι κρισιμοτατη, διότι πρέπει να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω
Και το κακό παραμονεύει και τον ΠΑΟΚ υπονομεύει
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Sick Bastard έγραψε:Το βαρύ 9αρι θα είναι απαραίτητο για τα λεωφορεία της ελληνικής λίγκας
Έτσι είναι η λιγκα μας έχει τις ιδιαιτερότητες της, πρέπει να προσμετρώνται και αυτές!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πού έχουμε φτάσει...
Εν μέσω μεταγραφικής περιόδου να βλέπουμε πρωτοσέλιδο τον Άκπομ στον σφ του Λονδίνου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”