Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
@mbison
Το θέμα δεν είναι αν ψάχνουμε απλά αντικαταστάτες, αλλά για παίχτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε ή είχαμε. Έχουν φύγει Κάνιας, Σάχοφ, Καντουρί. Θα έρθουν; (αν έρθουν) Ννταγιε, Σίλβα και μαζί με επιστροφή Βέρνμπλουμ, επιστροφή Μαουρίσιο, υπάρχει και ο Μίσιτς. Δεν μου φαίνεται εμένα αυτό κέντρο που μπορεί να κάνει ότι έκαναν οι άλλοι την χρονιά που μας πέρασε, να μας βάλουν και ομίλους τσ λ, και έχουν και 3 παιχνίδια την εβδομάδα. Σε πρώτη φάση ποιος θα είναι αντι-Μαουρίσιο; ο Σίλβα; Ίσως να μπορεί, δεν τον έχουμε δει ακόμα. Ποιος θα είναι αντι-Ολιβέιρα; αντι-Σάχοφ; κτλ και αν ο Βερνμπλουμ μετά από τόσο καιρό απραξίας βγάλει θλάση στην προετοιμασία;; πάμε να μπούμε ομίλους τσ λ με Μίσιτς-Σίλβα-Ννταγιέ;; Τα παιχνίδια στο τσ λ θέλουν ταχυδύναμη, μόνο ο Σίλβα μοιάζει να έχει την ανάλογη ταχυδύναμη σε συνδιασμό με τεχνική. Στα παιχνίδια με την Τσέλσι, και ας παίζαμε απέναντι σε μία από τις τοπ ομάδες του τοπ πρωταθλήματος, φάνηκαν όλες οι αδυναμίες του ρόστερ. Για το ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό, αλλά για ευρώπη; Πρέπει να έρθουν παίχτες που θα κάνουν την διαφορά, είμαι σίγουρος πως και ο Λουτσέσκου και ο Μπράνκο τέτοιους παίχτες θέλουν να φέρουν, και ο Σαββίδης δεν θα πει όχι, όσα χρήματα και να χρειάζονται
ΥΓ σωστή η κίνηση ανανέωσης του Μαουρίσιο, ώστε να μπορούμε τον Ιανουάριο ή του χρόνου το καλοκαίρι να τον πουλήσουμε σε Κίνες, Αραβίες, Τουρκίες. Παίχτης που ήρθε χωρίς να πληρώσουμε ομάδα, μόνο συμβόλαιο και μάνατζερς, έπαιξε και πρόσφερε αγωνιστικά πολλά, μπορεί με μία καλή πρόταση πχ 4-5εκ να κάνει απόσβεση ότι έχει ξοδευτεί για αυτόν
Το θέμα δεν είναι αν ψάχνουμε απλά αντικαταστάτες, αλλά για παίχτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε ή είχαμε. Έχουν φύγει Κάνιας, Σάχοφ, Καντουρί. Θα έρθουν; (αν έρθουν) Ννταγιε, Σίλβα και μαζί με επιστροφή Βέρνμπλουμ, επιστροφή Μαουρίσιο, υπάρχει και ο Μίσιτς. Δεν μου φαίνεται εμένα αυτό κέντρο που μπορεί να κάνει ότι έκαναν οι άλλοι την χρονιά που μας πέρασε, να μας βάλουν και ομίλους τσ λ, και έχουν και 3 παιχνίδια την εβδομάδα. Σε πρώτη φάση ποιος θα είναι αντι-Μαουρίσιο; ο Σίλβα; Ίσως να μπορεί, δεν τον έχουμε δει ακόμα. Ποιος θα είναι αντι-Ολιβέιρα; αντι-Σάχοφ; κτλ και αν ο Βερνμπλουμ μετά από τόσο καιρό απραξίας βγάλει θλάση στην προετοιμασία;; πάμε να μπούμε ομίλους τσ λ με Μίσιτς-Σίλβα-Ννταγιέ;; Τα παιχνίδια στο τσ λ θέλουν ταχυδύναμη, μόνο ο Σίλβα μοιάζει να έχει την ανάλογη ταχυδύναμη σε συνδιασμό με τεχνική. Στα παιχνίδια με την Τσέλσι, και ας παίζαμε απέναντι σε μία από τις τοπ ομάδες του τοπ πρωταθλήματος, φάνηκαν όλες οι αδυναμίες του ρόστερ. Για το ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό, αλλά για ευρώπη; Πρέπει να έρθουν παίχτες που θα κάνουν την διαφορά, είμαι σίγουρος πως και ο Λουτσέσκου και ο Μπράνκο τέτοιους παίχτες θέλουν να φέρουν, και ο Σαββίδης δεν θα πει όχι, όσα χρήματα και να χρειάζονται
ΥΓ σωστή η κίνηση ανανέωσης του Μαουρίσιο, ώστε να μπορούμε τον Ιανουάριο ή του χρόνου το καλοκαίρι να τον πουλήσουμε σε Κίνες, Αραβίες, Τουρκίες. Παίχτης που ήρθε χωρίς να πληρώσουμε ομάδα, μόνο συμβόλαιο και μάνατζερς, έπαιξε και πρόσφερε αγωνιστικά πολλά, μπορεί με μία καλή πρόταση πχ 4-5εκ να κάνει απόσβεση ότι έχει ξοδευτεί για αυτόν
-
Μαγκες εντελως συγγνωμη για το οφτοπικ...απλα επειδη αυτο το τοπικ ειναι χοτ κ ειστε πολλοι μεσα θελω βοήθεια...πριν κανα μηνα εφτιαξα το λογαριασμόστο φορουμ...κ επειδη συνεχεια για να μην κολλαει το κιν εμπαινα απο ανωνυμη περιήγηση μεχρι που πριν καμια βδομαδα μ βγαλε οτι δν μπορω να συνδεθώ κ πρεπει να γραψω εναν κωδικο απο μια φωτογραφίατην οποια δν μ βγαζε πουθενα..μπηκα κ απο υπολογιστή παλι τπτ...μεχρι που σκέφτηκα να μπω απτο κιν χωρις ανωνυμη...μπορειτε να μ πειτε τι παιζει σε περιπτωση που μ ξανασυμβει? Δηλαδω τι κωδικο να βαλω κ απο ποια φωτο που λεει?
- theodorosstefan
Μου αρεσει αυτη η μυστικοτητα. Φαινεται προσπαθουν για κατι δυσκολο. Μακαρι να πετυχει.
Εμενα παντως ο Χολτμπι μου αρεσει αρκετα.Παικτη στα 29 με το ταλεντο του,οσο και αν αδικησε τον εαυτο του,την εμπειρια και τις παραστασεις του δυσκολα βρισκεις και μαλιστα ελευθερο.Ο ΠΑΟΚ μετα και τους τραυματισμους εχει αδειασει λιγο απο προσωπηκοτητα και δεν μπορει να στραφει μονο σε ταλαντουχους νεαρους.Το προβλημα με τον γερμανο ειναι πως επι της ουσιας ειναι 8-10ρι με σαφης επιθετικους προσανατολισμους στο παιχνιδι και κατι αναλογο ειναι και ο Σιλβα.Δεν μπορει να ξεκινησει με αυτους τους 2 ως προσθηκες την χρονια η ομαδα,θα ειμαστε πολυ σοφτ.Λογικα ο ενας απο τους 2 που θα αποκτηθει σε πρωτη φαση πρεπει να ειναι 6-8ρι.Θα μπορουσε βεβαια να θεωρηθει αντιΕλ Καντουρι αλλα μετα αν αποκτηθει και εξτρεμ και επιθετικος,παρεα με την επιστροφη Λαμπρου ο συνωστισμος μπροστα γινεται εντονος.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δεν ξέρω αν έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ αν θα πάμε σε λύση τύπου Καρελη που παίζει και σέντερ φορ και πλάγια ή σε καθαρό επιθετικό.Ξερω όμως ότι σε 3 διοργανώσεις δεν γίνεται να πάμε με 2 σέντερ φορ! Εγώ θα έπαιρνα καθαρό φορ, μεγαλύτερο σε ηλικία από τους υπάρχοντες που έχει το εύκολο γκολ και θα το χρειαστούμε ειδικα στην Ελλάδα που όλοι θα μας παίζουν ταμπούρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω η ιδανική λύση είναι ένας παίκτης στυλ Danny Welbeck ή ακόμα και ο ίδιος. Που μπορεί να παίξει και αριστερά αλλά και σέντερ φορ με την ίδια ευκολία.
Με ένα σμπάρο καλύπτεις 2 θέσεις, ενώ δεν καπελώνεις ούτε τον Λάμπρου ούτε τα 2 πρότζεκτ στην επίθεση.
Ο Welbeck είναι ελεύθερος και ακούγεται για Γαλατά, Λάτσιο και ομάδες της Πρέμιερ.
Με ένα σμπάρο καλύπτεις 2 θέσεις, ενώ δεν καπελώνεις ούτε τον Λάμπρου ούτε τα 2 πρότζεκτ στην επίθεση.
Ο Welbeck είναι ελεύθερος και ακούγεται για Γαλατά, Λάτσιο και ομάδες της Πρέμιερ.
Δε ξέρω ρε συ τζος αν ο χολτμπι είναι ο ιδανικός
Τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον η πορεία του είναι πτωτική
Βέβαια ανέφερε ότι είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις..
Δεν έχει παίξει ποτέ σε Τσου Λου από την άλλη..
Τοσο ο Ακπομ,οσο και ο Σφιντερφσκι ειναι παικτες που νιωθουν πιο ανετα με την μπαλα στα ποδια και οταν κινουνται στα περιξ της περιοχης.Κατι αντιστοιχο ειναι και ο Γουελμπεκ που εκτος των αλλων δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να ερθει Ελλαδα.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται ενα φορ για το κουτι,με καλο κεφαλι και δυνατο στις προσωπικες μονομαχιες.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
θα συμφωνησω σε ολα με εναν αστερισκο. ο συνωστιμος μπροστα μπορει να ισχυει, μπορει και οχι. εξαρταται νομιζω απ το πλανο του Λουτσεσκου για το πως σκοπευει να προσεγγισει μια γεματη σεζον με αυξανομενη κρισιμοτητα αγωνων οσο προχωραμε προς το τελος της. θα ηθελα να ισχυει αυτο που λες, Σιλβα δλδ ως αντιΚαντουρι, Χολτμπι ως αντιΣακχωφ, και εναν πισω να δεσει τον αξονα.joshua έγραψε:Εμενα παντως ο Χολτμπι μου αρεσει αρκετα.Παικτη στα 29 με το ταλεντο του,οσο και αν αδικησε τον εαυτο του,την εμπειρια και τις παραστασεις του δυσκολα βρισκεις και μαλιστα ελευθερο.Ο ΠΑΟΚ μετα και τους τραυματισμους εχει αδειασει λιγο απο προσωπηκοτητα και δεν μπορει να στραφει μονο σε ταλαντουχους νεαρους.Το προβλημα με τον γερμανο ειναι πως επι της ουσιας ειναι 8-10ρι με σαφης επιθετικους προσανατολισμους στο παιχνιδι και κατι αναλογο ειναι και ο Σιλβα.Δεν μπορει να ξεκινησει με αυτους τους 2 ως προσθηκες την χρονια η ομαδα,θα ειμαστε πολυ σοφτ.Λογικα ο ενας απο τους 2 που θα αποκτηθει σε πρωτη φαση πρεπει να ειναι 6-8ρι.Θα μπορουσε βεβαια να θεωρηθει αντιΕλ Καντουρι αλλα μετα αν αποκτηθει και εξτρεμ και επιθετικος,παρεα με την επιστροφη Λαμπρου ο συνωστισμος μπροστα γινεται εντονος.
κατι αλλο. φαινεται απ το λιγοστο insight που παιρνουμε στα μεταγραφικα, οτι στα χαφ (ειτε κεντρικα ειτε ακραια) αρκετοι απ τους παικτες που κοιταμε πεφτουν πανω σε Γαλατα και Φενερ, που χουν κι αυτοι τα ιδια κενα. Απ τη μια ειναι θετικο γιατι φτασαμε να χτυπαμε ιδιου επιπεδου παικτες, απ την αλλη θεωρω οτι εχουν σαφες πλεονεκτημα στο οικονομικο κομματι. ειναι κι αυτο μια δυσκολια που ενδεχομενως συνανταμε.
Μια χαρα εχει παιξει τοσο σε Τσουλου με την φανελα της Σαλκε στα καλα της και ακομα περισσοτερο σε Γιουροπα.Ο Μπισεσβαρ μπροστα του ειχε ανυπαρκτο βιογραφικο οταν ηρθε και αναστηθηκε σε εμας.prax έγραψε:Δε ξέρω ρε συ τζος αν ο χολτμπι είναι ο ιδανικός
Ρε μπας κ περιμένουμε χολτμπι και γι αυτό δεν παίρνουμε Σίλβα??
Ίδια θέση παίζουν και σίγουρα δεν είναι εξαρια κ οι δυο
Ίδια θέση παίζουν και σίγουρα δεν είναι εξαρια κ οι δυο
Καλήμερα Κύριοι παίζει να είναι πρώτη φορά που συμφωνώ απολυτά με joshua ο holtby είναι παιχταράς αν έρθει θα κάνει παπάδες εδώ έκανε πλάκα ο μπεργκ των 50 συμμετοχών στν budesliga και των 5 γκολ που είναι κ φορ και δεν θα κάνει ο holtby των 200 συμμετοχών και των 60 γκολ οντάς χαφ πλάκα κάνουμε ο μπισεσβαρ ήρθε απο τουρκιά χωρίς το 1 δέκατο από την καριέρα του Γερμανού κ κάνει παπάδες.
Πάσο πάω αδερφέ για χολτμπι..
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι παιχταρα.
Ξέρεις τι όμως, λεγανε για την προηγούμενη βδομάδα ότι θα έκλειναν χαφ κ εξτρεμ εκτός Σίλβα, κ από χθες γράφουν ότι τελικά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα κλείσουν τελικά..
Καταλαβαίνω ότι οι καλοί παιχταραδες θέλουν χρόνο αλλά ψιλοαγχωνομαι γιατι καθυστερούν..
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι παιχταρα.
Ξέρεις τι όμως, λεγανε για την προηγούμενη βδομάδα ότι θα έκλειναν χαφ κ εξτρεμ εκτός Σίλβα, κ από χθες γράφουν ότι τελικά τις πρώτες μέρες του Ιουλίου θα κλείσουν τελικά..
Καταλαβαίνω ότι οι καλοί παιχταραδες θέλουν χρόνο αλλά ψιλοαγχωνομαι γιατι καθυστερούν..