Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαμ και κάτω έτσι απλά μωρακι μου φευγατο
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

karlat85 έγραψε:
Demir έγραψε:o κολκας ειπε ολοι θα ειναι προτζεκτ και οχι ετοιμοι παικτες...
Με αυτήν την λογική δύσκολο να έχουμε στόχο τους ομίλους

Στάλθηκε από το TA-1033 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην αρχή λέγαν για παίχτες γύρω στα 30 έμπειρους , Τσάμπιονς λιγκ και τέτοια..τώρα λένε για πρότζεκτ;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ξεχνάμε ότι χωρίς τους Καντουρί και Χατσερίδη ξεφορτωνόμαστε δύο παίκτες με συμβόλαια (καθαρά) 1,2 και 1,5 μυρίων κι αυτό μας δίνει οικονομική ευελιξία στον ερχομό των πρωτοκλασάτων στους οποίους στοχεύουμε.
Τα πραγματικά έσοδα πάντως για την ΠΑΕ δεν θα προκύψουν (ακόμη) από τις μεταγραφές, αλλά από την είσοδό μας στους ομίλους του Ch.L. Αν το καταφέρουμε μας φεύγει για τα καλά το - όποιο - άγχος του ffp.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Οταν ακουω για εγκριση Ιβαν με ποιανει το στομαχι μου. Τι θα πει εκγριση Ιβαν το team το προσελαβε γιατι ειναι επαγγελματιες τωρα αυτην την εκγριση την καταλαβαινω μονο εαν ειναι να υπερβουν το standar budget σε μισθοδοσια κτλπ απο αυτο που ειναι διαθεσιμο. Μακαρι μεχρι το πολυ σε μια εβδομαδα να εχουν κλεισει θεμα extrem και χαφαρου δεν εχουμε χρονο για χασιμο. Τωρα οσον αφορα πωληση Κουλουρη τα 3.5 κοντα θα ηταν οκ με κανα 25-30% μεταπωληση πραγματικα το 15 ειναι λιγο κριμα αλλα το καλο ειναι οτι πηραμε καλα λευτα για τον παιχτη. Εγω ακομα πιστευω οτι στον ΠΑΟΚ δεν θα μπορουσε να ποιασει αποδοση και θα εχανε αξια. Τωρα Γαλλια μπορω να πω πως ειναι ο καλυτερος προορισμος για αυτον και θα μπορεσει οντως να πετυχει σε μια μικρομεσαια ομαδα εκει περα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

karlat85 έγραψε:

Όσες πιθανότητες έχω να βγω ραντεβού με τη παπαβασιλείου , άλλες τόσες έχει ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επιστρεφω για λιγο με ενα γενικο σχολιο που πιστευω οτι θα πρεπει να μας προβληματισει.Η φετινη χρονια ειναι ισως απο τις πιο σημαντικες χρονιες για το ελληνικο ποδοσφαιρο και τις ευρωπαικες του φιλοδοξιες αν αυτες υπαρχουν.Αν μια χρονια πρεπει να κανουμε all in για την επιτευξη του στοχου της εισοδου σε ομιλους αυτη ειναι η φετινη, με οτι αυτο μπορει να σημαινει για τις μεταγραφες που αναμενουμε.Καλη συνεχεια σε ολους...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γειά σου ρε Δημήτρη! Να μας ξανάρθεις!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ότι all in κ να κάνεις θέλει κ τύχη. Αν σου τύχει ο Αγιαξ πχ δεν πα να χεις φέρει κ 4 πρωτοκλασατους, δυσκολεύει το πραγμα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

giapas έγραψε:
karlat85 έγραψε:

Όσες πιθανότητες έχω να βγω ραντεβού με τη παπαβασιλείου , άλλες τόσες έχει ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους.
Να σου δώσω τηλέφωνακι να κανονίσεις?
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Νταξει εδώ μπήκε η Κούλα με τα λιμα
λίγο τύχη στην κλήρωση θέλουμε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γειά σου ρε Δημήτρη! Να μας ξανάρθεις!
Αποστολη σε ενα φορουμ που φτανει στο σημειο να επιτιθεται σχεδον μαζικα στον psyxra, γιατι τολμησε να γραψει μια προσωπικη εκτιμηση για τις ικανοτητες του Σιλβα που δεν αρεσε σε καποιους, οι οποιοι τον προετρεψαν να σταματησει να αναφερεται για αυτον τον λογο στα αγωνιστικα και να περιοριστει στο τρολαρισμα των αντιπαλων δεν εχω θεση.Αυτη την στιγμη το φορουμ δεν λειτουργει με κανονες φορουμ.Οταν αποφασισει να το κανει εδω ειμαστε...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

karlat85 έγραψε:

Δεν είναι αυταπόδεικτο ότι η είσοδος στους ομίλους του CL είναι ο κατάλληλος δρόμος για την ανάπτυξη του Ευρωπαίου ΠΑΟΚ, η τουλάχιστον ίσως δεν είναι το πλέον κατάλληλο βήμα για αυτή. Τα χρήματα είναι πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Τα μειονεκτήματα πάμπολλα.

Είναι σίγουρο ότι έχουν γίνει πολλά "λάθη", άλλα από λανθασμένη αντίληψη, άλλα από ατυχία και ίσως και κάποια από επιλογή.

Η ομάδα απαιτείται να αναβαθμίσει τη βαθμολογική της θέση στο Ευρωπαϊκό σύστημα. Η κηδεία με την Έστερσουντ θα μας κυνηγάει για χρόνια. Η περσινή "εγκατάλειψη" το ίδιο.

Η είσοδος στους ομίλους δίνει μόνο 4 βαθμούς. Με αυτούς δεν κάνεις τίποτα. Αν έχεις πορεία χάρτινης, χωρίς νίκες και με τελευταία θέση που δεν θα σε οδηγήσει στο EL, την έκατσες τη βάρκα. Αντίθετα μια μετριοκαλή συμμετοχή στο EL και μέχρι τους 32 μπορεί να σου δώσει 10 βαθμούς, αλλά και καλούτσικα χρήματα. Συνεπώς ο δρόμος δεν είναι μονόδρομος και ο δύσκολος έχει πολλές στροφές και μπορεί να σε πετάξει και έξω
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Αγαπητε joshua ,δεν ειμαστε σωστο φορουμ επειδη καποιοι εκραξαν τον ψυχρα?σιγα την ιερη αγελαδα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ερωτηματα:
1. Ο Μίσιτς μένει?
2. Είναι δυνατόν να πάρουμε καθαρόαιμο αρ. μπακ?
Εγώ το αποκλείω γιατί έχουμε Γιαννούλη και απο το 2020 Βιειρινια, ενώ ο Τόσκα που ειναι κατα το ήμισυ αρ μπακ βολευει μια χαρα. Επισης εχουμε Ματος που μπορει να παιξει αριστερα κ περισσευει ο Σοαρες.
3. Θα παρουμε καθαρόαιμο φορ?
Προτιμάει ο Λουτσέσκου ψηλό, ογκώδη, δυνατό στα ψηλά, ή περιφερειακό πιο ευέλικτο? Σε κάθε περίπτωση θα ειναι παγκίτης πάντως. Εκτός και αν υπάρχει προοπτική πώλησης (μακροπρόθεσμα) του Ακπομ, τότε θα πρεπει να πεσουν αρκετα λεφτά για την αποκτηση του (μεταγραφή στυλ Ζαμπά).
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Mηπως το εχετε παρακει καποιοι με τον πσυχρα (και καθε πσυχρα??) ειδικα οταν βλεπεις να βγαζουν καποιο ποστ απαραδεκτα (οπως πχ το κοριτσακι με τη φανελα του Αρη που δεν το ειχε καν κανει μπλερ σε τετοια ηλικια κτλ κτλ)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”