Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ιδανικος αυτος demir... ελευθερος, απο χρονια με 10 γκολακια...μια χαρα...τετοιου στυλ παικτες ερχονται και με λιγοτερα στον ΠΑΟΚ που τους δινει την προοπτικη του τσου λου...
Το project Ακπομ θα πρέπει να στηριχτεί. Αυτό που θα χρειαστεί η ομάδα είναι ένας ακόμη επιθετικος (έμπειρος) για να μοιράζεται την θέση του μπακ απ με τον Σβιντερσκι.Napoli4 έγραψε:Παντως, τωρα με την αποχωρηση Κουλουρη εγω θα ηθελα να παρουμε και τριτο επιθετικο. Πιστευω δεν υπαρχει λογικη να παρουμε ενα ακομα project 20-25 χρονων, αφου εχουμε ηδη Ακπομ και Σβιντερσκι.
Οποτε λογικα καποιος εμπειρος και εκει εχεις δυο επιλογες. Ή παιρνεις καποιον για βασικο ή καποιον για 3ο...
Απο τη μια πιστευω ο Ακπομ ειναι μια χαρα για βασικος, ακομα και για το τσου λου, αλλα απο την αλλη με προβληματιζει που δεν εχει το ευκολο γκολ. Αν αυτο μας το δωσει ο Σβιντερσκι καλως, αλλιως θα εχουμε θεμα...
Εσεις τι λετε; βασικος ή τριτος επιθετικος χρειαζεται;
Ο Άκπομ είναι πολύ καλός παίκτης και εκτιμώ πως του χρόνου θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Μην ξεχνάμε πως είναι 23 χρονών και ακόμη δεν είχε γεμάτες χρονιές στα πόδια του.Napoli4 έγραψε:Παντως, τωρα με την αποχωρηση Κουλουρη εγω θα ηθελα να παρουμε και τριτο επιθετικο. Πιστευω δεν υπαρχει λογικη να παρουμε ενα ακομα project 20-25 χρονων, αφου εχουμε ηδη Ακπομ και Σβιντερσκι.
Οποτε λογικα καποιος εμπειρος και εκει εχεις δυο επιλογες. Ή παιρνεις καποιον για βασικο ή καποιον για 3ο...
Απο τη μια πιστευω ο Ακπομ ειναι μια χαρα για βασικος, ακομα και για το τσου λου, αλλα απο την αλλη με προβληματιζει που δεν εχει το ευκολο γκολ. Αν αυτο μας το δωσει ο Σβιντερσκι καλως, αλλιως θα εχουμε θεμα...
Εσεις τι λετε; βασικος ή τριτος επιθετικος χρειαζεται;
Όσο για το ερώτημά σου, ιδανικό θα ήταν, πάντα κατά την γνώμη μου, να αποκτήσουμε βασικό εξτρέμ που να μπορεί να παίξει και φορ.
Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, εκτιμώ πως πρέπει να πάμε σε 3ο φορ και όχι βασικό. Τρίτος μπορεί να είναι είτε κάποιος νεαρός π.χ. Γκαργκαλατζίδης, είτε ένας έμπειρος χαμηλότερης ποιότητας π.χ. Γέντρικσεν. Πολλοί θα διαφωνήσουν και θα με ρίξουν στην πυρά διαβάζοντας τα ονόματα. Όμως για τρίτο φορ η ομάδα δεν μπορεί να δώσει μεγάλο συμβόλαιο. Και με 100-200 χιλιάδες ευρώ, δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις καλύτερους παίκτες.
Ζαντε πολυ δυσκολο του Κουαλιαρέλα...Για μεγαλο παιχτη κατι τετοιο σκεφτομουν
[youtube]REatv_6QQ5g&t=230s[/youtube]

Να πάμε σε μια τόσο γεμάτη και απαιτητική χρονιά με ενάμιση φορ το θεωρώ εκ των πραγμάτων αδύνατο. Αν τραυματιστεί το άτι τι θα κάνουμε. Θα κοιτάζουμε τα παιχνίδια από την tv? Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί έμπειρο φορ, με λίγα χρήματα για την αγορά και καλούλι συμβόλαιο. Περιπτώσεις όπως πχ αυτή του Κεσερού.
μεχρι αρχες Ιουλιου πρεπει να υπαρχει ροστερ το οποιο να μπορει να παιξει προκριματικα τσουλου. Το να γεμισουμε αριθμητικα το ροστερ για το ροτεισιον της χρονιας η πιθανον τραυματισμους,μπορει να γινει και Αυγουστο
Νομίζω οτι αφού πουλήθηκε ο Κουλούρης θα φέρουν σίγουρα αντικαταστάτη. Βασικά θέλουμε σιγουρα 2 χαφ ενα εξτρεμ εναν επιθετικό και ενα αριστερό μπακ.
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:Ζαντε πολυ δυσκολο του Κουαλιαρέλα...Για μεγαλο παιχτη κατι τετοιο σκεφτομουν
![]()
Εγκρίνω μόνο και μόνο για το μούσι, δεν χρειάζεται καν να δω το βίντεο.
ΙΒΑΝ ΦΕΡ'ΤΟΝ!
Για 2ο - 3ο φορ καλή επιλογή θα μπορουσε να είναι ο συγκεκριμενος
https://www.transfermarkt.com/william-o ... eler/45347
https://www.transfermarkt.com/william-o ... eler/45347
- nikospaok66
- nikospaok66
Παιδιά επιθετικό σαν τον Μπέργκ δεν είχαμε ποτέ. Μην ειρωνεύεστε τουλάχιστον. Οκ?
Μην αρπαζεστε με το παραμικρό καλοί μου άνθρωποι.ασε που το σχόλιο πήγαινε στον σελοφαν.επισης μπέρδεψα το ποιος έγραψε τι.ειναι περασμένη κ η ώρα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 19 Ιουν 2019, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.