Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται να υπογράψει!Το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπενφικα ο παλιός μας γνωστός από την θητεία του στον γαυρο Λουμπομιρ Φεισα!!
Εγώ πάντως έχω μπει σε σκέψεις. Λέγαν πως θα έρθουν 3 παιχτες. Εξτρέμ οχταρι και δεκαρι και μου έκανε εντύπωση γιατί στο 10 ειμαστε κομπλε.
Ομως, αν ερθει ένας άπειρος παίχτης όπως ο Γκαρσία στα εξτρεμ, την εμπειρία στα πλαγιά μπορεί να τη δώσει ο Μπισε ή ακομα και ο Βιειρινια, και να παρουμε στο 10 εναν έμπειρο παικτη-ονομα με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Αν γινει ετσι, δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο Γκαρσία, αλλά αν δεν ερθει τουλαχιστον ενας έμπειρος παικτης στην μέσοεπιθετική 3αδα, τοτε το θεωρώ λαθος.
Δε νομίζω παντως να κλείσει ο Ματέο αφού το έχει διαψεύσει χ2 ο Γιώργης.
Ομως, αν ερθει ένας άπειρος παίχτης όπως ο Γκαρσία στα εξτρεμ, την εμπειρία στα πλαγιά μπορεί να τη δώσει ο Μπισε ή ακομα και ο Βιειρινια, και να παρουμε στο 10 εναν έμπειρο παικτη-ονομα με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Αν γινει ετσι, δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο Γκαρσία, αλλά αν δεν ερθει τουλαχιστον ενας έμπειρος παικτης στην μέσοεπιθετική 3αδα, τοτε το θεωρώ λαθος.
Δε νομίζω παντως να κλείσει ο Ματέο αφού το έχει διαψεύσει χ2 ο Γιώργης.
@ Maouricio-8 ακα petros1988 (1988; σοβαρά τώρα; )
Που το ξέρεις;
Ποιος το λέει;
Που το ξέρεις;
Ποιος το λέει;
- sourmenetes
- Moderator
-
Έκλεισε ΦενερμπαχτσεMauricio-8- έγραψε:Έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται να υπογράψει!Το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπενφικα ο παλιός μας γνωστός από την θητεία του στον γαυρο Λουμπομιρ Φεισα!!
φέρτε φέισα και γκουντέλι και τα σερβάκια θα μας πάνε στους ομίλοι
πέρα από την πλάκα πάντως, τέτοιας ποιότητας παίχτη χρειαζόμαστε στα χαφ
πέρα από την πλάκα πάντως, τέτοιας ποιότητας παίχτη χρειαζόμαστε στα χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 18 Ιουν 2019, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο παπάς δεν κράτησε ούτε 5 λεπτά.Luigi Vampa έγραψε:Έκλεισε ΦενερμπαχτσεMauricio-8- έγραψε:Έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται να υπογράψει!Το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπενφικα ο παλιός μας γνωστός από την θητεία του στον γαυρο Λουμπομιρ Φεισα!!
Συγχαρητήρια Πέτρο1988. Συνέχισε με τις παπαριές
- Sick Bastard
Ε, δύο έχειobanebane έγραψε:Ποσους εξτρεμ να ανακοινωσει ο γαυρος; Για δυο ομαδες εχει μαζεψει στη θεση αυτη.
Απο την αλλη,αν ερχεται σε εμας,περιμενα κατι πολυ καλυτερο,μη γραφουμε τα ιδια ομως,ετσι και αλλιως ο Γιωργης εχει διαψευσει και πρεπει να τον εμπιστευτουμε.
- navigator11
Ποιός Φέισα ρεεε; Αρχιαπάτη παίχτης! Τον είχαν "σπρώξει" οι π@υστηδες υποτίθεται στο ομότιμο ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ εκ Πορτογαλίας κάπου 5εκLuigi Vampa έγραψε:Έκλεισε ΦενερμπαχτσεMauricio-8- έγραψε:Έχει συμφωνήσει σε όλα και έρχεται να υπογράψει!Το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπενφικα ο παλιός μας γνωστός από την θητεία του στον γαυρο Λουμπομιρ Φεισα!!

Sick Bastard έγραψε:Ε, δύο έχειobanebane έγραψε:Ποσους εξτρεμ να ανακοινωσει ο γαυρος; Για δυο ομαδες εχει μαζεψει στη θεση αυτη.
Απο την αλλη,αν ερχεται σε εμας,περιμενα κατι πολυ καλυτερο,μη γραφουμε τα ιδια ομως,ετσι και αλλιως ο Γιωργης εχει διαψευσει και πρεπει να τον εμπιστευτουμε.
Σωστό και αυτό.
-
Παντως εχει αποδειχτει αρκετες φορες οτι ο νικοβλακοπουλος εχει καλη μανατζερικη πληροφορηση ακομα και στα του ΠΑΟΚ.pagotatzis έγραψε:Κλασική περίπτωσηsourdos4 έγραψε:Από την Ισπανία μου λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πάρει τον Ματέο Γκαρσία (του Άρη) με 3 εκ. Ευρώ στη Λας Πάλμας. Από Νικολακόπουλο γαυρετα.
Όταν ανακοινωθεί από τον γαύρο να μας πουλήσουν παπά πτι και καλά
προτίμησε τον γαύρο
Πόσες φορές πρέπει να το διαψεύσει ο Κοντογιώργης ;
Γράφουν για τον Τζουτζακ στα εξτρέμ, παιχταρας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μισθοφόρος ολκής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 18 Ιουν 2019, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
που;obanebane έγραψε:Γράφουν για τον Τζουτζακ στα εξτρέμ, παιχταρας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μισθοφόρος ολκής.