Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1/3/09 16:45 Προβλέψεις και σχόλια αγώνα
Εγω παντως το βλεπω διπλο...ευκολα δυσκολα διπλο!!!!
Τιποτε αλλο!!!
Τιποτε αλλο!!!
τελικα αδερφια εβγαλα ακρη....
η θυρα 8 δεν ειναι αυτο το κοτετσι που μοιαζει σαν πεταλο...αλλα ειναι δεξια απο εκει οπως βλεπει κανεις τη φωτο του PAOK87...
οχι εκει που καθομασταν περσι αλλα διπλα στα (και καλα) επισημα τους που συνορευει αριστερα με την θυρα 1 που θα ειναι κλειστη και φυσικα δεξια με το κοτετσι (θυρα 9 που δεν πωλουνται εισιτηρια και πιο δεξια η θυρα 7 εκει που μας ειχαν περσι....)
η θυρα 8 δεν ειναι αυτο το κοτετσι που μοιαζει σαν πεταλο...αλλα ειναι δεξια απο εκει οπως βλεπει κανεις τη φωτο του PAOK87...
οχι εκει που καθομασταν περσι αλλα διπλα στα (και καλα) επισημα τους που συνορευει αριστερα με την θυρα 1 που θα ειναι κλειστη και φυσικα δεξια με το κοτετσι (θυρα 9 που δεν πωλουνται εισιτηρια και πιο δεξια η θυρα 7 εκει που μας ειχαν περσι....)
καλημέρα παιδιά...
δυστυχώς οι συγκεκριμένες θύρες είναι για τον π##τ$ο...
http://www.stadia.gr/travel/travel-nsmyrni-f-gr.html
διαβάστε και το κείμενο από κάτω
δυστυχώς οι συγκεκριμένες θύρες είναι για τον π##τ$ο...
http://www.stadia.gr/travel/travel-nsmyrni-f-gr.html
διαβάστε και το κείμενο από κάτω
Εντάξει μπάλα δε θα δούμε από κει που θα μαστε (θα το δούμε σε βίντεο όταν γυρίσουμε σπίτι
), αλλά θα πάμε να φωνάξουμε ΕΝΑ μόνο σύνθημα!
Γ@μήστε τον π@ύστη τον ολυμπι@κό!

Γ@μήστε τον π@ύστη τον ολυμπι@κό!
δυστυχως για προσωπικους λογους δε θα μπορεσω να παω στη Ν.Σμυρνη.
Οσα αδερφια πατε,ήρεμα και να ξελαρυγγιαστειτε για το διπλο.
Οι πανιωνιοι ειναι προσφυγακια και αυτοι, δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεις.
Στα αγωνιστικα,περιμενω και εγω να δω το 4-4-2 του Σαντος σε εκτος εδρας,με ανυπομονησια.
Η προσβαση στο γηπεδο ειναι ευκολη(για οσους πανε 1η φορα) και σε συνδυασμο οτι πριν και μετα το παιχνιδι θα εχει ακομα φως,διευκολυνει την κατασταση.
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλο στη χαβουζα!
Οσα αδερφια πατε,ήρεμα και να ξελαρυγγιαστειτε για το διπλο.
Οι πανιωνιοι ειναι προσφυγακια και αυτοι, δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεις.
Στα αγωνιστικα,περιμενω και εγω να δω το 4-4-2 του Σαντος σε εκτος εδρας,με ανυπομονησια.
Η προσβαση στο γηπεδο ειναι ευκολη(για οσους πανε 1η φορα) και σε συνδυασμο οτι πριν και μετα το παιχνιδι θα εχει ακομα φως,διευκολυνει την κατασταση.
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ διπλο στη χαβουζα!
- tsipaoktsi
Η θύρα 8 είναι η τελευταία από δεξιά από τα επίσημα και χωράει 850 άτομα, για λόγους ασφαλείας μας έδωσαν 500...
Πήγαμε και πήραμε χθες εισιτήρια για αλλού.Οι κουφάλες μας είπαν πως στην 7 που είναι δίπλα στην 8 ( και εκεί τους ζητήσαμε) έχουν - και καλά - τελειώσει,ΠΑΟΚ ΕΣΑΙ και δε μασάς, πουλήσαμε τρέλλα και εκεί μέσα...
Δώσε όπου θες, είπαμε, έτσι κι αλλιώς εμείς στην 8 θα πάμε, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ," βάζεις στοίχημα πως δε θα πάτε?" ανταπάντησαν,δεν παίρνετε εισιτήρια πετάχτηκε ο ένας από τους δύο σαπιοκοιλιάδες που ήταν εκεί,
-και ποιός το λέει αυτό? του λέω, ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Μας δώσανε με το ζόρι 4 με 2 αστυνομικές ταυτότητες, όταν τους ζητήσαμε και πέμπτο μας αρνήθηκαν πεισματικά," καλά, θα έρθουμε και αύριο και με άλλες ταυτότητες" τους είπαμε !!!Όση ώρα διαρκούσε η αψιμαχία, ο ένας χοντρός πάνθηρας έλεγε ο λαός του ΠΑΟΚ υπάρχει παντού ενώ ,σε έναν άλλον που είχε πάει να πάρει εισιτήρια για φίλους του Παοκτσήδες δεν του έδωσαν ...Γενικά ήταν αγενέστατοι....
Αυτά για όσους πάνε σήμερα να αγοράσουν εισιτήρια....και για όσους πιστεύουν πως μας πάνε με χίλια οι πανιώνιοι...
Πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ,μπαίνεις από τις θύρες 5-6, και δίνουν δύο σε κάθε έναν με την επίδειξη ταυτότητας.Ίσως αν το παίξεις πανιωνάκι τα πράγματα να είναι πιο εύκολα, διαφορετικά,αλλά καλύτερα νεκρός παρά να σ΄αρνηθώ ΠΑΟΚΑΡΑ μου για ένα κωλοεισιτήριο...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ !
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
Πήγαμε και πήραμε χθες εισιτήρια για αλλού.Οι κουφάλες μας είπαν πως στην 7 που είναι δίπλα στην 8 ( και εκεί τους ζητήσαμε) έχουν - και καλά - τελειώσει,ΠΑΟΚ ΕΣΑΙ και δε μασάς, πουλήσαμε τρέλλα και εκεί μέσα...
Δώσε όπου θες, είπαμε, έτσι κι αλλιώς εμείς στην 8 θα πάμε, ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ," βάζεις στοίχημα πως δε θα πάτε?" ανταπάντησαν,δεν παίρνετε εισιτήρια πετάχτηκε ο ένας από τους δύο σαπιοκοιλιάδες που ήταν εκεί,
-και ποιός το λέει αυτό? του λέω, ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Μας δώσανε με το ζόρι 4 με 2 αστυνομικές ταυτότητες, όταν τους ζητήσαμε και πέμπτο μας αρνήθηκαν πεισματικά," καλά, θα έρθουμε και αύριο και με άλλες ταυτότητες" τους είπαμε !!!Όση ώρα διαρκούσε η αψιμαχία, ο ένας χοντρός πάνθηρας έλεγε ο λαός του ΠΑΟΚ υπάρχει παντού ενώ ,σε έναν άλλον που είχε πάει να πάρει εισιτήρια για φίλους του Παοκτσήδες δεν του έδωσαν ...Γενικά ήταν αγενέστατοι....
Αυτά για όσους πάνε σήμερα να αγοράσουν εισιτήρια....και για όσους πιστεύουν πως μας πάνε με χίλια οι πανιώνιοι...
Πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ,μπαίνεις από τις θύρες 5-6, και δίνουν δύο σε κάθε έναν με την επίδειξη ταυτότητας.Ίσως αν το παίξεις πανιωνάκι τα πράγματα να είναι πιο εύκολα, διαφορετικά,αλλά καλύτερα νεκρός παρά να σ΄αρνηθώ ΠΑΟΚΑΡΑ μου για ένα κωλοεισιτήριο...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ !
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
Περυσι πηγαιναμε στην Αθηνα να παιξουμε με τον Πανιωνιο εχοντας ενα καλο σερι απο ηττες και ισοπαλιες, εχοντας φαει πολλα γκολ (ειδικα καποια ηταν εντελως χαζα... -"μεγαλε" Φερναντεζ" δε μου ελειψες καθολου-) και παιζοντας ελεϊνη μπαλα χωρις ιχνος παθους...
Τελικα πηραμε Χ σε ενα απο τα λιγα παιχνιδια που δε φαγαμε γκολ.
Φετος τα πραγματα ειναι διαφορετικα σε τεραστιο βαθμο! Η ομαδα ειναι δευτερη σταθερα, εχουν ερθει παιχταραδες, εχει ηρεμησει ο κοσμος και ο προπονητης και ετοιμαζομαστε για να κανουμε το καλυτερο φινις!
Διπλο και εκει, παμε γερα τους επομενους 2 μηνες και μετα ετοιμαζουμε βαλιτσες!!!
Τελικα πηραμε Χ σε ενα απο τα λιγα παιχνιδια που δε φαγαμε γκολ.
Φετος τα πραγματα ειναι διαφορετικα σε τεραστιο βαθμο! Η ομαδα ειναι δευτερη σταθερα, εχουν ερθει παιχταραδες, εχει ηρεμησει ο κοσμος και ο προπονητης και ετοιμαζομαστε για να κανουμε το καλυτερο φινις!
Διπλο και εκει, παμε γερα τους επομενους 2 μηνες και μετα ετοιμαζουμε βαλιτσες!!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που της είχαν διατεθεί για τον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Πανιωνίου έχουν εξαντληθεί. Παρακαλούνται θερμά όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο να αποφύγουν την μετάβασή τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, καθώς δεν θα διατεθούν επιπλέον εισιτήρια για την θύρα που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 2281126015
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Marcos Antonio και Sznaucner προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Garcia ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Ρίζο, Αθανασιάδη, Αραμπατζή, Δάρλα, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Χούτο, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Muslimovic, Sorlin, Veron, Vierinha.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 8113501703
μπακαγιοκο στην αποστολη,εκτος αναστασακος
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 2281126015
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Marcos Antonio και Sznaucner προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Garcia ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Ρίζο, Αθανασιάδη, Αραμπατζή, Δάρλα, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Λάκη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Χούτο, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Muslimovic, Sorlin, Veron, Vierinha.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 8113501703
μπακαγιοκο στην αποστολη,εκτος αναστασακος
Μαλακωσε ο Φερναντο. Υποπτευομαι κανενα συγκινησιακο ξεσπασμα του Μπακαγιοκο στην προπονηση σαν αυτο μετα το γκολ που εβαλε στη Λαρισα...paok87 έγραψε: μπακαγιοκο στην αποστολη,εκτος αναστασακος

ομαρ αν θυμαμαι καλα μεσα στην εβδομαδα ειχε γινει και ενα μικροεπεισοδιο με σαντος-αναστασακο στην προπονηση...ειχε κανει ενα σκληρο μαρκαρισμα ο αναστασακος στον μπακα και ο στρατηγος τρελαθηκε και ισως του δειχνει ποιος ειναι το αφεντικο...
Τι γινεται σε αυτες τις προπονησεις του ΠΑΟΚ ρε γαμωτο... Και υστερα λεμε να φυτεψουμε λευκες στο προπονητικο μας κεντρο...
"Εφιαλτης στην προπονηση με τις λευκες..."
"Εφιαλτης στην προπονηση με τις λευκες..."
Eγώ πιο πολύ γουστάρω μπακα απο αναστασάκο... Ο αναστασακος είναι αργός και ψηλός... Ο μπάκα είναι πιο γρήγορος με τριπλα κτλ... Πάντως θα παίξουμε επιθετικα... Ξύπνησε ο φερνάντο
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι δεν ξεχωρίζω ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο...
Γκολ να βάζουμε κι ας τα βάζει κι ο Χαλκιάς...

Γκολ να βάζουμε κι ας τα βάζει κι ο Χαλκιάς...

- sidpanos
ξέρει βρε ο σάντος τι κάνει........Αν παίξει με 4-5-1 ο μόνος μπροστά είναι συνήθως ψηλός....Γι αυτό αφήνει έξω μπάκα...Τώρα με δύο επιθετικούς,αν δεν πάει κάτι καλά,θα έχει και τον γρήγορο στον πάγκο....
-
Μολις γυρισα απο νεα σμυρνη,μας εβγαλαν την πιστη οι μαλακες...
1 ταυτοτητα 2 εισιτηρια,γαμω την τρελα μου το ειπανε πανω απο 10 φορες,να μην μου δινουν με τπτ αλλα 2 εισιτηρια,τελικα εστειλα εναν πανθηρα κ μου πηρε αλλα 2...
Μου κανει στην αρχη ο χοντρος,ΠΑΟΚ εισαι?του λεω εγω οχι,κ μολις εβγαινα του κανω κ να ξερετε οτι ολο το γηπεδο αυριο ασπρομαυρο θα ειναι 8) ...
Τελικα για την 2 πηρα αλλα δν νομιζω να βρεθω στην 2...

1 ταυτοτητα 2 εισιτηρια,γαμω την τρελα μου το ειπανε πανω απο 10 φορες,να μην μου δινουν με τπτ αλλα 2 εισιτηρια,τελικα εστειλα εναν πανθηρα κ μου πηρε αλλα 2...
Μου κανει στην αρχη ο χοντρος,ΠΑΟΚ εισαι?του λεω εγω οχι,κ μολις εβγαινα του κανω κ να ξερετε οτι ολο το γηπεδο αυριο ασπρομαυρο θα ειναι 8) ...
Τελικα για την 2 πηρα αλλα δν νομιζω να βρεθω στην 2...