Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Kαλο το οτι ξεκιναει προετημασια ο Βερνμπλουμ. Βασικα εγω αυτο που καταλαβα απο αυτα που εχουν πει ειναι οτι στο πρωτο ματς αναμενεται να ειναι available να παιξει αλλα οχι ετοιμος για βασικος.
Θα δουμε φυσικα πως θα παει και θα δειξει οταν πιασουμε τα φιλικα της προετημασιας.
Θα δουμε φυσικα πως θα παει και θα δειξει οταν πιασουμε τα φιλικα της προετημασιας.
Ο Σίλβα θα έρθει σίγουρα;
Γιατί από το ''έρχεται'' πέρασαν πόσες μέρες κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Γιατί από το ''έρχεται'' πέρασαν πόσες μέρες κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
- Mauricio-8-
Ο Σίλβα αν θέλαμε να ρθει θα ήτανε ήδη εδώ κάτι άλλο παίζει! Δεν είναι πρόβλημα ούτε τα λεφτά ούτε το συμβόλαιό ούτε η μη κοινοτική.Το θέμα είναι ότι πρέπει να λυθούνε πολλά μέτωπα μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.Οπως και με τον Κανιάς κάτι παίζει δεν γίνεται ο Παίκτης να θέλει να μείνει να γράφε στο ινστα διαφορά και να μην έχει ανανεώσει ακόμη.Τωρα όπως όλα δείχνουνε μετά τον Σακοφ θα χερετησει και ο Κανιάς κάτι που σημαίνει ότι θέλουμε Χαφ για να είναι στην προετοιμασία.Πρεπει να δούμε τι θα γίνει και με του Χάριση Μυστακιδη Κιτσιου Ουαρντα Χατζηισαια Κουλουρη Μουλεν Δεληγιάννιδης Μιχόγεβιτς σχετικά με το μέλλον τους θα πουληθουνε θα δωθουνε δανεικοί η τους υπολογίζουμε και αν ναι ποιους υπολογίζουμε?Είναι πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρισουμε μετά σε ενδεχόμενο που φύγει ο Ελ κάντουρι θα αποκτηθεί παίκτης?Όπως όλα δείχνουνε στα εξτρεμ θα έχουμε του χρόνου Μεταγραφη, Λάμπρου, Ζαμπα, Λημνιο, Ενρικε.Μετά στα στόπερ σαν 4ος στόπερ μετά τους Βαρελα Κρεσπο Ινγανσον θα μεινει ένας εκ των Μιχόγεβιτς η Χατζηισαια η κάποιος πιτσιρικάς? Είναι πολλά τα ερωτήματα.Για να δούμε το σίγουρο είναι ότι θέλουμε άμεσα 2 χαφ για το κέντρο.
Τι έγινε? από το έρχονται τα δέματα, τώρα πρέπει να αδειάσει η ταχυδρομική θυρίδα για να τα παραλάβουμε?
- Mauricio-8-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολύ νέκρα παντως.. αλλιώς την περίμενα την βδομάδα..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ νεκρα που να ερθουν κ οι καυσωνοι....δεν παλεύεται με τίποτα η κατάσταση...

Αν ο Μπράνκο είναι στην Πορτογαλία, και μιλάει με Πόρτο για Ολιβέιρα, το βρίσκω πολύ πιθανό στο τέλος να βρεθεί ο τρόπος να μείνει εδώ ο Σέρτζιο και να είναι από την αρχή της προετοιμασίας διαθέσιμος. Σίγουρα θα τρέξει και αρκετές άλλες περιπτώσεις, αν πραγματικά βρίσκεται στην Πορτογαλία όπως γράφουν
-
Αντε το κερατο μ αρχισαν κ οι ζεστες ανακοινωστε εστω τον γκρομπαρι της ξανθης εστω τον μελιοπουλο να περασει η ωρα μας ρε παιδια
για μάς διάβασες;
Το βρήκα σε Ισπανία μεριά... για 3 χαρτιά μιλάνε.
https://www.laprovincia.es/ud-las-palma ... source=rss
Το βρήκα σε Ισπανία μεριά... για 3 χαρτιά μιλάνε.
https://www.laprovincia.es/ud-las-palma ... source=rss
- Maximus
Αντε παιχταραδες μου, 13 Ιουνίου πήγε... Ανακοινωστε το πουλεν μου, να τελειωνουμε...
- paok re niamou
Dim κανένα νέο από τη κορασιδα στο γυμναστήριο έχουμε ?
Τους γλουτούς τους γυμνασε η θα έχουμε θέματα πλαδαροτητας στα σημεία αυτά ?
Τους γλουτούς τους γυμνασε η θα έχουμε θέματα πλαδαροτητας στα σημεία αυτά ?