Γράφτηκε προχθές αν δεν κάνω λάθος από κάποιον εδώ, ότι θα θα ακουστεί αυτόςmbison έγραψε:Χαλικοτρωτός ειπε για ενδιαφερον για Ολλανδο Ζερμεν Λενς που αμοιβεται με 3εκ στην Μπεσικτας
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
δοκιμαζα τα αντανακλαστικα σου.navigator11 έγραψε:Ρεεεεε Κεεεεεννννbarlow4 έγραψε:τωρα σοβαρα?![]()
Έχει περάσει σε όλους πως η τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι 25/6, εξού και η ανυπομονησία.
Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος αρχίζει 1/7. Το ρόστερ μας είναι ήδη γεμάτο με εξαίρεση τα 8άρια, που ακόμα κι εκεί με την αγορά του Σίλβα συμπληρώνουμε 4άδα (Σίλβα, Βερνμπλουμ, Μίσιτς, Μπαλογιάννης). Ουσιαστικά με ένα 8άρι το επόμενο 20ήμερο είμαστε φιξ από άποψη ποσότητας σε όλες τις θέσεις.
Ποιοτικά έχουμε κάποια κενά, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλα, αναλογικά με τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Πασχαλάκης
Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Γιαννούλης
Βέρνμπλουμ - Μεταγραφή
Ζαμπά - Πέλκας - Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σίλβα, Λημνιός, Σβιντέρσκι
Ακόμα κι έτσι έχουμε μία πολύ καλή 18άδα. Οπότε υπομονή για να έρθουν αυτοί που πρέπει, και όχι αυτοί που προστάζει η πίεση του χρόνου. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και σε ενδεχόμενη καθυστέρηση, παίκτες όπως ο Ελ Καντουρί και ο Ενρίκε μπορούν να καλύψουν ενδεχόμενα κενά. Πώληση χωρίς άμεση αντικατάσταση δε θα γίνει.
Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος αρχίζει 1/7. Το ρόστερ μας είναι ήδη γεμάτο με εξαίρεση τα 8άρια, που ακόμα κι εκεί με την αγορά του Σίλβα συμπληρώνουμε 4άδα (Σίλβα, Βερνμπλουμ, Μίσιτς, Μπαλογιάννης). Ουσιαστικά με ένα 8άρι το επόμενο 20ήμερο είμαστε φιξ από άποψη ποσότητας σε όλες τις θέσεις.
Ποιοτικά έχουμε κάποια κενά, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλα, αναλογικά με τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Πασχαλάκης
Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Γιαννούλης
Βέρνμπλουμ - Μεταγραφή
Ζαμπά - Πέλκας - Μπίσεσβαρ
Άκπομ
Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σίλβα, Λημνιός, Σβιντέρσκι
Ακόμα κι έτσι έχουμε μία πολύ καλή 18άδα. Οπότε υπομονή για να έρθουν αυτοί που πρέπει, και όχι αυτοί που προστάζει η πίεση του χρόνου. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και σε ενδεχόμενη καθυστέρηση, παίκτες όπως ο Ελ Καντουρί και ο Ενρίκε μπορούν να καλύψουν ενδεχόμενα κενά. Πώληση χωρίς άμεση αντικατάσταση δε θα γίνει.
-
montekristo
o βερνμπλουμ δεν ξερεις αν θα ειναι ετοιμος ομως
αυτος ειναι ο προβληματισμος
αυτος ειναι ο προβληματισμος
Ο Γιώργης είπε στις 25 του μήνα οι παίχτες που θέλει ο λουτσος θα είναι εδώ
-
montekristo
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως θα πάρουμε αριστερό μπακ.. είναι τρελό να πας με τον γιανουλη (που όσο τον είδα με απογοήτευσε) σαν βασικό αριστερό μπακ στα προκριματικά..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
montekristo
και εμενα μου αρεσει αλλα δεν εχει προσφερει τα αναλογα με αυτα που παιρνει
και το λεω οχι γιατι με καιει το οικονομικο (μηπως εγω τα δινω???)
αλλα γιατι με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να φερεις καποιον πρωτης γραμμης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 12 Ιουν 2019, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokathens
Ελπίζω όλοι να θυμόμαστε ότι τα τελευταία χρόνια ο προγραμματισμός είναι ίδιος και δε βγαίνει ποτέ. Δλδ ξεκινάμε με σκοπό να έχουμε τελειώσει τις σημαντικές μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία και τελικά καταλήγουμε να περιμένουμε παίχτες τον Αύγουστο πάνω που παίζουμε τα προκριματικά κλπ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Προφανώς αν πηγαίναμε σε λύσεις χαμηλού επιπέδου (κούλα) ή παλαίμαχους που ψάχνουν για τελευταίο συμβόλαιο (γαύρος) τώρα θα είχαμε τελειώσει όλες τις μεταγραφές μας και θα περνούσαμε ένα ήσυχο και βαρετό καλοκαίρι.. το επίπεδο παιχτών που κοιταζουμε πλέον απαιτεί και ενα μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής λόγο της σπουδαιότητας κυρίως της λιγδας μας... πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν αυτή την αναμονή μας όπως άλλωστε γίνεται και τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους..
-
mbison
Πολυ αμφιβαλω αν με το 1εκ που θα παρουμε οπως φημολογειται μπορουμε να φερουμε καλυτερο.montekristo έγραψε:και εμενα μου αρεσει αλλα δεν εχει προσφερει τα αναλογα με αυτα που παιρνει
Αυτο που μ αρεσει στον Ελ ειναι οτι μπορει να παιξει πολλες θεσεις, οπου τον χρειαζεται η ομαδα. Ειναι υδραυλικος.
Με αρκετές διαρροές όμως...mbison έγραψε:Πολυ αμφιβαλω αν με το 1εκ που θα παρουμε οπως φημολογειται μπορουμε να φερουμε καλυτερο.montekristo έγραψε:και εμενα μου αρεσει αλλα δεν εχει προσφερει τα αναλογα με αυτα που παιρνει
Αυτο που μ αρεσει στον Ελ ειναι οτι μπορει να παιξει πολλες θεσεις, οπου τον χρειαζεται η ομαδα. Ειναι υδραυλικος.