Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Το χει δοκιμάσει κανείς αυτό γιατί ενδιαφέρομαι χεχεχεχεbarlow4 έγραψε:Πάτερ η νέα τάση είναι sous vide και φλόγιστρο.prist64 έγραψε:barlow4 έγραψε:σουρμε με το παρντον αλα στα @@ μου η αθηνα
θες να μιλησουμε για γαστρες,ξυλοφουρνους?
για μουσικη καναμε μια αναφορα στα "πνευστα"
has anybody instagram news?
Αλλά όλα αυτά είναι ωραία μέχρι να δουν το διακριτικό ξυλοφουρνακι σου.
Ζηταει Κονοπλιανκα, Μαρβελους, Χασκιτς. Θα ερθουν Αυγουστο, Ιουλιο κ Ιουνιο αντιστοιχαmontekristo έγραψε:Μια ανακεφαλαιωση τι ζηταει ο ΠΑΟΚ και ποτε θα ερθουν μπορει να κανει καποιος?????
Για να ανακατέψω λίγο τα νερά, αφού τόσες μέρες τώρα λαλακίες λέμε συνέχεια...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Ίσμαελ Σίλβα είναι αρχιμανδρίτης?
Και για να εξηγηθώ...
Ο Γιώργης ένα post ανέβασε με σημαίες Βραζιλίας.
Τότε άρχισε να κυκλοφορεί το όνομα του Σίλβα.
Αν δεν κάνω λάθος, κανένας παράγοντας του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε ποτέ το οτιδήποτε.
Δύο μέρες μετά κάποιος από την ομάδα του βραζιλιάνου είπε ότι δεν είχε κλείσει ακόμα πουθενά.
Στην Ελλάδα τον θεωρούν κλεισμένο, απλά χωρίς ανακοινώσεις.
... Και ελάχιστες μέρες μετά έρχεται ο Rodrigo!
Βέρος βραζιλιάνος, χωρίς να έχει μεσολαβήσει άλλη "ανακοίνωση" του Γιώργου.
Επιπλέον, ο Σίλβα είναι 8-10άρι και απ' ότι φαίνεται δεν προορίζεται για βασικός-βασικός, αλλά για βοήθεια στο ροτέισον. Και πιάνει και θέση ξένου.
"Διώξαμε" δηλαδή τον Σακόφ που είχε αυτόν ακριβώς το ρόλο (6-8-10άρι, στο ροτέισον, ξένος) για να πάρουμε ένα άλλο, πιθανώς λίγο καλύτερο και σίγουρα λίγο νεώτερο, κλείνοντας ταυτόχρονα την πόρτα σε επιπλέον μη κοινοτικούς, ενώ ακόμα έχουμε τρανταχτά κενά στα χαφ, στα εξτρέμ και πιθανώς στα μπακ (για να μην πω για την επίθεση)?
Λοιπόν, όλα αυτά εμένα δεν μου κολλάνε. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι σε ότι αφορά το Σίλβα.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Ίσμαελ Σίλβα είναι αρχιμανδρίτης?
Και για να εξηγηθώ...
Ο Γιώργης ένα post ανέβασε με σημαίες Βραζιλίας.
Τότε άρχισε να κυκλοφορεί το όνομα του Σίλβα.
Αν δεν κάνω λάθος, κανένας παράγοντας του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσε ποτέ το οτιδήποτε.
Δύο μέρες μετά κάποιος από την ομάδα του βραζιλιάνου είπε ότι δεν είχε κλείσει ακόμα πουθενά.
Στην Ελλάδα τον θεωρούν κλεισμένο, απλά χωρίς ανακοινώσεις.
... Και ελάχιστες μέρες μετά έρχεται ο Rodrigo!
Βέρος βραζιλιάνος, χωρίς να έχει μεσολαβήσει άλλη "ανακοίνωση" του Γιώργου.
Επιπλέον, ο Σίλβα είναι 8-10άρι και απ' ότι φαίνεται δεν προορίζεται για βασικός-βασικός, αλλά για βοήθεια στο ροτέισον. Και πιάνει και θέση ξένου.
"Διώξαμε" δηλαδή τον Σακόφ που είχε αυτόν ακριβώς το ρόλο (6-8-10άρι, στο ροτέισον, ξένος) για να πάρουμε ένα άλλο, πιθανώς λίγο καλύτερο και σίγουρα λίγο νεώτερο, κλείνοντας ταυτόχρονα την πόρτα σε επιπλέον μη κοινοτικούς, ενώ ακόμα έχουμε τρανταχτά κενά στα χαφ, στα εξτρέμ και πιθανώς στα μπακ (για να μην πω για την επίθεση)?
Λοιπόν, όλα αυτά εμένα δεν μου κολλάνε. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι σε ότι αφορά το Σίλβα.
-
εγραψε σε σχολια οτι εκλεισε
οτι ειναι παιχταρα και θα μας αρεσει πολυ
οτι ειναι παιχταρα και θα μας αρεσει πολυ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Σίλβα πιστεύω έχει κλείσει απλά περιμένουν την αποχώρηση του σακχοφ ή του Ελ καντουρι για να τον ανακοινώσουν.. διαφορετικά δεν θα έκανε κάποιο σχόλιο ο Γιώργης αν δεν είχε κλείσει..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Παπά μου ,prist64 έγραψε:σωπα ρε μεγαλε
ΗΜΑΡΤΟΝ
τα "σώπα ρε μεγάλε " να τα πεις σε κάνα πιστό
που σε ακούει,
στο ΗΜΑΡΤΟΝ συμφωνούμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είπε πως είναι παικταρας όπως και απάντησε θετικά σε έναν που τον ρώτησα αν ισχυει κάτι για αυτον..ΑποστόληςΑ έγραψε:Έκκανε σχόλιο για τον Σίλβα;
Η ποδοσφαιρική κουβέντα για κάθε λογής παίχτη και τα λινκ από το τρανσφερ σας πείραξαν και είπατε να το ρίξετε στους κωλους.
Καλά να πάθετε τώρα, και λίγα σας γράφει ο strafnik.
Καλά να πάθετε τώρα, και λίγα σας γράφει ο strafnik.
-
Έτσι διάβασαΑποστόληςΑ έγραψε:Έκκανε σχόλιο για τον Σίλβα;
Ότι είναι παιχταρας και θα μας αρέσει πολύ
Απάντησε σε σχόλιο του ινστα
Ας κηρυχθεί επισήμως εκεχειρία για κάποιες μέρες να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

-
Ο Γιωργης μια στο τοσο σχολιαζει και απανταει στο Instagram ενος συνοπαδου που ασχολειται με τα μεταγραφικα.
1)Μεχρι τωρα πχ εχει επιβεβαιωσει οτι ο Σιλβα ειναι κλεισμενος λεγοντας οτι ειναι παικταρα και θα μας αρεσει.
2) Εχει διαψευσει την ελευση αριστερου μπακ οπως και σεντερ φορ λεγοντας οτι ο ΠΑΟΚ εχει αριστερο μπακ : Γιαννουλης.Την ελευση σεντερ φορ την απεκλεισε οταν ακουστηκε για εκεινο τον Ρωσο (δεν θυμαμαι ονομα), λεγοντας και παλι οτι ο ΠΑΟΚ εχει σεντερ φορ.
3) Εχει διαψευσει οτι ενδιαφερομαστε για Κουαρεσμα οπως και για Μπεν Αρφα, απαντωντας σε σχετικες ερωτησεις για τον 1ο οτι ειναι 37 και δεν τον παρακολουθει.Για τον 2ο οτι ο ΠΑΟΚ παει για πιο εξυπνες κινησεις πλεον.
1)Μεχρι τωρα πχ εχει επιβεβαιωσει οτι ο Σιλβα ειναι κλεισμενος λεγοντας οτι ειναι παικταρα και θα μας αρεσει.
2) Εχει διαψευσει την ελευση αριστερου μπακ οπως και σεντερ φορ λεγοντας οτι ο ΠΑΟΚ εχει αριστερο μπακ : Γιαννουλης.Την ελευση σεντερ φορ την απεκλεισε οταν ακουστηκε για εκεινο τον Ρωσο (δεν θυμαμαι ονομα), λεγοντας και παλι οτι ο ΠΑΟΚ εχει σεντερ φορ.
3) Εχει διαψευσει οτι ενδιαφερομαστε για Κουαρεσμα οπως και για Μπεν Αρφα, απαντωντας σε σχετικες ερωτησεις για τον 1ο οτι ειναι 37 και δεν τον παρακολουθει.Για τον 2ο οτι ο ΠΑΟΚ παει για πιο εξυπνες κινησεις πλεον.