Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
montekristo

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από montekristo »

Σέντερ φορ????
Από θέμα παιχτών θα είναι χειρότερη πιστεύω
Να δούμε τι θα κάνει και ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τοσο απελπισμένος είναι ο ζεραλδες και πάει αεκ..... Που δεν πληρώνει

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 11 Ιουν 2019, 07:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ελα ντε :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μήπως μπερδεύεσαι με κανέναν άλλο παίκτη?? Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τόσο στενά το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά ο fabio martins πέρσι την έβγαλε στη braga όλη τη χρονιά με 11 συμμετοχές από τις οποίες καμία δεν ηταν 90λεπτο, χωρις γκολ κ ασσιστ. Μαλιστα η τελευταια του συμμετοχη ήταν στις 14/12/2018 και απο τοτε τον εχει φαει η κερκιδα έχοντας ελαχιστες παρουσιες στην αποστολη της ομαδας. Παρομοιως (μαλλον ακομη χειροτερα) ο Geraldes όλη τη σαιζον ειχε 3 συμμετοχες που μεταφραζονται σε 17 αγωνιστικα λεπτα.

Δεν τους ξερω τους παικτες και μπορει και να ειναι παικταραδες, να εχουν διαθεση για να σωσουν την καριερα τους και να παιξουν μπαλαρα. Αλλα για την ωρα βασει βιογραφικου δεν το λες κ οτι απογειωνουν την ομαδα, πιο πολυ με στοιχηματα μοιαζουν που οι πιθανοτητες να πιασουν ειναι μοιρασμενες.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οχι δεν μπερδευομαι, τους ξερω τους παικτες ;) ψαξε λιγα παραπανω στοιχεια για τον καθενα και δες συνολικα τη μεχρι τωρα πορεια τους και τα στοιχεια που μπορουν να προσθεσουν στο παιχνιδι της χαρτινης σε σχεση με το τωρινο ροστερ. και ξαναδιαβασε αν θες το προηγουμενο ποστ μου, να καταλαβεις τι εννοω :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παικταράδες που δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους και είναι πάμφθηνοι. Μάλιστα. Κάτι σαν τον Μοράν που έφερε ο Χυμένος;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δε θα μπω στη διαδικασια παιδια, ειναι γνωστο οτι αρκετος κοσμος εδω μεσα δεν αντεχει να διαβαζει αποψεις που μιλουν θετικα για τον ανταγωνισμο. ειναι κι αυτο μια παθογενεια του οπαδικου μας κινηματος, it's OK. το να μου αναφερεις Αποστολη μια περιπτωση αποτυχιας, ειναι αστειο, σορρυ. κατσε ψαξε λιγο παραπανω για να χεις αποψη, ελεος δηλαδη. το να μου αναφερει ο φιλος ως επιχειρημα την πρωτη σελιδα του transfermarkt, ειναι επισης επιφανειακη προσεγγιση. υπαρχουν εργαλεια για να σχηματισει κανεις ολοκληρωμενη αποψη ειδικα για παικτες που εχουν αγωνιστει σε τετοιες λιγκες. συνεχιζουμε, το σταματαω εδω.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Καλα, δε χρειαζεται κ να μαλλωσουμε...

Επειδη συμφωνω μαζι σου στο "βγαζουμε αχρηστους τους αντιπαλους" και απο την αλλη μιας που ουτε εγω ξερω τους παιχτες να σου κανω εγω μια διαφορετικη ερωτηση κι αν μπορεις μου λες..

Οι δυο παιχτες που αναφερθηκσν (AM και CF) ερχονται πιθανοτατα ως αντικαταστατες του Πονσε που φευγει κ του Λιβαγια που παει για πωληση οπως φαινεται.
Επειδη εγραψες για αναβαθμιση, θεωρεις αυτους που θα (;) ερθουν καλυτερους των 2 που φευγουν; Θεωρητικα μιλωντας παντα..κανεις δεν ξερει τι θα βγει στο χορταρι.

Γιατι μου εκανε πολυ εντυπωση το "ΦΑΝΕΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ σε σχεση με περσυ μεσοεπιθετικα", που εγραψες.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

φιλε δεν ισχυει κατι τετοιο. AM και LW παιζουν οι ανθρωποι. ο Ζεραλδες ειναι πολυ ποιοτικος παικτης με εμφαση στο να φτιαχνει παιχνιδι. πιο γρηγορος, με περισσοτερες πασες στο τελευταιο τριτο, και καλυτερο μοιρασμα παιχνιδιου απ τα αργοσχολα που χει το χανουμι τωρα. ο μαρτινς ως winger δε θα σου γραψει γκολ, ωστοσο ειναι καλυτερος στο κομματι των key passes, στην πρωωθηση του παιχνιδιου και στις σεντρες που ως ασσιστ ή ως δευτερες ασσιστ εχουν μεγαλο ποσοστα ευστοχιας. και παλι αναβαθμιση σε σχεση με τα ανυπαρκτα φετινα winger τους. αυτα απο το wyscout. τα υπολοιπα ενδεχομενως στο χορταρι.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Η κουλα δεν θεωρείται πλέον αντίπαλος, και το ξέρουν και οι ίδιοι.
Άντε να μην είναι 23 πόντους πίσω, να είναι 13. Ταβάνι η τρίτη θέση.

Ο γαύρος πάει να πάει έμπειρους παίκτες σε μεγάλη ηλικία γιατί θεωρεί ότι υστέρησε σε προσωπικότητες πέρυσι γι αυτό δεν πήρε κανένα ντέρμπι. Ειδικά φέτος με τα play off, όλα θα κριθούν εκεί. Δεν το λες και λάθος. Απλά παίρνει Ρίσκο με τις ηλικίες των παικτών, αλλά παίκτες αξίας σε καλή ηλικία δύσκολα έρχονται πλέον Ελλάδα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Οκ..νομιζα ηταν cf ο δευτερος.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Jibbie δεν υπάρχει λόγος για να αρπάζεσαι ούτε να δημιουργείται χωρίς λόγο αντιπαράθεση. Ειλικρινά δεν έχω άποψη για τους παίκτες γιαυτό και κάνουμε κουβεντούλα. Δεν έγραψα πουθενα πάντως οτι είναι σαπάκια, μονο οτι η καριερα τους ειναι σε limit down που απο τη μια ειναι καλο για την αεκ βεβαια γιατι θα ειναι πιο ευκολο κ πιο οικονομικο το να τους πεισει να ερθουν, αλλα απο την αλλη δε θα πρεπει σε καμια περιπτωση να θεωρειται δεδομενο οτι θα ερθουν εδω κ θα βγαλουν ματια.

Επειδη υποψιαζομαι οτι μπορει να πηρες την ερωτηση μου για το αν μπερδευεσαι με παικτη ειρωνικη, την εννοουσα πραγματικα γιατι υπαρχει και ο παικτης gelson martins που πραγματι ειναι πολυ καλος παικτης (απλησιαστος βεβαια για οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα) και αναρωτηθηκα μηπως δημιουργηθηκε καποια συγχυση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

jibbie έγραψε:δε θα μπω στη διαδικασια παιδια, ειναι γνωστο οτι αρκετος κοσμος εδω μεσα δεν αντεχει να διαβαζει αποψεις που μιλουν θετικα για τον ανταγωνισμο. ειναι κι αυτο μια παθογενεια του οπαδικου μας κινηματος, it's OK. το να μου αναφερεις Αποστολη μια περιπτωση αποτυχιας, ειναι αστειο, σορρυ. κατσε ψαξε λιγο παραπανω για να χεις αποψη, ελεος δηλαδη. το να μου αναφερει ο φιλος ως επιχειρημα την πρωτη σελιδα του transfermarkt, ειναι επισης επιφανειακη προσεγγιση. υπαρχουν εργαλεια για να σχηματισει κανεις ολοκληρωμενη αποψη ειδικα για παικτες που εχουν αγωνιστει σε τετοιες λιγκες. συνεχιζουμε, το σταματαω εδω.
Δεν είναι θέμα κομπλεξ για τον ανταγωνισμό. Αλλά οι παίκτες όπως τους περιέγραψες μου φάνηκαν επιπέδου Ολιβέιρα, οπότε το εύλογο ερώτημά μου είναι: Για να τους παίρνει η ΑΕΧ πρέπει να είναι πάμφθηνοι και στην αγορά και στις απολαβές. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό αν όντως οι παίκτες αυτοί έχουν τόσο ψηλό επίπεδο;
Δεν τους ξέρω τους παίκτες, εκφράζω μια απορία που για μένα είναι εύλογη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διαβάζω στο ινπαοκ ότι ο Berg δεν θέλει να έρθει στον γαύρο, οπότε ο τελευταίος στρέφεται (αναγκαστικά) στη λύση Facundo Fereyra.
Ο Αργεντίνος φορ (έχει και Ιταλικό διαβατήριο) δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα στην Benfica πέρυσι, παίζοντας μόλις 739 λεπτά (περίπου 8 90λεπτα) σε 18 συμμετοχές, με 2 γκολ και 0 ασίστ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

zarathustra79 έγραψε:Μήπως μπερδεύεσαι με κανέναν άλλο παίκτη?? Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τόσο στενά το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά ο fabio martins πέρσι την έβγαλε στη braga όλη τη χρονιά με 11 συμμετοχές από τις οποίες καμία δεν ηταν 90λεπτο, χωρις γκολ κ ασσιστ. Μαλιστα η τελευταια του συμμετοχη ήταν στις 14/12/2018 και απο τοτε τον εχει φαει η κερκιδα έχοντας ελαχιστες παρουσιες στην αποστολη της ομαδας. Παρομοιως (μαλλον ακομη χειροτερα) ο Geraldes όλη τη σαιζον ειχε 3 συμμετοχες που μεταφραζονται σε 17 αγωνιστικα λεπτα.

Δεν τους ξερω τους παικτες και μπορει και να ειναι παικταραδες, να εχουν διαθεση για να σωσουν την καριερα τους και να παιξουν μπαλαρα. Αλλα για την ωρα βασει βιογραφικου δεν το λες κ οτι απογειωνουν την ομαδα, πιο πολυ με στοιχηματα μοιαζουν που οι πιθανοτητες να πιασουν ειναι μοιρασμενες.
Απλά έχουν καλά στατς στο φούτμπολ μάνατζερ :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”