Gawain1978 έγραψε:sourdos4 έγραψε:Η επανάληψη είναι που κουράζει. Ούτε οι επιθυμίες ούτε οι παπάδες. Σε λογικά πλαίσια όλα. Ποδοσφαιροκουβέντα κάνουμε και όπως στον προφορικό λόγο κάποιος που επαναλαμβάνεται κουράζει έτσι και στον γραπτό. Όταν έγραψα αν έχει δει κανείς πέρυσι τον De Rossi ηταν γιατί άκουσα από γνωστό μου , που μίλησε με κάποιον απο μέσα και του είπε αυτόν. Δεν ήταν επιθυμία μου αλλά δεν θα μπορούσα να τον παρουσιάσω σαν στόχο. Έτσι μπορεί να σκέφτονται και άλλα μέλη και απλά ανεβάζουνουν τον παίχτη από το transfermarkt. Ακόμη και συζητήσεις που γίνονται για υπάρχων παίκτες της ομάδας καλώς ή κακός εντάσονται στην γενικότερη φιλοσοφία της μεταγραφικής περιόδου.
Συμφωνώ μέχρι τελείας

Όλα καλά λοιπόν Gawain, αφού συμφωνείς με τον Sourdo που συμφωνεί με εμένα δεν υπάρχει και λόγος για αντιπαράθεση. Νερό και αλάτι λοιπόν.
Τώρα θα ήθελα μια σοβαρή τοποθέτηση από τον Macho ο οποίος είναι ένας από τους 2,5 ανθρώπους που μπαίνουν στο forum και αποδεδειγμένα φαίνεται να γνωρίζουν κάποια πράγματα εκ των έσω. Ο Avila τον 10 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα της La Liga, παρά τα 81 του κιλά (σύμφωνα με το transfermarkt) σαν εξτρέμ στην ομάδα μας θα ταίριαζε περισσότερο από τον Enrique ή θα ήταν μία ποιοτική υποβάθμιση του ρόστερ μας;