Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από montekristo »

Ψηφίζω free pass στον Mauricio 8
:lol: :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ας είχαμε κάνα καλό παπα και θα σας έλεγα εγώ
Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Οταν ρωτησα τον Ματσο για φορ και μου ειπε ''οχι δεν κοιταμε αυτη τη στιγμη'', εννοουσα τα δημοσιευματα για Χασκιτς.
Αραγε τι μπορει να γινει σε περιπτωση πωλησης του Κουλουρη?
montekristo

Περίεργη φάση ο Κουλούρης
Αν τον αφήσεις μετά απο τέτοια χρόνια να μοιραστεί ματς με ακπομ (στα στατιστικά θα πέσει πολύ)
Δύσκολα τον πουλάς μετά
Και δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει σε ψυχολογία απόδοση
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Άμα δε βγάλει κανένα στορι ο Γιώργης κ αυτή την εβδομάδα, προβλέπω σκ να μη μιλάει κανένας με κανέναν εδω μεσα..
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

mbison έγραψε:Τι θα λεγατε για Τζοβάρα του χρονου μεταγραφη απο Σλοβαν Μπρατισλαβας?
Πλάκα - πλάκα, έχουμε κάποια ρήτρα επαναγοράς γι' αυτούς τους παίκτες;
Η Μπαρτσελόνα όταν δίνει πιτσιρικάδες σε άλλες ομάδες, βάζει ρήτρα επαναγοράς. Νομίζω και οι πορτογαλλικές ομάδες δουλεύουν με αυτή τη λογική.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Gawain1978 έγραψε:
sourdos4 έγραψε:Η επανάληψη είναι που κουράζει. Ούτε οι επιθυμίες ούτε οι παπάδες. Σε λογικά πλαίσια όλα. Ποδοσφαιροκουβέντα κάνουμε και όπως στον προφορικό λόγο κάποιος που επαναλαμβάνεται κουράζει έτσι και στον γραπτό. Όταν έγραψα αν έχει δει κανείς πέρυσι τον De Rossi ηταν γιατί άκουσα από γνωστό μου , που μίλησε με κάποιον απο μέσα και του είπε αυτόν. Δεν ήταν επιθυμία μου αλλά δεν θα μπορούσα να τον παρουσιάσω σαν στόχο. Έτσι μπορεί να σκέφτονται και άλλα μέλη και απλά ανεβάζουνουν τον παίχτη από το transfermarkt. Ακόμη και συζητήσεις που γίνονται για υπάρχων παίκτες της ομάδας καλώς ή κακός εντάσονται στην γενικότερη φιλοσοφία της μεταγραφικής περιόδου.
Συμφωνώ μέχρι τελείας :D
Όλα καλά λοιπόν Gawain, αφού συμφωνείς με τον Sourdo που συμφωνεί με εμένα δεν υπάρχει και λόγος για αντιπαράθεση. Νερό και αλάτι λοιπόν.

Τώρα θα ήθελα μια σοβαρή τοποθέτηση από τον Macho ο οποίος είναι ένας από τους 2,5 ανθρώπους που μπαίνουν στο forum και αποδεδειγμένα φαίνεται να γνωρίζουν κάποια πράγματα εκ των έσω. Ο Avila τον 10 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα της La Liga, παρά τα 81 του κιλά (σύμφωνα με το transfermarkt) σαν εξτρέμ στην ομάδα μας θα ταίριαζε περισσότερο από τον Enrique ή θα ήταν μία ποιοτική υποβάθμιση του ρόστερ μας;
montekristo

Σίγουρα θα ταιριάξει με τον Γιώτη...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Konoplyanka είπαμε;;;
kos

Δημοσίευση από kos »

Zinos έγραψε:Ο Ολιβέιρα είναι η κλασική περίπτωση μεταγραφής που τελειώνει τέλος Αυγούστου, δυστυχώς για εμάς.
Νομίζω είναι win - win για όλους, παίχτη, Πόρτο και εμάς να μείνει εδώ
Το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Δύσκολα να τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου. Η θα τον ανανεώσουν ή θα τον σπρώξουν. Πιστεύω ότι θα ζητήσει ρόλο στην Πόρτο και αν δεν του δώσουν θα ζητήσει μεταγραφή. Πριν βγεί ο Ιούλιος, 5-6 χαρτιά και θα γίνει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

montekristo έγραψε:Σίγουρα θα ταιριάξει με τον Γιώτη...
:lol: Ωχ, ωχ, ωχ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έβγαλε η forza πως πάμε για δεκαρι.. μόνο σε συνδιασμό με πώληση Πέλκα μου φαίνεται ρεαλιστικό..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

montekristo έγραψε:Σίγουρα θα ταιριάξει με τον Γιώτη...
Τον Εγκωμιτη??? Γυρνάει το πουλεν μου στην ενεργό δράση;
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Κάπου διάβασα εδώ μέσα οτι του χρόνου κάθε ομάδα θα μπορεί να δίνει μέχρι 8 δανεικούς βάση νόμου από την UEFA.
Όχι οτι δεν θα γίνουν τρικάκια από τις ομάδες όπως η πώληση με ρήτρα απαναγοράς αλλά σίγουρα οι ομάδες θα ψάχνονται από φέτος να ξεφορτωθούν συμβόλαια που δεν υπολογίζουν. Μέσα σε αυτό το κονσεπτ παίζει γερά η Πόρτο που έχει εκατοντάδες παίχτες.

Πάτε να δείτε το back stage της φιέστας να ξεγκλαυλώσετε λίγο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

kos έγραψε:
Zinos έγραψε:Ο Ολιβέιρα είναι η κλασική περίπτωση μεταγραφής που τελειώνει τέλος Αυγούστου, δυστυχώς για εμάς.
Νομίζω είναι win - win για όλους, παίχτη, Πόρτο και εμάς να μείνει εδώ
Το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Δύσκολα να τραβήξει μέχρι τέλος Αυγούστου. Η θα τον ανανεώσουν ή θα τον σπρώξουν. Πιστεύω ότι θα ζητήσει ρόλο στην Πόρτο και αν δεν του δώσουν θα ζητήσει μεταγραφή. Πριν βγεί ο Ιούλιος, 5-6 χαρτιά και θα γίνει η δουλειά.
Σε συνέντευξή του το Μάρτη στη forza είχε πει ότι το συμβόλαιό του με την Πόρτο είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και όχι του 2020 που γράφει το transefermarkt. Μάλιστα το διευκρίνισε απόλυτα λέγοντας ότι έχω ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο, όχι ένα. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα , θα δείξει....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”