Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Εμενα αν με ενοχλει κατι στο τοπικ ειναι κατι ονοματα που "προτεινουν" φιλοι τα οποια ειναι απλα γνωστα σαν ονομα αλλα ειναι τεραστιες βλακειες σαν προτασεις. Δεν θα αναφερω ονομα για να μην κανουμε τζαμπα διαλογο αλλα μιλαμε για παικτες οι οποιοι απετυχαν η ηταν παλτα στο υψηλοτερο επιπεδο λογο χαμηλου ποδοσφαιρικου και μη IQ ή επειδη ειναι πυροβολημενα ή/και καρκινοι στα αποδυτηρια. Με ενοχλει γιατι δειχνουν μερικοι οτι δεν εχουν καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ εχει ΣΟΒΑΡΕΨΕΙ σαν ομαδα. Στα παπαρια μου εαν οι παικτες αυτοι εχουν μεγαλο ταλεντο, δεν θα κανουμε την ομαδα μπουρδελο με ασοβαρες επιλογες οτι να ναι.
Δε μπορω να τα ακουω ουτε ως παπαρολογια.
Δε μπορω να τα ακουω ουτε ως παπαρολογια.
-
Συμφωνω οσο δεν παει τα ειπες ολαbarlow4 έγραψε:καπου το χανεις αδερφε.
δεν ειπε κανεις να κοπει η παπαρολογια ή η αναλυση της καθε φημης που βγαζουν πετρωτοι.Αυτη ειναι αποδεκτη και ευχαριστη παπαρολογια.
οταν ομως ο αλλος λεει "ερχεται".. και παριστανει τον τσακαλο με την ινσαηντ ινφορμεσιο απλα παιζει με την αγωνια και το καψιμο του καθενα μας.Καθεται ο αλλος μετα και κανει το f5 μ@υνι της συντροφισσας παμελας. Ειναι κατι που θα μπορουσε να κανει ο καθενας και να γινει εδω το αντρο του αλληλοδουλεματος.Μας δουλευουν που μας δουλευουν τα αρδ, μη δουλευομαστε και μεταξυ μας.
Ενας στοιχειωδης σεβασμος μεταξυ μας και στο μεσο που μας φιλοξενει επιβαλλει δυο τρια πραγματακια που θα μας κανουν και να διαφερουμε απο την ξεφτιλα της ξεφραγης "ενημερωσης".
πχ. παιδια , εχω αυτην την πληροφορια που μου την εδωσε ο ταδε δημοσιογραφος, η καποιος δημοσιογραφος στο ινστα με πμ.Η καποιος φιλος που εχει πληροφορηση μεσα απο την παε.Καλο θα ειναι να λεμε δηλαδη ποσο σοβαρη φαινεται και σε εμας την πληροφορια.Να δινουμε δυο τρια στοιχεια για να μπορει να αξιολογησει και το αλλο το αρρωστο ΠΑΟΚτσακι τη σοβαροτητα της πληροφοριας.Οχι ακουμε ενα ονομα απο τον καρδιναλιο του καφενειου και ερχομαστε εδω να παραστησουμε τους ματα χαρι των γραφειων της παε.
- buffalobill4
Ντάξει τώρα αστειεύεστε.
Όσα χρόνια είμαι εδώ το παρόν είναι το κατ' εξοχήν τοπικ χουλιαμα.
Τώρα θέλετε να το κάνουμε ενημερωτικό πόρταλ που θα συζητάμε πάνω σε παπάδες που όμως έχουν άλλη βαρύτητα επειδή ξεστομιστηκαν η γράφτηκαν από κάποιον απόφοιτο γυμνασίου που δηλώνει δημοσιογράφος. Προτιμώ να σχολιάσω τον παπά του IS president. Btw ο πάτο δεν κάνει ούτε για τον Απόλλων Λάρισας. Ο Λουκάο που έχει η ομάδα της Θεσσαλίας είναι κιλλερ μπροστά του.
Προς το παρόν ο μεγαλύτερος παπάς που έχει ακουστεί αποδεδειγμένα είναι το ότι έρχεται ο σιλβα
Όσα χρόνια είμαι εδώ το παρόν είναι το κατ' εξοχήν τοπικ χουλιαμα.
Τώρα θέλετε να το κάνουμε ενημερωτικό πόρταλ που θα συζητάμε πάνω σε παπάδες που όμως έχουν άλλη βαρύτητα επειδή ξεστομιστηκαν η γράφτηκαν από κάποιον απόφοιτο γυμνασίου που δηλώνει δημοσιογράφος. Προτιμώ να σχολιάσω τον παπά του IS president. Btw ο πάτο δεν κάνει ούτε για τον Απόλλων Λάρισας. Ο Λουκάο που έχει η ομάδα της Θεσσαλίας είναι κιλλερ μπροστά του.
Προς το παρόν ο μεγαλύτερος παπάς που έχει ακουστεί αποδεδειγμένα είναι το ότι έρχεται ο σιλβα
υπαρχει ειδοποιος διαφορα.Οταν ο πετρωτος γραψει για μεταγραφη μπορεις να αξιολογησεις ποσο σοβαρη ειναι η ειδηση(καθολου).Οταν γραφει ενας εδω με υφος συνομωτικο πολλοι θα ψαρωσουν.Ε μη δουλευομαστε μεταξυ μας.Δηλαδη εδω τις βρωμες ας τις πλασαρουμε σαν βρωμες.Οχι σα να μας μιλαει ο γιωργης με καμουφλαζ.
Εγω προσωπικα χεστηκα και για βρωμες και για ειδησεις.Ειμαι τοσο αμπαλος που νομιζω δεν εχω ξανααουσει το 95% των μεταγραφων που εχουμε κανει ολα αυτα τα χρονια.Αν ο παικτης ερθει απο τα δυτικα τον βλεπω με πιο γλυκο ματι.Αν ερθει απο τα ανατολικα , τσιναω.Αυτα ειναι τα κριτηρια μου.Και εχω διαψευστει παρα πολλες φορες.
υγ.Ας πουμε ο ΠΟΡΚΥ.μετραει και ο τροπος.
Πορκυ δωσε και σωσε.
Εγω προσωπικα χεστηκα και για βρωμες και για ειδησεις.Ειμαι τοσο αμπαλος που νομιζω δεν εχω ξανααουσει το 95% των μεταγραφων που εχουμε κανει ολα αυτα τα χρονια.Αν ο παικτης ερθει απο τα δυτικα τον βλεπω με πιο γλυκο ματι.Αν ερθει απο τα ανατολικα , τσιναω.Αυτα ειναι τα κριτηρια μου.Και εχω διαψευστει παρα πολλες φορες.
υγ.Ας πουμε ο ΠΟΡΚΥ.μετραει και ο τροπος.
Πορκυ δωσε και σωσε.
- buffalobill4
Προφανώς ρε Κεν. Άμα είναι να δουλευομαστε μεταξύ μας μαλακια είναι.
Αλλά να σου πω την αλήθεια πιο πολύ ψήνομαι να συζητήσω για τη φήμη που ακούστηκε από φίλο φίλου παρά για 12η ημέρα για τον Σίλβα. "Κοιμήσου δεν θα έρθει."
Στα μεταγραφικά κριτήρια δε, νομίζω υπάρχει ταύτιση. Δεν ξέρω κανέναν κ αν ακούσω προηγούμενο πρωτάθλημα Ρωσία γεωργια Ουκρανία Αζερμπαϊτζάν υπερδνειστερια, δαγκωνομαι
Αλλά να σου πω την αλήθεια πιο πολύ ψήνομαι να συζητήσω για τη φήμη που ακούστηκε από φίλο φίλου παρά για 12η ημέρα για τον Σίλβα. "Κοιμήσου δεν θα έρθει."
Στα μεταγραφικά κριτήρια δε, νομίζω υπάρχει ταύτιση. Δεν ξέρω κανέναν κ αν ακούσω προηγούμενο πρωτάθλημα Ρωσία γεωργια Ουκρανία Αζερμπαϊτζάν υπερδνειστερια, δαγκωνομαι
Απλά αυτος που αναφέρει τη φήμη ενός φιλου του φίλου μπορεί να το λέει π.χ. άλλιώς είναι να πω: μου είπε ο γνωστός μου οτι του είπε ο κολητός του οτι δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφη... και αλλιώς αν πω: παιδιά δεν θα κάνουμε αλλη μεταγραφή...buffalobill4 έγραψε:Προφανώς ρε Κεν. Άμα είναι να δουλευομαστε μεταξύ μας μαλακια είναι.
-
Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι κάποιοι προσπαθούν μέσω των προβλέψεων-επιθυμιων τους να επιβεβαιωθούν-θεοποιηθουν αργότερα σε περίπτωση που πέσουν μέσα.
Ζητάνε ξανά και ξανά να τους ακούσει ο Μπράνκο και να φέρει τον παίκτη που επιθυμούν χωρίς καν να υπάρχει υποψία ότι αυτός ο παίκτης είναι στην λίστα της ομάδας.
Και άντε καλά κάνουν και τον αναφέρουν τον παίκτη.
Όταν επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά όμως κουράζει και ναι ενοχλεί.
Βέβαια αν και νέα μέλη κάποιοι δεν τρώνε ούτε μία παρατήρηση για το οφ τοπικ, ενώ μπορώ να θυμηθώ πολλές άλλες φορές που έχουν γίνει συστάσεις για τον ίδιο λόγο.
Και θα το ξαναπώ για ακόμη μία φορά:
Το paokmania δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που γνωρίζονται μεταξύ τους και γράφουν καθημερινά.
Δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που αλληλοστηριζονται κάθε φορά που ένας άλλος γράφει και διαφωνεί με κάποιον από αυτούς.
Ανήκει και σε αυτούς τους 700 που βλέπετε να είναι συνεχώς ονλαιν από κινητό,τάμπλετ, υπολογιστή κι ότι άλλο υπάρχει.
Και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.ονλαιν στο paokmania 24 ώρες το 24ωρο.
Εσύ τσακαλακο που ειρωνευτηκες και απάντησες με υποτιμητικό τρόπο συγχαρητήρια.Αντρικια απάντηση
Ζητάνε ξανά και ξανά να τους ακούσει ο Μπράνκο και να φέρει τον παίκτη που επιθυμούν χωρίς καν να υπάρχει υποψία ότι αυτός ο παίκτης είναι στην λίστα της ομάδας.
Και άντε καλά κάνουν και τον αναφέρουν τον παίκτη.
Όταν επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά όμως κουράζει και ναι ενοχλεί.
Βέβαια αν και νέα μέλη κάποιοι δεν τρώνε ούτε μία παρατήρηση για το οφ τοπικ, ενώ μπορώ να θυμηθώ πολλές άλλες φορές που έχουν γίνει συστάσεις για τον ίδιο λόγο.
Και θα το ξαναπώ για ακόμη μία φορά:
Το paokmania δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που γνωρίζονται μεταξύ τους και γράφουν καθημερινά.
Δεν ανήκει μόνο σε αυτούς που αλληλοστηριζονται κάθε φορά που ένας άλλος γράφει και διαφωνεί με κάποιον από αυτούς.
Ανήκει και σε αυτούς τους 700 που βλέπετε να είναι συνεχώς ονλαιν από κινητό,τάμπλετ, υπολογιστή κι ότι άλλο υπάρχει.
Και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ.ονλαιν στο paokmania 24 ώρες το 24ωρο.
Εσύ τσακαλακο που ειρωνευτηκες και απάντησες με υποτιμητικό τρόπο συγχαρητήρια.Αντρικια απάντηση
- pagotatzis
Σημερα μιλούσαμε για τον Ντος Σαντος
Δεν ξέρω αν είναι αυτό το θέμα σας ;
Αλλά ο παίχτης έχει γραφτεί
Δλδ και εσείς που γράφετε τόσες γραμμές το ότι ενόχληστε,
είσαστε καλύτεροι ;
Αν είναι να μην γράφει κανένας
Ας περιμένουμε τον Μάτσο να ενημερώσει
Ε αυτά δεν γίνονται ,και οι παπάδες χρειάζονται και τα τρολλ
Φόρουμ είμαστε
Που να βλέπατε πριν μια δέκααιτία τι γινόταν
είσαστε καλύτεροι ;
Φόρουμ είμαστε
Τι θα λεγατε για Τζοβαρα του χρονου μεταγραφη απο Σλοβαν Μπρατισλαβας?
Η επανάληψη είναι που κουράζει. Ούτε οι επιθυμίες ούτε οι παπάδες. Σε λογικά πλαίσια όλα. Ποδοσφαιροκουβέντα κάνουμε και όπως στον προφορικό λόγο κάποιος που επαναλαμβάνεται κουράζει έτσι και στον γραπτό. Όταν έγραψα αν έχει δει κανείς πέρυσι τον De Rossi ηταν γιατί άκουσα από γνωστό μου , που μίλησε με κάποιον απο μέσα και του είπε αυτόν. Δεν ήταν επιθυμία μου αλλά δεν θα μπορούσα να τον παρουσιάσω σαν στόχο. Έτσι μπορεί να σκέφτονται και άλλα μέλη και απλά ανεβάζουνουν τον παίχτη από το transfermarkt. Ακόμη και συζητήσεις που γίνονται για υπάρχων παίκτες της ομάδας καλώς ή κακός εντάσονται στην γενικότερη φιλοσοφία της μεταγραφικής περιόδου.
-
Άσε αδερφέ τζάμπα μυγιαζεσαι.Καμια σχέση.pagotatzis έγραψε:Σημερα μιλούσαμε για τον Ντος Σαντος
είσαστε καλύτεροι ;
Φόρουμ είμαστε
Είπα και πριν.Η επανάληψη κουράζει και κυρίως για παίκτες που δεν έχει γραφτεί ποτέ τίποτα.Απλα αποτελούν προσωπική επιθυμία αυτών που αναφερόμαστε
-
Συμφωνώ μέχρι τελείαςsourdos4 έγραψε:Η επανάληψη είναι που κουράζει. Ούτε οι επιθυμίες ούτε οι παπάδες. Σε λογικά πλαίσια όλα. Ποδοσφαιροκουβέντα κάνουμε και όπως στον προφορικό λόγο κάποιος που επαναλαμβάνεται κουράζει έτσι και στον γραπτό. Όταν έγραψα αν έχει δει κανείς πέρυσι τον De Rossi ηταν γιατί άκουσα από γνωστό μου , που μίλησε με κάποιον απο μέσα και του είπε αυτόν. Δεν ήταν επιθυμία μου αλλά δεν θα μπορούσα να τον παρουσιάσω σαν στόχο. Έτσι μπορεί να σκέφτονται και άλλα μέλη και απλά ανεβάζουνουν τον παίχτη από το transfermarkt. Ακόμη και συζητήσεις που γίνονται για υπάρχων παίκτες της ομάδας καλώς ή κακός εντάσονται στην γενικότερη φιλοσοφία της μεταγραφικής περιόδου.

-
Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια
Πάνω στην κουβέντα μπορεί να πετάξεις και καμιά επιθυμία
Αυτό είναι θεμιτό
Το να μπαίνεις και να πετάς παπάδες ως αποκλειστική πληροφορία επανηλειμμενα είναι λίγο κουραστικό
Ο Μαουρίσιο βέβαια είναι και η μασκότ του φόρουμ
Δεν γίνεται να είναι αυστηρά ενημερωτικό το τοπικ
Οπαδικο φόρουμ είναι στην τελική
Πάνω στην κουβέντα μπορεί να πετάξεις και καμιά επιθυμία
Αυτό είναι θεμιτό
Το να μπαίνεις και να πετάς παπάδες ως αποκλειστική πληροφορία επανηλειμμενα είναι λίγο κουραστικό
Ο Μαουρίσιο βέβαια είναι και η μασκότ του φόρουμ
Δεν γίνεται να είναι αυστηρά ενημερωτικό το τοπικ
Οπαδικο φόρουμ είναι στην τελική