Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- IS_President
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα.
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
Καθισα να ακουσω την εκπομπη του κουβεντιδη και του τσιομπανογλου πιστευοντας οτι λογω forza (δν ξερω αν ειναι για καλο ) θα ξερουν κατι παραπανω στα μεταγραφικα ( παρεμπιπτόντως ,σημερα , πολυ κακη εκπομπη )
και ειπαν οτι θα κλεισει ο σιλβα ,
οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει σαν πρωτη επιλογη τον κανιας και κοιταν και αλλου ,η εκπηξη ειναι ενας μεσοεπιθετικος που ψαχνουνε , και για εξτρεμ οτι μιλαν εδω και καιρο με ενα δεξι εξτρεμ γυρω στα 30 και ειναι ολα ανοιχτα ...γενικως εδωσαν την εντυπωση οτι δεν ειναι κοντα καπου , ενω την προηγουμενη εβδομαδα λεγαν προ των πυλων παιχτες..
χιλιες φορες γνησιοι παπαδες ΠΟΡΚΥ...
και ειπαν οτι θα κλεισει ο σιλβα ,
οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει σαν πρωτη επιλογη τον κανιας και κοιταν και αλλου ,η εκπηξη ειναι ενας μεσοεπιθετικος που ψαχνουνε , και για εξτρεμ οτι μιλαν εδω και καιρο με ενα δεξι εξτρεμ γυρω στα 30 και ειναι ολα ανοιχτα ...γενικως εδωσαν την εντυπωση οτι δεν ειναι κοντα καπου , ενω την προηγουμενη εβδομαδα λεγαν προ των πυλων παιχτες..
χιλιες φορες γνησιοι παπαδες ΠΟΡΚΥ...
φερε μπεν αρφα και γκρεμιζουμε το αεροδρομιοIS_President έγραψε:Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
paok re niamou έγραψε:Ότι να'ναι στο τοπικ αυτό.
Αρκετοί Προπονητες του καναπέ, wannabe manager, wannabe προπονητες - τεχνικοι διευθυντές και πάει λέγοντας.
Ατελειωτα λινκ από transfermarkt και δώστου και παρε και συστάσεις ποιον να πάρει η ομάδα.
Ευτυχώς μετά την ολοκλήρωση του ονείρου μπαίνω αραιά και δεν συμμετέχω σε όλο αυτό.
Ηρεμα bane.
Sourmenetes
- paok re niamou
- soflodoras
Τι σε ενοχλει η καυλα του κοσμου. Να το κλεισουμε να μη λεμε την αποψη μας τοτε. Γκρινια για την γκρινιαpaok re niamou έγραψε:Επίσης
paok re niamou έγραψε:Ότι να'ναι στο τοπικ αυτό.
Αρκετοί Προπονητες του καναπέ, wannabe manager, wannabe προπονητες - τεχνικοι διευθυντές και πάει λέγοντας.
Ατελειωτα λινκ από transfermarkt και δώστου και παρε και συστάσεις ποιον να πάρει η ομάδα.
Ευτυχώς μετά την ολοκλήρωση του ονείρου μπαίνω αραιά και δεν συμμετέχω σε όλο αυτό.
IS_President έγραψε:Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....

Μηπως το εχει παρει με τα ποδια?IS_President έγραψε:Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
-
ιβανIS_President έγραψε:Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
να σου πω
να στειλω κανα βιογραφικο να με παρεις στις επιχειρησεις σου ως συμβουλο???
η ο,τι θες τελοσπαντων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Δευ 10 Ιουν 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ο πάτο κ ο μπανεγα και οι δύο τρεις φωτογραφίες άλλων που ανέβασες?IS_President έγραψε:Σας δίνω το λόγο μου...
Τον λόγο του Πόντιου...
θα σας χαρίσω τη χαρά,
Πιστέψτε το αυτό!
Έρχεται....
Πόσους παικταραδες θα φέρεις πρόεδρε?Θέλεις μήπως να τρελαθουμε όλοι?
Πες μας.Αυτο είναι που θέλεις πρόεδρε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 10 Ιουν 2019, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Gawain1978
Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
Μαυρο Χιονι » 10 Ιουν 2019, 16:02
Παιδιά υπάρχει τοπικ για το ποιόν θέλουμε σαν οπαδοί , προπονητές της κερκίδας, στην ομάδα. Ναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι το πιο χοτ τοπικ αλλά τουλάχιστον ας ξεχωρίζουμε τις επιθυμίες μας από την πραγματικότητα
Υπάρχει κόσμος που θέλει να ενημερωθεί και προτιμάει το παρών φόρουμ και όχι αρδοσαιτ και σελίδες του κωλου που ψάχνουν μόνο τα κλικ.
Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
Μαυρο Χιονι » 10 Ιουν 2019, 16:02
Παιδιά υπάρχει τοπικ για το ποιόν θέλουμε σαν οπαδοί , προπονητές της κερκίδας, στην ομάδα. Ναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι το πιο χοτ τοπικ αλλά τουλάχιστον ας ξεχωρίζουμε τις επιθυμίες μας από την πραγματικότητα
Υπάρχει κόσμος που θέλει να ενημερωθεί και προτιμάει το παρών φόρουμ και όχι αρδοσαιτ και σελίδες του κωλου που ψάχνουν μόνο τα κλικ.
Έλα ρε οι αλήτες. Βάζουν link του transfermarkt(μεταγραφικής αγοράς) στο θέμα των μεταγραφών καλοκαιριού 2019; Εντελώς off topic και καλό θα είναι τα post αυτά(όπως κι ένα δύο αντίστοιχα δικά μου) να διαγράφονται και να γίνονται συστάσεις σε αυτούς που τα κάνουν από τους mod(και σε εμένα προφανώς, μέχρι και ban πρέπει να σηκώνει τέτοιου είδους απαράδεκτη συμπεριφορά). Ας επιστρέψουμε στις προσωπικές διενέξεις κι επιθέσεις που είναι πολύ σχετικότερες με το θέμα με τις οποίες κανένας δεν φαίνεται να ενοχλείται. Διψάει για αίμα ο λαος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλησπέρα σε όλους! Νέο μέλος με μεγάλη αγάπη για την ΠΑΟΚΆΡΑ μας!! Ειμαι αρκετά αισιόδοξος για τις μεταγραφές κ πιστεύω πως μες την βδομάδα θα κλείσουν κ οι χαφ και εξτρέμ! Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο ας το απολαύσουμε..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SunAce16 έγραψε:Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;

Προγούλι που πατάει περιοχή