SunAce16 έγραψε:Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;

SunAce16 έγραψε:Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;
Εμένα μου αρέσει να μην ενοχλώ, αλλά όταν μου πουν ότι τους ενοχλώ χωρίς να τους ενοχλώ, τότε μπορώ να γίνω πραγματικά ενοχλητικός καθώς είναι αφόρητα ενοχλητικό, να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που ενοχλούνται ακόμα και όταν δεν τους ενοχλείς καθόλου. Συγνώμη αν έγινα ενοχλητικός αλλά έπρεπε.Gawain1978 έγραψε:Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.SunAce16 έγραψε:EZEQUIEL AVILA.
Άντε ρε Μπράνκο κάνε μου την χάρη βρε πασάκα μου!
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Παιδιά υπάρχει τοπικ για το ποιόν θέλουμε σαν οπαδοί , προπονητές της κερκίδας, στην ομάδα. Ναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι το πιο χοτ τοπικ αλλά τουλάχιστον ας ξεχωρίζουμε τις επιθυμίες μας από την πραγματικότητα
Sirdaffy, έχεις συγκεκριμένη πληροφορία ή απλά τα κατεβάζεις από το κεφάλι σου; Καλώς ήρθες παρεπιπτόντως!
ετσι ελεγε σημερα το ρεπορταζ του κολκαmontekristo έγραψε:Καλως ηρθες
οταν λες ρεπορταζ φιλε τι εννοεις???
στο σφυριξαν ρεπορτερ??
η μια σουμα του τι εχει γραφτει
σε οπαδικο φορουμ στο τοπικ μεταγραφων τι περιμενες???paok re niamou έγραψε:Ότι να'ναι στο τοπικ αυτό.
Αρκετοί Προπονητες του καναπέ, wannabe manager, wannabe προπονητες - τεχνικοι διευθυντές και πάει λέγοντας.
Ατελειωτα λινκ από transfermarkt και δώστου και παρε και συστάσεις ποιον να πάρει η ομάδα.
Ευτυχώς μετά την ολοκλήρωση του ονείρου μπαίνω αραιά και δεν συμμετέχω σε όλο αυτό.