Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

SunAce16 έγραψε:Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Oλιβειρα,Σιλβα,Βερνμπλουμ,Μισιτς,Μαουριτσιο πολυ καλη πενταδα, εξωπραγματικη για τα ελληνικα δεδομενα αλλα εξαρταται και απο το πως θα γυρισει ο Μαου και ο Σουηδος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ πιστεύω του Ολιβέιρα θα πάρει χρόνο γιατί η Πόρτο θα προσπαθήσει να το τελειώσει με την καλύτερη συμφωνία για αυτούς. Μόνον όταν πιάσει Αυγουστος θα αρχίσει να πέφτει στις απαιτήσεις της.

Αυτά είναι τα άσχημα αυτών των περιπτώσεων, άν περιμένεις (όπως λέει η λογική), δεν θα έχεις τον παίκτη στην προετοιμασία ούτε στα προκριματικά. Και αυτή δεν είναι και η μόνη περίπτωση που δυσκολεύει τις επιλογές μας σαν ΠΑΟΚ. Αν και νομίζω ότι φέτος θα παρθούν οι παίκτες που πρέπει, όταν πρέπει...
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Ο Ολιβέιρα είναι η κλασική περίπτωση μεταγραφής που τελειώνει τέλος Αυγούστου, δυστυχώς για εμάς.
Νομίζω είναι win - win για όλους, παίχτη, Πόρτο και εμάς να μείνει εδώ
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Gawain1978 έγραψε:
SunAce16 έγραψε:EZEQUIEL AVILA.
Άντε ρε Μπράνκο κάνε μου την χάρη βρε πασάκα μου!
Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
Εμένα μου αρέσει να μην ενοχλώ, αλλά όταν μου πουν ότι τους ενοχλώ χωρίς να τους ενοχλώ, τότε μπορώ να γίνω πραγματικά ενοχλητικός καθώς είναι αφόρητα ενοχλητικό, να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που ενοχλούνται ακόμα και όταν δεν τους ενοχλείς καθόλου. Συγνώμη αν έγινα ενοχλητικός αλλά έπρεπε.
Sirdaffy

Δημοσίευση από Sirdaffy »

ολα βαινουν καλως στην περιπτωση του ισμαελ σιλβα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. περιμενουμε εξελιξη εντος δευτερας τριτης.απο κει και περα ειναι τσεκαρισμενες 4 περιπτωσεις χαφ καθαρου 6.
αναζητουμε εμπειρο εξτρεμ 30χρονου με παραστασεις.
αριστερο μπακ αναμενεται ονομα μεχρι τελος της εβδομαδας.
εφοσον πωληθει ο κουλουρης παμε και για φορ.
αυτα τα νεα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Παιδιά υπάρχει τοπικ για το ποιόν θέλουμε σαν οπαδοί , προπονητές της κερκίδας, στην ομάδα. Ναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι το πιο χοτ τοπικ αλλά τουλάχιστον ας ξεχωρίζουμε τις επιθυμίες μας από την πραγματικότητα

Sirdaffy, έχεις συγκεκριμένη πληροφορία ή απλά τα κατεβάζεις από το κεφάλι σου; Καλώς ήρθες παρεπιπτόντως!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Η εμπειρία δείχνει ό,τι ήρθε τον Ιούνιο ηταν μέτριο. Τον Ιούλιο τα καλά και τον Αύγουστο τα πιο εκλεκτά.
Sirdaffy

Μαυρο Χιονι έγραψε:Παιδιά υπάρχει τοπικ για το ποιόν θέλουμε σαν οπαδοί , προπονητές της κερκίδας, στην ομάδα. Ναι οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι το πιο χοτ τοπικ αλλά τουλάχιστον ας ξεχωρίζουμε τις επιθυμίες μας από την πραγματικότητα

Sirdaffy, έχεις συγκεκριμένη πληροφορία ή απλά τα κατεβάζεις από το κεφάλι σου; Καλώς ήρθες παρεπιπτόντως!

ετσι λεει το ρεπορταζ. αν το κατεβαζα απο το κεφαλι μου μπορουσα να γραψω χιλια δυο...
καλως σας βρηκα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καλως ηρθες
οταν λες ρεπορταζ φιλε τι εννοεις???
στο σφυριξαν ρεπορτερ??
η μια σουμα του τι εχει γραφτει
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ότι να'ναι στο τοπικ αυτό.
Αρκετοί Προπονητες του καναπέ, wannabe manager, wannabe προπονητες - τεχνικοι διευθυντές και πάει λέγοντας.
Ατελειωτα λινκ από transfermarkt και δώστου και παρε και συστάσεις ποιον να πάρει η ομάδα.
Ευτυχώς μετά την ολοκλήρωση του ονείρου μπαίνω αραιά και δεν συμμετέχω σε όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Λογικα τα δυο εξτρεμ που λεει ο ματσο ειναι ο ισπανος(τζονυ η σουσαετα) και ο αλλος που εχει πολυ καλα νουμερα και είναι δανεικος αλλα εχει μεγαλύτερο transfer fee ειναι αυτος που λεει ο φίλος πανω. Ο δευτερος δεν με εντυπωσιάζει τοσο, γιατι ως πρώτη εικονα δεν ειναι ο εξτρεμ που θα μας πάει ομιλους, ετσι οπως εβγαινε απο τα δημοσιεύματα, ειναι η πρώτη του ευρωπαϊκή χρονια, τρομερα στατιστικά μεν, σε ομαδα που εμπλέκεται σε στημενα δε. Ελπίζω να κινουμαστε καπου σε μπαμπελ, καρλος βελα, μοζες, γκουντμουντσον κλπ.
Sirdaffy

montekristo έγραψε:Καλως ηρθες
οταν λες ρεπορταζ φιλε τι εννοεις???
στο σφυριξαν ρεπορτερ??
η μια σουμα του τι εχει γραφτει
ετσι ελεγε σημερα το ρεπορταζ του κολκα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

paok re niamou έγραψε:Ότι να'ναι στο τοπικ αυτό.
Αρκετοί Προπονητες του καναπέ, wannabe manager, wannabe προπονητες - τεχνικοι διευθυντές και πάει λέγοντας.
Ατελειωτα λινκ από transfermarkt και δώστου και παρε και συστάσεις ποιον να πάρει η ομάδα.
Ευτυχώς μετά την ολοκλήρωση του ονείρου μπαίνω αραιά και δεν συμμετέχω σε όλο αυτό.
σε οπαδικο φορουμ στο τοπικ μεταγραφων τι περιμενες???
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ποιον ειπε ο φιλος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”