Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Πακέτο τα αδέρφια dos Santos, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη εξάλλου :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
montekristo έγραψε:μια προσωπικη εκτιμηση
πιστευω ο χαφ θα ειναι ο Ολιβειρα
φαινεται οτι στο τελος θα τα βρουν
για πολλους λογους παντως θα ηταν και το ιδανικο
Μακάρι αδερφέ. Παίκτης επιπέδου που πλέον γνωρίζει την ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε.
κ γω θεωρω πολυ πιθανό να εγινε κουβέντα κ μακαρι να εχουμε αισιο τελος!

ολιβειρα-σιλβα-βερμπλουμ-μισιτς-κανιας; και απο οκτωβρη μαουριτσιο..πολυ δυνατη εξαδα αν και για να πω την αμαρτία μου θα ηθελα βουκσεβιτς αντι του πακέτου μισιτς-κανιας
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

gergeo4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
montekristo έγραψε:μια προσωπικη εκτιμηση
πιστευω ο χαφ θα ειναι ο Ολιβειρα
φαινεται οτι στο τελος θα τα βρουν
για πολλους λογους παντως θα ηταν και το ιδανικο
Μακάρι αδερφέ. Παίκτης επιπέδου που πλέον γνωρίζει την ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε.
κ γω θεωρω πολυ πιθανό να εγινε κουβέντα κ μακαρι να εχουμε αισιο τελος!

ολιβειρα-σιλβα-βερμπλουμ-μισιτς-κανιας; και απο οκτωβρη μαουριτσιο..πολυ δυνατη εξαδα αν και για να πω την αμαρτία μου θα ηθελα βουκσεβιτς αντι του πακέτου μισιτς-κανιας
και εναν ben arfa( :mrgreen: ) και κλεισαμε για προετοιμασια
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Απο πολυ εγκυρη πηγη ξερω οτι ο Ολιβειρα ψηνεται πολυ να μεινει. Εχει ξετρελαθει με την ομαδα και την πολη.
Υπαρχει ομως ενα θεμα με το συμβολαιο που ζηταει ( πανω απο 1,2 εκ.) καθως ο ΠΑΟΚ θεωρει οτι ειναι δυσαναλογο σε σχεση με αυτο που ειχε στην Πορτο.

Αν και νομιζω οτι προφανως το κυριο θεμα ειναι η ρητρα που ζηταει η Πορτο. Τα υπολοιπα βρισκονται
montekristo

ισως ολα αυτα που γραφουμε να εχον σχεση και με τις αποχωρησεις - ανανεωσεις
ο καντουρι ας πουμε παιρνει πολλα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Κι εγω θεωρω οτι και θελει και στο τελος πολυ πιθανον να μεινει. ο Ολιβειρα. Δυστυχως βεβαια "στο τελος"..με οτι κιβαν σημαινει αυτο.

Ασχετο, αν μου επιτρεπουν οι μοντς...νιμιζω υπαρχει μια υπερβολη σε ποινες για τους παπαδες. Ενταξει ρε παιδια μεταγραφες εχουμε..δεν νομιζω οτι εγινε κ τιποτα που ο IS πχ μπαινει ως προεδρος κι ανεβαζει φωτογραφιες του Πατο. Δημιουργειται ενας χουλιαμας που δυσκιλευομαι να πιστεψω οτι ενοχλει ιδιαιτερα καποιον που μπαινει κ διαβαζει. Εγω ισα ισα το γουσταρω ολο αυτο..ακομα κ τους παπαδες του καθε Μαουριτσιο ή Πορκυ.
Στην τελικη , αν θελουμε να λεμε οτι στο τοπικ πρεπει να μπαινουν μονο " δεδομενα" τοτε να αναρτωνται μονο κλεισμενες μεταγραφες...ή εστω και οι αναρτησεις του Γιωργη.
Γιατι λοιπον εποττεπεται η αναρτηση (πιθανον αποκυημα φαντασιας) του Χ δημοσιογραφου "θελει Πατο ο ΠΑΟΚ" αλλα οχι η αντιστοιχη αναρτηση μελους/πληροφορηση/επιθυμια, που δεν κονομαει μαλιατα απο αυτη, σε αντιθεση με τους πρωτους;
Υπαρχουν χειροτερα που γραφονται σε αλλα τοπικ, που βλαπτουν πραγματικα το συλλογο ...εγω εκει θα εστιαζα.

Φυσικα εκφραζω απλα προσωπικη αποψη...τπτ περισδοτερο.
montekristo

Besuch 2 έγραψε:Κι εγω θεωρω οτι και θελει και στο τελος πολυ πιθανον να μεινει. ο Ολιβειρα. Δυστυχως βεβαια "στο τελος"..με οτι κιβαν σημαινει αυτο.

Ασχετο, αν μου επιτρεπουν οι μοντς...νιμιζω υπαρχει μια υπερβολη σε ποινες για τους παπαδες. Ενταξει ρε παιδια μεταγραφες εχουμε..δεν νομιζω οτι εγινε κ τιποτα που ο IS πχ μπαινει ως προεδρος κι ανεβαζει φωτογραφιες του Πατο. Δημιουργειται ενας χουλιαμας που δυσκιλευομαι να πιστεψω οτι ενοχλει ιδιαιτερα καποιον που μπαινει κ διαβαζει. Εγω ισα ισα το γουσταρω ολο αυτο..ακομα κ τους παπαδες του καθε Μαουριτσιο ή Πορκυ.
Στην τελικη , αν θελουμε να λεμε οτι στο τοπικ πρεπει να μπαινουν μονο " δεδομενα" τοτε να αναρτωνται μονο κλεισμενες μεταγραφες...ή εστω και οι αναρτησεις του Γιωργη.
Γιατι λοιπον εποττεπεται η αναρτηση (πιθανον αποκυημα φαντασιας) του Χ δημοσιογραφου "θελει Πατο ο ΠΑΟΚ" αλλα οχι η αντιστοιχη αναρτηση μελους/πληροφορηση/επιθυμια, που δεν κονομαει μαλιατα απο αυτη, σε αντιθεση με τους πρωτους;
Υπαρχουν χειροτερα που γραφονται σε αλλα τοπικ, που βλαπτουν πραγματικα το συλλογο ...εγω εκει θα εστιαζα.

Φυσικα εκφραζω απλα προσωπικη αποψη...τπτ περισδοτερο.
το τελος για μενα ειναι στο τελος του δανεισμου του 30/06
απο εκει και περα ειναι μεγαλο ρισκο να πας με μισιτς σιλβα βερνμπλουμ για προκριματικα
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

EZEQUIEL AVILA.
Άντε ρε Μπράνκο κάνε μου την χάρη βρε πασάκα μου!
montekristo

αυτος εχει προγουλι ρε
SunAce16

montekristo έγραψε:αυτος εχει προγουλι ρε
Θα αφήσει ένα χιπστερικο μούσι και δεν θα φαίνεται τι κρύβει από κάτω!
SunAce16

Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

SunAce16 έγραψε:EZEQUIEL AVILA.
Άντε ρε Μπράνκο κάνε μου την χάρη βρε πασάκα μου!
Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
Oleomatosevosmos

Δημοσίευση από Oleomatosevosmos »

Πιστευω σημερα βραδυ αυριο βραδυ θα βγει ονοματακι εξτρεμ..αν κ απτην αλλη τοσο νωρις κ παιχταρα εξτρεμ δεν ξερω χλωμο μου φαινεται...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Είδα ότι αποχώρησε ο Τζοβάρας της κ19. Πολύ ωραίος παίκτης. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πιστεύω δύσκολα η Πόρτο θα μας κλείσει την πόρτα για Ολιβέιρα, εκτός αν βρεθεί κάνας Τούρκος και σκάσει όλο το κασέρι μπροστά και τον αγοράσει.
Θα μας πάει όλο το δίμηνο μια είναι κοντά - μια απομακρύνεται γνωρίζοντας ότι τέλη Αυγούστου μπορεί να έχουμε στα χέρια μας ένα τεράστιο πόσο, από το οποίο θα επιχειρήσει να φάει μια τεράστια μπουκιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”