Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πακέτο τα αδέρφια dos Santos, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη εξάλλου 

κ γω θεωρω πολυ πιθανό να εγινε κουβέντα κ μακαρι να εχουμε αισιο τελος!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μακάρι αδερφέ. Παίκτης επιπέδου που πλέον γνωρίζει την ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε.montekristo έγραψε:μια προσωπικη εκτιμηση
πιστευω ο χαφ θα ειναι ο Ολιβειρα
φαινεται οτι στο τελος θα τα βρουν
για πολλους λογους παντως θα ηταν και το ιδανικο
ολιβειρα-σιλβα-βερμπλουμ-μισιτς-κανιας; και απο οκτωβρη μαουριτσιο..πολυ δυνατη εξαδα αν και για να πω την αμαρτία μου θα ηθελα βουκσεβιτς αντι του πακέτου μισιτς-κανιας
-
και εναν ben arfa(gergeo4 έγραψε:κ γω θεωρω πολυ πιθανό να εγινε κουβέντα κ μακαρι να εχουμε αισιο τελος!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μακάρι αδερφέ. Παίκτης επιπέδου που πλέον γνωρίζει την ομάδα. Αυτό χρειαζόμαστε.montekristo έγραψε:μια προσωπικη εκτιμηση
πιστευω ο χαφ θα ειναι ο Ολιβειρα
φαινεται οτι στο τελος θα τα βρουν
για πολλους λογους παντως θα ηταν και το ιδανικο
ολιβειρα-σιλβα-βερμπλουμ-μισιτς-κανιας; και απο οκτωβρη μαουριτσιο..πολυ δυνατη εξαδα αν και για να πω την αμαρτία μου θα ηθελα βουκσεβιτς αντι του πακέτου μισιτς-κανιας

-
Απο πολυ εγκυρη πηγη ξερω οτι ο Ολιβειρα ψηνεται πολυ να μεινει. Εχει ξετρελαθει με την ομαδα και την πολη.
Υπαρχει ομως ενα θεμα με το συμβολαιο που ζηταει ( πανω απο 1,2 εκ.) καθως ο ΠΑΟΚ θεωρει οτι ειναι δυσαναλογο σε σχεση με αυτο που ειχε στην Πορτο.
Αν και νομιζω οτι προφανως το κυριο θεμα ειναι η ρητρα που ζηταει η Πορτο. Τα υπολοιπα βρισκονται
Υπαρχει ομως ενα θεμα με το συμβολαιο που ζηταει ( πανω απο 1,2 εκ.) καθως ο ΠΑΟΚ θεωρει οτι ειναι δυσαναλογο σε σχεση με αυτο που ειχε στην Πορτο.
Αν και νομιζω οτι προφανως το κυριο θεμα ειναι η ρητρα που ζηταει η Πορτο. Τα υπολοιπα βρισκονται
-
ισως ολα αυτα που γραφουμε να εχον σχεση και με τις αποχωρησεις - ανανεωσεις
ο καντουρι ας πουμε παιρνει πολλα
ο καντουρι ας πουμε παιρνει πολλα
Κι εγω θεωρω οτι και θελει και στο τελος πολυ πιθανον να μεινει. ο Ολιβειρα. Δυστυχως βεβαια "στο τελος"..με οτι κιβαν σημαινει αυτο.
Ασχετο, αν μου επιτρεπουν οι μοντς...νιμιζω υπαρχει μια υπερβολη σε ποινες για τους παπαδες. Ενταξει ρε παιδια μεταγραφες εχουμε..δεν νομιζω οτι εγινε κ τιποτα που ο IS πχ μπαινει ως προεδρος κι ανεβαζει φωτογραφιες του Πατο. Δημιουργειται ενας χουλιαμας που δυσκιλευομαι να πιστεψω οτι ενοχλει ιδιαιτερα καποιον που μπαινει κ διαβαζει. Εγω ισα ισα το γουσταρω ολο αυτο..ακομα κ τους παπαδες του καθε Μαουριτσιο ή Πορκυ.
Στην τελικη , αν θελουμε να λεμε οτι στο τοπικ πρεπει να μπαινουν μονο " δεδομενα" τοτε να αναρτωνται μονο κλεισμενες μεταγραφες...ή εστω και οι αναρτησεις του Γιωργη.
Γιατι λοιπον εποττεπεται η αναρτηση (πιθανον αποκυημα φαντασιας) του Χ δημοσιογραφου "θελει Πατο ο ΠΑΟΚ" αλλα οχι η αντιστοιχη αναρτηση μελους/πληροφορηση/επιθυμια, που δεν κονομαει μαλιατα απο αυτη, σε αντιθεση με τους πρωτους;
Υπαρχουν χειροτερα που γραφονται σε αλλα τοπικ, που βλαπτουν πραγματικα το συλλογο ...εγω εκει θα εστιαζα.
Φυσικα εκφραζω απλα προσωπικη αποψη...τπτ περισδοτερο.
Ασχετο, αν μου επιτρεπουν οι μοντς...νιμιζω υπαρχει μια υπερβολη σε ποινες για τους παπαδες. Ενταξει ρε παιδια μεταγραφες εχουμε..δεν νομιζω οτι εγινε κ τιποτα που ο IS πχ μπαινει ως προεδρος κι ανεβαζει φωτογραφιες του Πατο. Δημιουργειται ενας χουλιαμας που δυσκιλευομαι να πιστεψω οτι ενοχλει ιδιαιτερα καποιον που μπαινει κ διαβαζει. Εγω ισα ισα το γουσταρω ολο αυτο..ακομα κ τους παπαδες του καθε Μαουριτσιο ή Πορκυ.
Στην τελικη , αν θελουμε να λεμε οτι στο τοπικ πρεπει να μπαινουν μονο " δεδομενα" τοτε να αναρτωνται μονο κλεισμενες μεταγραφες...ή εστω και οι αναρτησεις του Γιωργη.
Γιατι λοιπον εποττεπεται η αναρτηση (πιθανον αποκυημα φαντασιας) του Χ δημοσιογραφου "θελει Πατο ο ΠΑΟΚ" αλλα οχι η αντιστοιχη αναρτηση μελους/πληροφορηση/επιθυμια, που δεν κονομαει μαλιατα απο αυτη, σε αντιθεση με τους πρωτους;
Υπαρχουν χειροτερα που γραφονται σε αλλα τοπικ, που βλαπτουν πραγματικα το συλλογο ...εγω εκει θα εστιαζα.
-
το τελος για μενα ειναι στο τελος του δανεισμου του 30/06Besuch 2 έγραψε:Κι εγω θεωρω οτι και θελει και στο τελος πολυ πιθανον να μεινει. ο Ολιβειρα. Δυστυχως βεβαια "στο τελος"..με οτι κιβαν σημαινει αυτο.
απο εκει και περα ειναι μεγαλο ρισκο να πας με μισιτς σιλβα βερνμπλουμ για προκριματικα
-
Θα αφήσει ένα χιπστερικο μούσι και δεν θα φαίνεται τι κρύβει από κάτω!montekristo έγραψε:αυτος εχει προγουλι ρε
Macho καλησπέρα, βλέπω είσαι μέσα. Θέλω την άποψή σου για το προγούλι του Avila, το εγκρίνεις;
-
Για μένα πιο ενοχλητικό είναι που γράφετε όλοι τον παίκτη που επιθυμείτε εδώ παρά οι παπάδες.SunAce16 έγραψε:EZEQUIEL AVILA.
Άντε ρε Μπράνκο κάνε μου την χάρη βρε πασάκα μου!
Κι εγώ θέλω τον Κονοπλιανκα αλλά το έγραψα εκεί που πρέπει.
Φανταστείτε τί θα γίνει αν γράφουμε όλοι τους παίκτες που επιθυμούμε στο παρόν τοπικ.
Εδώ μπαίνουμε για να ενημερωθούμε και όχι να μάθουμε ποιόν παίκτη επιθυμεί ο Χ συνοπαδος μας.
-
Πιστευω σημερα βραδυ αυριο βραδυ θα βγει ονοματακι εξτρεμ..αν κ απτην αλλη τοσο νωρις κ παιχταρα εξτρεμ δεν ξερω χλωμο μου φαινεται...
Είδα ότι αποχώρησε ο Τζοβάρας της κ19. Πολύ ωραίος παίκτης. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;
Πιστεύω δύσκολα η Πόρτο θα μας κλείσει την πόρτα για Ολιβέιρα, εκτός αν βρεθεί κάνας Τούρκος και σκάσει όλο το κασέρι μπροστά και τον αγοράσει.
Θα μας πάει όλο το δίμηνο μια είναι κοντά - μια απομακρύνεται γνωρίζοντας ότι τέλη Αυγούστου μπορεί να έχουμε στα χέρια μας ένα τεράστιο πόσο, από το οποίο θα επιχειρήσει να φάει μια τεράστια μπουκιά.
Θα μας πάει όλο το δίμηνο μια είναι κοντά - μια απομακρύνεται γνωρίζοντας ότι τέλη Αυγούστου μπορεί να έχουμε στα χέρια μας ένα τεράστιο πόσο, από το οποίο θα επιχειρήσει να φάει μια τεράστια μπουκιά.