Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Μας εβγαλε τα ΣΥΚΩΤΙΑ ο Προμηθεας αλλα τελικα πηρε εκδικηση απο τον (χαρτ)ΑΕΤΟ. 
Εκεί μωρη κίτρινες σαύρες,μόνο τσαπου από παντού
βγηκαν πρωτοι αντι τριτοι απο σποντα λογω της διαμαχης των βαζελογαυρων, χασανε με πλεονεκτημα εδρας ιστορικη ευκαιρια να πανε εστω στους τελικους που δεν θυμαμαι τελευταια φορα ποτε πηγε αλλη ομαδα.
χαρτοσακουλα ανακυκλωσιμη
χαρτοσακουλα ανακυκλωσιμη
Αφιερωμενο Α4, παντα τετοια
[youtube]gHLin-bIJko[/youtube]
[youtube]gHLin-bIJko[/youtube]
-
Μπαρκαρούτσος
Γιατί χαιρόμαστε τόσο, λες και τους νίκησε ο..Πανιώνιος ή ο Κόροιβος; Ο Προμηθέας είναι ομάδα που παραδοσιακά ανταγωνιζόμαστε πλέον για την 3η θέση, όπως και το χανούμι...
Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τον Προμηθέα και να τον ξεπεράσουμε, όχι να χαιρόμαστε τόσο και να ψωνίζουμε αβέρτα από Coffee Island!!

Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τον Προμηθέα και να τον ξεπεράσουμε, όχι να χαιρόμαστε τόσο και να ψωνίζουμε αβέρτα από Coffee Island!!
- Maximus
Ποπ κορν, πολυθρόνα και διάβασμα το φορουμ της αεχ...!
Το καλό είναι ότι μερικοί αυτοσαρκάζονται κιόλας...
...άλλοι περιμένουν το γήπεδο.
Σε ευχαριστούμε τιγρη!
Το καλό είναι ότι μερικοί αυτοσαρκάζονται κιόλας...
...άλλοι περιμένουν το γήπεδο.
Σε ευχαριστούμε τιγρη!
- ΑποστόληςΑ
sdna
Στις 16 Ιουνίου λήγει η προθεσμία που έχει η ΑΕΚ για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Πόνσε. Όπως σημειώνει η ιταλική ιστοσελίδα "IL TEMPO", η Ρόμα δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη και για να συναινέσει, θα πρέπει είτε να καταβάλλει η Ένωση 6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, με τους Ιταλούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%, είτε να πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για το 85% του παίκτη.
Στις 16 Ιουνίου λήγει η προθεσμία που έχει η ΑΕΚ για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Πόνσε. Όπως σημειώνει η ιταλική ιστοσελίδα "IL TEMPO", η Ρόμα δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει εκπτώσεις στις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη και για να συναινέσει, θα πρέπει είτε να καταβάλλει η Ένωση 6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις, με τους Ιταλούς να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%, είτε να πληρώσει 7 εκατ. ευρώ για το 85% του παίκτη.
Με καθε σεβασμο, αλλα νομιζω οτι η αναρτηση αυτη θα επρεπε να μπει το τοπικ των ανεκδότων....
Στην κούλα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα που πλέον βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και πανηγυρίζουν γιατί η χάρτινη άκουσον άκουσον ''συζητά'' με παίκτες επιπέδου Ζεράλδες και Κροβίνοβιτς.
Και μάλιστα όσοι κράζουν και λένε ότι σιγά μην έρθουν κλπ, ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι το σημαντικό είναι το με ποιους ''συζητά''.
Κλάμα.
Θα πήξουν στον δανεικό πάλι.
Και μάλιστα όσοι κράζουν και λένε ότι σιγά μην έρθουν κλπ, ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι το σημαντικό είναι το με ποιους ''συζητά''.
Κλάμα.
Θα πήξουν στον δανεικό πάλι.
-
xrisitsapa
Μπεργκ η Φακούντο Φερέιρα ο γαύρος.
Να πω την αμαρτία μου, προτιμάω να πάρει τον πρώτο..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τέλος από την Κούλα ο Πόνσε! Όχι θα πλήρωνε ο κάβουρας.. [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατσε να δουμε ποιον θα παρει στο τελος.τετοια παρελαση ονοματων χωρις καμια πιθανοτητα να ερθουν ουτε επι μπατατουδη δεν ειχαμε δει.xrisitsapa έγραψε:Μπεργκ η Φακούντο Φερέιρα ο γαύρος.
με 1,2εκ συμβόλαιο που έχει ο Πόνσε την χρονιά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μείνει στην Κούλα, όχι ότι θα έδινε 6εκ ο καβούριας στην Ρόμα έστω και με δόσειςMitsospaoki4 έγραψε:Τέλος από την Κούλα ο Πόνσε! Όχι θα πλήρωνε ο κάβουρας.. [FACE WITH TEARS OF JOY]
ο γαύρος από την άλλη ούτε καν τον Μπρούνο του ατρόμητου έχει κλείσει, αν δεν φύγει πρώτα ο Φορτούνης, να πάρουνε χρήματα δεν κάνουν μεταγραφές, μόνο τίποτα ελεύθερους 30++ και κανένα δανεικό από την φόρεστ. Θα έχει τρελό γέλιο αν τους πει στο τέλος ο πεφτουνάκος εγώ δεν πάω πουθενά, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο θα περιμένω να τελειώσει, κάθομαι πάγκο και πληρώστε με
πολυ καλο ΑΜ ο Geraldes που κλεινει η χαρτινη, για τα ελληνικα δεδομενα πολυτελεια. αν παρει και τον Φαμπιο Μαρτινς που γραφεται, τοτε ενισχυεται μεσοεπιθετικα σε σχεση με περσι φανερα. νομιζω εκει θα πονταρει φετος, στα ντερμπι βεβαια χωρις ισορροπια θα υποφερει. βασικος ανταγωνιστης εννοειται παραμενει ο φαταουλ.