Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Τις τελευτεες ώρες διαβάζω και για απόκτηση επιθετικού.Θεωρω δεδομένο ότι θα πουληθεί ο Κουλουρης.Οπως και ο Ουαρντα Κάντουρι ίσως και ο Χατζηισαιας.Αν ο ΠΑΟΚ από αυτές τις πωλήσεις βγάλει ακόμη ένα 10αρικο μύρια θα είναι πολύ καλά.
- Mauricio-8-
Αμα παρουμε μεχρι την προετοιμασια χαφ και εξτρεμ πως θα τη βγαλουμε εδω μεσα μεχρι το τελος του καλοκαιριου;;;
-
για συζητησεις σε προχωρημενο σταδιο γραφειMauricio-8- έγραψε:Ο Τοσκιτσης γράφει ότι ο Κάντουρι έχει κλείσει Στάνταρ Λιέγης.
-
Έχω την αίσθηση ότι η περίπτωση Silva έχει να κάνει με την αποχώρηση El Kaddouri. Οπότε ο παίκτης είναι κλεισμένος και θα έρθει να υπογράψει με το που πωληθεί ο Μαροκινός.
Έχει κάποιος εικόνα (κυρίως ο macho που μένει Ισπανία) από τον Ezequiel Avila της Huesca;
Βλέπω ότι είναι σε πολύ καλή ηλικία (25 χρονών), με πολύ καλά στατιστικά (10 γκολ & 2 ασίστ) και "ελεύθερος".
https://www.transfermarkt.com/ezequiel- ... ler/167721
Βλέπω ότι είναι σε πολύ καλή ηλικία (25 χρονών), με πολύ καλά στατιστικά (10 γκολ & 2 ασίστ) και "ελεύθερος".
https://www.transfermarkt.com/ezequiel- ... ler/167721
Διαβάζω για εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου στον Λάμπρου.
Βλέπω στο transfermarkt έχει αλλάξει η θέση του Μπίσεσβαρ σε αριστερό εξτρέμ (όχι πως παίζει ρόλο αλλά..).
Βγαίνουν πληροφορίες για μεταγραφή-έκπληξη στο 10.
Και αναρωτιέμαι. Μπας και ψάχνουμε τζάμπα το όνομα του εξτρέμ και τελικά θα πάρουμε 10άρι;
Στα εξτρέμ - Ζαμπά, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου
Στο δέκα - Μεταγραφή και Πέλκας
Λέω εγώ τώρα...
Βλέπω στο transfermarkt έχει αλλάξει η θέση του Μπίσεσβαρ σε αριστερό εξτρέμ (όχι πως παίζει ρόλο αλλά..).
Βγαίνουν πληροφορίες για μεταγραφή-έκπληξη στο 10.
Και αναρωτιέμαι. Μπας και ψάχνουμε τζάμπα το όνομα του εξτρέμ και τελικά θα πάρουμε 10άρι;
Στα εξτρέμ - Ζαμπά, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου
Στο δέκα - Μεταγραφή και Πέλκας
Λέω εγώ τώρα...
Νομίζω ότι έχουμε ρίξει ας πούμε παραγάδι και ότι πραγματικά τσιμπήσει θα το αρπάξουμε
Οι σίγουροι στις μεσοεπιθετικες θέσεις είναι
Ζαμπα
Λημνιος
Πελκας
Λάμπρου
Μπισεσβαρ
Ενρικε μάλλον θα φύγει
Καντουρι σίγουρα
Όποτε ενδεχομένως να πάρουμε κ εξτρέμ κ δεκάρι γιατί για τρεις θέσεις θα πρέπει να έχουμε έξι με εφτά παίχτες ενώ τώρα έχουμε πέντε
Γρίφος ειλικρινά
Οι σίγουροι στις μεσοεπιθετικες θέσεις είναι
Ζαμπα
Λημνιος
Πελκας
Λάμπρου
Μπισεσβαρ
Ενρικε μάλλον θα φύγει
Καντουρι σίγουρα
Όποτε ενδεχομένως να πάρουμε κ εξτρέμ κ δεκάρι γιατί για τρεις θέσεις θα πρέπει να έχουμε έξι με εφτά παίχτες ενώ τώρα έχουμε πέντε
Γρίφος ειλικρινά
δυο εβδομαδες μεινανε ( με βαση τα λεγομενα σαββιδη οτι θα ειναι παιχτες στην προετοιμασια ) ...καλυτερα για εμας ...θα πεσουν ολοι μαζεμενοι !!!!

Άσχετο αλλά παίζει ο γρίφος που έβαζε ο πσύχρας τις προάλλες με Λίβερποολ να εννοούσε αυτόν
Είναι πρότζεκτ τύπου Άκπομ.
https://www.transfermarkt.com/sheyi-ojo ... ler/236510
Πέτυχα τυχαία φωτό του στο ινστα από Χαλκιδική προ δύο ημερών.
θα έδενε βέβαια καλύτερα το σενάριο αν δεν άφηναν να εννοηθεί ότι στα εξτρέμ θέλουν έμπειρο 30αρη.
Είναι πρότζεκτ τύπου Άκπομ.
https://www.transfermarkt.com/sheyi-ojo ... ler/236510
Πέτυχα τυχαία φωτό του στο ινστα από Χαλκιδική προ δύο ημερών.
θα έδενε βέβαια καλύτερα το σενάριο αν δεν άφηναν να εννοηθεί ότι στα εξτρέμ θέλουν έμπειρο 30αρη.
-
Aποψη εχω αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να τον αποκτησουμε.Ειναι πολλα τα λεφτα.Ασε πουκαι ο ιδιος δε θα θελει ΕλλαδαMacTiger έγραψε:Άποψη κανείς για Brahimi? Λήγει το συμβόλαιο του στην Porto!
-
Υπερπαικτης αλλα μην το σκεφτεσαι. Ουτε μια στο εκατομυριο θα κλεισει σε μεγαλο πρωταθλημαMacTiger έγραψε:Άποψη κανείς για Brahimi? Λήγει το συμβόλαιο του στην Porto!
-
Έτσι φαίνεταιmakispaspartou έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η περίπτωση Silva έχει να κάνει με την αποχώρηση El Kaddouri. Οπότε ο παίκτης είναι κλεισμένος και θα έρθει να υπογράψει με το που πωληθεί ο Μαροκινός.
Οπότε λύνεται και το μυστήριο για το ποια θέση θα καλύψει
10ροεξτρεμ και τέρμα...