Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
Re: TransferManiac
Les Français sont polis, sexy, et de venir ...
Συγνώμη Σορλέν τα Γαλλικά μου είναι άσχημα...
Συγνώμη Σορλέν τα Γαλλικά μου είναι άσχημα...
Ο Κολκας ξερει πολλα φιλε..Απλα δε γραφει τιποτα να δε του δωσει οκ η διοικηση,.,
Που σημαίνει;;;TransferManiac έγραψε:Les Français sont polis, sexy, et de venir ...
- LittleJohn
Για Φωτακη,Καρυπιδη,Αμπουμπακαρι και Κρεσιτς που γραφτηκαν στην Εξεδρα δηλαδη εδωσε το ΟΚ;D.A.A.T. έγραψε:Ο Κολκας ξερει πολλα φιλε..Απλα δε γραφει τιποτα να δε του δωσει οκ η διοικηση,.,
Εγώ λέω πως όλα είναι θέμα συγκυριών...Ότι βρωμίσει διοχετεύεται με τακτ τρόπο στον τύπο της χώρας...

Noμίζω: Οι γάλλοι είναι ευγενικοί, σέξυ και έρχονται...Kevin έγραψε:Που σημαίνει;;;TransferManiac έγραψε:Les Français sont polis, sexy, et de venir ...
-
Γεια σας μάγκες!!
Μόνο εγώ ξέρω ποιον καλεσμένο έκπληξη θα έχει η εκδήλωση-πάρτι του paokmania.gr στο fratelli το Σάββατο 7 του μήνα στις 20:00

Μόνο εγώ ξέρω ποιον καλεσμένο έκπληξη θα έχει η εκδήλωση-πάρτι του paokmania.gr στο fratelli το Σάββατο 7 του μήνα στις 20:00

Nαι..το γιατι εδωσε το οκ ας πονηρευτουνε ολοι μονοι μαςLittleJohn έγραψε:Για Φωτακη,Καρυπιδη,Αμπουμπακαρι και Κρεσιτς που γραφτηκαν στην Εξεδρα δηλαδη εδωσε το ΟΚ;D.A.A.T. έγραψε:Ο Κολκας ξερει πολλα φιλε..Απλα δε γραφει τιποτα να δε του δωσει οκ η διοικηση,.,
- Athanasiadhs
Δεν έχει quiz;TransferManiac έγραψε:Ουγγρε ο Αυτιάς το είπε και έχει γίνει μπλουζάκι από το paokmania!!
Θα ντύσω με αυτήν τον παικταρά που φέρνει η διοίκηση Ζαγοράκη το καλοκαίρι!!

-
Quiz??
Ίσως σύντομα σε κεντρικό άρθρο...
Πάντως αν έρθετε στο πάρτι του paokmania μπορεί να μάθετε και από... πρώτη πηγή καμία κίνηση...
χεχε
Ίσως σύντομα σε κεντρικό άρθρο...
Πάντως αν έρθετε στο πάρτι του paokmania μπορεί να μάθετε και από... πρώτη πηγή καμία κίνηση...
χεχε
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- indian chief
μμμμμ.....για νησι διαβαζω......μηπως μιλαμε για Μεγαλο νησι;;;;;κι υστερα ποιο ειναι το αλλο νησι;;;;γερο κουιζ εβαλες τρανσφερ........και επειδη ειναι νωρις ακομη,κραταω αυτα που γραφεις για ζηση κ γ.χ......
- sidpanos
εμένα πιο πολύ μ κάνει για χιλιανό παίχτη,
παίχτη απο αφρική
φωτάκης μ κάνει το τελευταίο
και για το τρίτο είμαι υπο σκέψη.....
παίχτη απο αφρική
φωτάκης μ κάνει το τελευταίο
και για το τρίτο είμαι υπο σκέψη.....
- Athanasiadhs
Ο Φωτάκης είναι ο ένας απ'τους δύο νησιώτες;sidpanos έγραψε: φωτάκης μ κάνει το τελευταίο
Τι δεν πιάνω εδώ ρε παιδιά;

O Χιλιανός δεν μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να είναι, αλλά έτσι για να μη χαλάσω τον αδερφό Πλάτωνα, μακάρι να είναι ο Βιγιανουέβα..

Ο Αφρικάνος που είναι σίγουρος κλεισμένος, λογικά είναι ο Αφρικάνος του Πανσερραικού που γράφτηκε αρκετές φορές εδώ μέσα ότι έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι..
Το φαινόμενο Εύρηκα μάλλον μιλάει για Έλληνα παίχτη που θέλαμε αλλά τελευταία στιγμή τον πήρε (κάποιος Βραζιλιάνος

Τώρα για τους νησιώτες αν μιλάμε για τον Χαρούλη που αναφέρει ο φίλος Jermaine, παρόλο που χει τα χαρακτηριστικά, πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ που θα βρούμε τα λεφτά να τον πάρουμε..
Δώσε λίγη βοήθεια παραπάνω ρε Transfermanic...