Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Μην τους δουν και τίποτα Ιταλοί και μας τους ζητάνε 

Τόσες χιλιάδες ΠΑΟΚΙΑ που θα άνοιγαν το κουτί για να δουν Πασχαλάκη στα @ρχίδ@ του τους έγραψε, F1 στην ΕΡΤ
- Aigle_Noir
Δεν έχει καμία λογική η επιλογή Μπάρκα αντί Πασχαλάκη. Βλαχοδήμο αν διάλεγε, θα είχε λογική. Αυτό το σημερινό, καμία απολύτως λογική. Μόνο ντροπή...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η ομάδα δεν αξίζει, γι΄αυτό και δεν θα κάνει ποτέ τίποτα.
Οι μοναδικές επιτυχίες της ήρθαν όταν ο Γερμανός πέταξε με τις κλωτσιές τους γαυροπαίκτες και την κλίκα τους.
Ο Πορτογάλος άρχισε σιγά-σιγά να την ανοίγει και να τους ξαναβάζει μέσα, χωρίς όμως να προλάβουν να ξαναδημιουργηθούν οι γνωστές κλίκες.
Από το Ρανιέρι άρχισαν πάλι να κάνουν κουμάντο οι agents που έχουν τρελά πάρε δώσε με την ομάδα του βόθρου.
Και η κατηφόρα είναι αναμενόμενη και ατελείωτη.
Λέγαμε μήπως τώρα με τον Άγγελο άλλαζε κάτι, αλλά προφανώς δεν υπάρχει προκοπή.
Άρα, χαλαρώνουμε και βλέπουμε τον τιτανικό να βουλιάζει για μια ακόμα φορά.
Τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε... εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, φτάνει να μην παίζουν μέσα οι δικοί μας, γιατί θα καούν τζάμπα (άσε που δεν τους παίζει κανένας εκεί μέσα - λες και είναι παιδιά άλλου θεού...)
Οι μοναδικές επιτυχίες της ήρθαν όταν ο Γερμανός πέταξε με τις κλωτσιές τους γαυροπαίκτες και την κλίκα τους.
Ο Πορτογάλος άρχισε σιγά-σιγά να την ανοίγει και να τους ξαναβάζει μέσα, χωρίς όμως να προλάβουν να ξαναδημιουργηθούν οι γνωστές κλίκες.
Από το Ρανιέρι άρχισαν πάλι να κάνουν κουμάντο οι agents που έχουν τρελά πάρε δώσε με την ομάδα του βόθρου.
Και η κατηφόρα είναι αναμενόμενη και ατελείωτη.
Λέγαμε μήπως τώρα με τον Άγγελο άλλαζε κάτι, αλλά προφανώς δεν υπάρχει προκοπή.
Άρα, χαλαρώνουμε και βλέπουμε τον τιτανικό να βουλιάζει για μια ακόμα φορά.
Τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε... εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, φτάνει να μην παίζουν μέσα οι δικοί μας, γιατί θα καούν τζάμπα (άσε που δεν τους παίζει κανένας εκεί μέσα - λες και είναι παιδιά άλλου θεού...)
και ο Άγγελος χαρτάκι;αντε να μας πείσεις ότι αυτή η εθνική δεν είναι ομάδα κάποιων μάνατζερ...
τραγικη ομαδα αγγελου... καλα για την ενδεκαδα τι να πω? παιζει να του την ειπε ο πνευματικος του , δεν εχει καμια λογικη .... η ομαδα εκτος οτι ειναι ανιπαρκτη επιθετικα δεν εχει ουτε καν σκληραδα , οι ιταλοι κατευαζουν την μπαλα σαν ειναι σε προπονηση ....
Παίχτη του ΠΑΟΚ στην εθνική βασικό με Άγγελο δύσκολα θα δούμε. Φοβάται μην τον κατηγορήσουν για παοκτση. Πιο πιθανό ειναι να παίξει ο Σιαμπανης πλέον βασικός πάρα ο Πασχαλακης.
Μη λέμε ότι θέλουμε τίποτα δεν φοβάται ο Άγγελος.
Όλο αυτό γίνεται για τις δηλώσεις Ιβάν που είχε κάνει για τον Άγγελο και πιο συγκεκριμένα που είπε ότι εγώ του έλεγα να πάρουμε στόπερ και αυτός μου έλεγε άμυνα θα παίξει Παναγία.
Μία ζωή αυτός ήταν ο Άγγελος το εγώ του και ο εγωισμός του κανένας ΠΑΟΚ
Όλο αυτό γίνεται για τις δηλώσεις Ιβάν που είχε κάνει για τον Άγγελο και πιο συγκεκριμένα που είπε ότι εγώ του έλεγα να πάρουμε στόπερ και αυτός μου έλεγε άμυνα θα παίξει Παναγία.
Μία ζωή αυτός ήταν ο Άγγελος το εγώ του και ο εγωισμός του κανένας ΠΑΟΚ
Όλα για τη θέση.....για το μπικικίνι...Καλή η αξιοκρατία, αλλά καλύτερο το μηνιάτικο. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει βασικός παίχτης του ΠΑΟΚ, για να παίξει στην Εθνική??? Αήττητος και νταμπλούχος..... Ντροπήchrisg4 έγραψε:Παίχτη του ΠΑΟΚ στην εθνική βασικό με Άγγελο δύσκολα θα δούμε. Φοβάται μην τον κατηγορήσουν για παοκτση. Πιο πιθανό ειναι να παίξει ο Σιαμπανης πλέον βασικός πάρα ο Πασχαλακης.
τροχονόμε ΜΠΑΡΚΑΑΑΑΑ ......κλάψε λίγο...
Και 0-6
Και μετά να βγαίνει ο Άγγελος και να κλαίει και να λέει για το κακό ελληνικό πρωτάθλημα που σταματάει τόσο νωρίς και ότι η ομοσπονδία δεν δίνει καθόλου σημασία στην Εθνική

Και μετά να βγαίνει ο Άγγελος και να κλαίει και να λέει για το κακό ελληνικό πρωτάθλημα που σταματάει τόσο νωρίς και ότι η ομοσπονδία δεν δίνει καθόλου σημασία στην Εθνική

Το σωμα στο οακα και το μυαλο Μυκονοοοοοοοοοοοοος.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο μπαρκας θα βλέπει Μπαρελα και θα πηγαίνει τοίχο τοίχο
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk