Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Πριν 2 μήνες η Ναπολι έδινε 13 εκατομμύρια στην Στάνταρ για τον Τσιμιροτ, και οι Βελγοι ήθελαν 15. Έχει ακουστεί πως τον θέλουν Ρομα και Λατσιο. Μην τον περιμένεις άδικα, και η παπαριά στο θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ποσοστό μεταπωλησης.
-
δε νομιζω οτι παικτης που ηθελε να φυγει πριν 1 1/2 χρονο να θελει να γυρισει τωραZinos έγραψε:Συμφωνώ, θα ταίριαζε τέλεια. Αλλά υπάρχει τέτοια περίπτωση?cartman έγραψε:Περα απο την πλακα ο Τσιμιροτ θα ηταν ιδανικος. Και ο πρωτος που θα χαιροταν θα ηταν ο Λουτσεσκου.
- navigator11
Δεν ξέρω τι βελτίωση έχει παρουσιάσει τα χρόνια που είναι στο Βέλγιο αλλά ο Τσίμιροτ, που θυμάμαι εγώ στα τελευταία του σε εμάς, παικτικά δε δικαιολογεί τέτοια ποσά ούτε για πλάκα.
-
τι βελτιωση να εχει αδερφε.Περυσι 46 συμετοχες 0 γκολ 0 ασιστ.Ο γνωστος Τσιμιροτnavigator11 έγραψε:Δεν ξέρω τι βελτίωση έχει παρουσιάσει τα χρόνια που είναι στο Βέλγιο αλλά ο Τσίμιροτ, που θυμάμαι εγώ στα τελευταία του σε εμάς, παικτικά δε δικαιολογεί τέτοια ποσά ούτε για πλάκα.
Και ομως πλοηγε ειναι ο ορισμος του σύγχρονου 6αριου.
Οι πολυ σκληροί άλλα ατεχνοι δεν μπορούν να σταθούν πια σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.
Ο Τσιμιροτ είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όσο αποκτάει εμπειρίες θα γίνεται ακόμα καλύτερος.
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο παίχτης,απλά έτσι για την κουβέντα.
Οι πολυ σκληροί άλλα ατεχνοι δεν μπορούν να σταθούν πια σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.
Ο Τσιμιροτ είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όσο αποκτάει εμπειρίες θα γίνεται ακόμα καλύτερος.
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο παίχτης,απλά έτσι για την κουβέντα.
Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι πωληθηκε ο Cimirot με σπορια στη χειμερινη περιοδο ενω τον ειχαμε και αναγκη και φεραμε τον moulin στην θεση του με 1 και και μυρια. παιζει να μην βγαλαμε ουτε ενα μυριο καθαρο απο cimirot μαζι με αγορα moulin.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- ΑποστόληςΑ
Δεν ήθελε ο ίδιος ο Cimirot να μείνει. Και μπορεί να ήταν πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι ολοκληρωμένος αφού δεν είχε καμία επιθετική ικανότητα.
-
- constadine
Από περιέργεια ,μιας αναφέρθηκε ο Cimirot κοίταξα τι έκανε φέτος με την ομάδα του .
46 αγώνες ,0 γκολ ,0 ασίστ .
Τώρα είδα ότι αναφέρονται και πιο πάνω τα νούμερά του .
Πάντως μου άρεσε σαν παίκτης .
Τώρα είδα ότι αναφέρονται και πιο πάνω τα νούμερά του .
Πάντως μου άρεσε σαν παίκτης .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Σάβ 08 Ιουν 2019, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Περασαν οι εποχές που τα γκολ κ οι ασίστ είναι τα μόνα στατιστικα στοιχεία για να αξιολογήσεις έναν παίκτη κ ειδικά έναν αμυντικό μεσοconstadine έγραψε:Από περιέργεια ,μιας αναφέρθηκε ο Cimirot κοίταξα τι έκανε φέτος με την ομάδα του .
Κλασικό Σάββατο καλοκαιριού, υπομονή 30 με 35 ώρες ακόμα και θα εμφανιστούν οι πρώτοι παπάδες.
- ΑποστόληςΑ
Πέρασαν όμως και οι εποχές που το αμυντικό χαφ δεν χρειαζόταν να απειλεί. Βέβαια αν είχα να διαλέξω μεταξύ Canas και Cimirot θα διάλεγα ασυζητητί τον δεύτερο, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το αμυντικό χαφ κατεβάζει τη μπάλα και απειλεί. Για αυτό και ο Ράζβαν θέλει μπροστά από την άμυνα παίκτες που εμείς τους λέμε 8ρια.Luigi Vampa έγραψε:Περασαν οι εποχές που τα γκολ κ οι ασίστ είναι τα μόνα στατιστικα στοιχεία για να αξιολογήσεις έναν παίκτη κ ειδικά έναν αμυντικό μεσο
Και μένα Μ αρεσε πολύ όταν είχαμε πάρει τον γκοικο, στο πρώτο του ματς που τον είδα με Ντόρτμουντ Μ αρεσε πολύ κ πίστευα ότι θα ήταν αυτός που θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Δυστυχώς δεν ήταν έτσι ίσως γιατί κ εμείς μαθαίναμε τα βήματα μας τότε, ήταν πολύ μεταβατικό το στάδιο ακόμα την περίοδο που έφυγε πέρσυ τον Γενάρη δλδ.
Κατά τη γνώμη μου είναι ενας καλός ρολιστας κ τπτ παραπάνω, μηχανάκι για να καλύπτει χώρους χωρίς όμως να κόβει κ πολύ.
Κατά τ αλλά αυτά τα ποσά που ακούγονται τα θεωρώ υπερβολή, αν μφυγει θα δούμε τι πόσο μπορεί να πιάσει.
Δε του βάλαμε ποσοστό μεταπώλησης γιατί προφανώς δεν τον πιστεύαμε, και λογικά ο Μπράνκο με μιχελ που ήταν τότε το έκαναν γιατί δεν το πιστευαν, βέβαια υπάρχει πάντα κ ή πιθανότητα να έχουν κάνει λάθος, οτιδήποτε μεταγραφή κ αν πάρει πάνω απ' τρία μύρια θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι τδ μας έκαναν λαθος
Δυστυχώς δεν ήταν έτσι ίσως γιατί κ εμείς μαθαίναμε τα βήματα μας τότε, ήταν πολύ μεταβατικό το στάδιο ακόμα την περίοδο που έφυγε πέρσυ τον Γενάρη δλδ.
Κατά τη γνώμη μου είναι ενας καλός ρολιστας κ τπτ παραπάνω, μηχανάκι για να καλύπτει χώρους χωρίς όμως να κόβει κ πολύ.
Κατά τ αλλά αυτά τα ποσά που ακούγονται τα θεωρώ υπερβολή, αν μφυγει θα δούμε τι πόσο μπορεί να πιάσει.
Δε του βάλαμε ποσοστό μεταπώλησης γιατί προφανώς δεν τον πιστεύαμε, και λογικά ο Μπράνκο με μιχελ που ήταν τότε το έκαναν γιατί δεν το πιστευαν, βέβαια υπάρχει πάντα κ ή πιθανότητα να έχουν κάνει λάθος, οτιδήποτε μεταγραφή κ αν πάρει πάνω απ' τρία μύρια θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι τδ μας έκαναν λαθος