Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mauricio-8- έγραψε:Πολύ κοντά ο 6 αλλά και ο 11 από Αγγλία!Μπορεί και σήμερα.
Αν το συνεχισεις θα εχει μπαν.αν ξερεις κατι πες το,αλλιως το επομενο δε θα περασει
Άβαταρ μέλους
jimneapoli

Δημοσίευση από jimneapoli »

Περιμένουμε από Αγγλία ? Μεριά τισ κινήσεις οπωσ γράφει ο mauricio άντε βγάλτε κάνα όνομα να γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

teo4giannitsa έγραψε:Μαύρο Χιόνι, μοδερατορας είσαι; Είμαι από κινητό και δεν φαίνεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σσσσσσ!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Έχουμε ανοίξει μέτωπο στη Αγγλία και συζητάμε με 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις λόγω κασε είναι και οι δύο ελεύθεροι και ο Μάριο Μπρανκο με την συμβολή και αλλού μάνατζερ προσπαθεί να πάρει υπογράφη από έναν από τους δύο.Ειναι δύσκολες περιπτώσεις.ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Ryan Babel όπου τον θέλουμε εδώ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ο δεύτερος παίκτης που συζητάει ο ΠΑΟΚ και είναι ποιο προσιτός αλλά ακόμη δεν έχει πει το ναι είναι ο ο Bakary Sako της Κρίσταλ Παλας.Παντως είναι δεδομένο ότι κοιτάμε και άλλους παίκτες στην αγορά της Αγγλίας και σε άλλες θέσεις.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

copy paste τα παίρνεις από κάπου ;
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Καποιος να τον μπαναρει,ο μπαμπελ παιζει βασικος εθνικη ολλανδιας και θα ερθει σε εμας,ελεος ρε τυπε
prax

Δημοσίευση από prax »

Γιατί ρε παιδιά κράζετε το παιδί?
Μαουρισιο παλικάρι μου όταν έχει τέτοιες πληροφορίες ζητά ένα μέιλ από ένα μοντ κ μοιράσου τις πληροφορίες με αυτόν, κ αυτοσ θα σε καθοδηγήσει αν πρέπει να το αναφέρεις στο φόρουμ ή όχι, γιατί θα διασταυρώσει κ τις δικές του πληροφορίες.

Πάντως τα ονόματα που λέει είναι εφικτοί στόχοι, ελεύθεροι παιχταραδες αλλά δύσκολο λόγω κασέ κυριωσ να έρθουν

Μακάρι λέω εγώ..
prax

Δημοσίευση από prax »

typhoon έγραψε:Καποιος να τον μπαναρει,ο μπαμπελ παιζει βασικος εθνικη ολλανδιας και θα ερθει σε εμας,ελεος ρε τυπε
Ο μπαμπελ είναι 32-33 όμως, γιατί να μην έρθει, ακούω ότι θα επιστρέψει Τουρκία με 3 μύρια ανά έτος.. αλλά μπορεί να υπερβάλλουν στα ποσά
Οικονομικο ειναι το θέμα, τόσα χρόνια επαιζε Τουρκία για τα λεφτά. Κ φυσικά ήταν ο καλύτερος του πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ορισμενοι παρουσιάζουν τα "θελω" τους, σαν μεταγραφικούς στόχους. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δηθεν γρίφοι, σπαζοκεφαλιές, και να είχαμε να λέγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 08 Ιουν 2019, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτό με τον Πάτο είναι για να μας αποπροσανατολίσει! Και εγώ όταν δω ωραίο πάτο βραχυκυκλώνω!
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Καλησπέρα και απο εμένα. Χρόνια διαβάζω, εε ας γράψω κιόλας.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Zinos έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα. Χρόνια διαβάζω, εε ας γράψω κιόλας.
Καλως τον!!!

Διαβασε λιγο τους κανονες του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ettien έγραψε:Ορισμενοι παρουσιάζουν τα "θελω" τους, σαν μεταγραφικούς στόχους. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δηθεν γρίφοι, σπαζοκεφαλιές, και να είχαμε να λέγαμε.
ΣΩΣΤΟ

Το πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ στις μεταγραφές από ότι κατάλαβα από τα λίγα που διάβασα είναι ότι πολλοί ψάχνουν για ‘’attention’’, γιατί βλέπουν ότι όποιος πέσει μέσα σε προβλέψεις μεταγραφών, μετά τον θεοποιείται … έτσι οι περισσότεροι θέλουν να ρίξουν ένα λαχνό με μια πρόβλεψη ή θέλω ή ταχαμ τουχαμ πληροφορία κτλ. ώστε να γίνουν μετά ''οι θείοι του φόρουμ'' που όλοι θα διαβάζεται με θρησκευτική ευλάβεια.

Εγώ δεν ξέρω την τύφλα μου :? και σας είπα ότι μπορεί να συζητάει ο Ελ Καντουρί με την Στανταρ γιατί ΊΣΩΣ μπορεί να μην είναι τυχαίο αλλά να θέλουμε τον Τσιμιροτ. Μπορεί βάση της λογική μου να πέσω μέσα ή όχι. Αν όμως σας έγραφα ότι ξέρω άτομα και πληροφορίες και πάμε για Τσιμιροτ και έπεφτα μέσα μετά θα με κάνατε θεό εδώ μέσα. Αυτό είναι το πρόβλημα σε αυτό το τοπικ σε αυτό το φορουμ.

Ματαιοδοξία λέγεται.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Μπαμπελ λεει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”